BLasTeaR
Üye
hım hayırlısı abii, profilden operatörü değiştir bariVodafone elveda dedim maalesef. Türkcell e geçiş yaptım![]()
![]()

hım hayırlısı abii, profilden operatörü değiştir bariVodafone elveda dedim maalesef. Türkcell e geçiş yaptım![]()
![]()

O telefonun şarjını bitiremezsinizVaklahi bende şarjı bitirmeye çalışıyorum şuan. Gece sabaha kadar fulleyip. Yarın bir daha sıfırlayıp adam gibi kuracağım. Acaba bu güncellemeyi ne zaman otadan değilde yazılımsal verirler. Herkesin dediği gibi beta surumu tam surum diye vermişler
Sen iyisi mi şimdi sıfırla gitsin. Aynen üstadım, verseler serverlara. Trene bindim %10 40 dk oldu hala %4O telefonun şarjını bitiremezsiniz![]()
Sen iyisi mi şimdi sıfırla gitsin.
Microsoft bu final diye direkt insider sürümünü kaktırdı. Bari yazılımı serverlere yükleseler de zırt pırt 8.1 e dönüp geri wp 10 yüklemeye uğraşmasa millet...
Aynen üstadım, verseler serverlara. Trene bindim %10 40 dk oldu hala %4
Arkadaşlar ;
Telefonumu sıfırladım, mağaza da güncelleme hatası aldığım 4 güncellenecek uygulama var. İsimleri ;
* Lumia Help+Tips
* Rate Your Device
* Gestures & Touch
* Lum,a Motion Data
Bunlar sürekli hata veriyor. Hata ayrıntısına baktığımda Bu uygulama iç depoda yüklü olması gerekir diyor. İç depoya yükleyelim mi diye sorduğunda tamam diyorum ama yine yüklenmiyor ve aynı hatayı veriyor.
İkinci problem; Kilit Ekranı > Arka Plan > Hava durumu yok ..? (Hava Durumu yüklü) Önceden ismi MSN hava durumu diye geçiyordu, şimdi Hava Durumu.
Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ..?
Tapatalk kullanıma açıldı. İstersen dene hemen.maxicep windows phone uygulaması vardı tekrardan kullanılabilir hale gelecekmi![]()
tapatalk sevmiyom abi opera daha çok işimi görüyorTapatalk kullanıma açıldı. İstersen dene hemen.

Maxicep uygulaması tapatalk altyapısını kullanıyordu. O yüzden uygulamayı deneyin demek istedim .tapatalk sevmiyom abi opera daha çok işimi görüyor![]()
21.74 gb mıBeyler bu oyunuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdeneyen var mı yüklemeyi düşünüyorum da boyutu epey yüksek (21.74 GB) malum akk derdi de var o yüzden sorayım dedim![]()
haworld of tanks dan sora mağazadaki en büyük oyun21.74 gb mıha
yakında bunlar 60 gblık oyun çıkarırlar onuda mağazaya sürerler artık

Bu 21.74 gb sırf kendisi. Bide bunu kurunca herhalde 30-40 gb yer kaplar. Yok anam ben en iyisi mi 128/256 gb kart için para biriktirmeye şimdiden başlayayımworld of tanks dan sora mağazadaki en büyük oyunyakında bunlar 60 gblık oyun çıkarırlar onuda mağazaya sürerler artık
![]()
![]()

lanet olsun 4.5 g'ye ya almaz olaydım yeni sim kart bozuk mu verdiler anlamadım sistemsel sorun dediler sabahtır bekliyorum şebeke görmüyor, sim kart görmüyor. 4.5 gye geçtiğimiz şu saatlerde bende 2g bile yok4,5G ile yukarıda LTE yazacak sanıyordum, ama L yazıyor![]()

4,5G ile yukarıda LTE yazacak sanıyordum, ama L yazıyor![]()

Hız nasıl4,5G ile yukarıda LTE yazacak sanıyordum, ama L yazıyor![]()