teşekkür ederim.İyi günlerde kullanın ...
Demek ki 1520'nin tadını alan kolay kolay vazgeçemiyor. Tekrardan aramıza hoş geldin@papakudioflu Lumia 950 ekran küçük geldiği için sattım ve 1520 aldım , 950 bölümünden silme işlemini gerçekleştirebiliriz![]()

aynen öyle düşünmeden aldım cihazı hoş buldukDemek ki 1520'nin tadını alan kolay kolay vazgeçemiyor. Tekrardan aramıza hoş geldin![]()
![]()

Ben böyle bir şey yaparmıydım emin değilim ,hayırlı olsun güle güle kullan .@papakudioflu Lumia 950 ekran küçük geldiği için sattım ve 1520 aldım , 950 bölümünden silme işlemini gerçekleştirebiliriz![]()
aynen abi düşünmeden aldım cihazı hoş buldukDemek ki 1520'nin tadını alan kolay kolay vazgeçemiyor. Tekrardan aramıza hoş geldin![]()
![]()

sağolun abiBen böyle bir şey yaparmıydım emin değilim ,hayırlı olsun güle güle kullan .
abi eksikler fazlaydı , batarya perform 1520 kadar iyi değil. ekran ciddi manada küçük geldi. garanti de 7 ay kalmıştı ondan yani. 950xl almayı çok isterdim de fiyat biraz yüksek. düşerse alırım inş
Yalnız bendeki 1520 batarya konusunda vasat. 1320 bile daha fazla iyiydi batarya konusunda. Ekran ve dokunmatik panel bulamıyorum. Yoksa onu da tekrar aktif edeceğim.En az birkaç yıl daha L1520'den vazgeçeceğimi sanmıyorum, yok böyle bir telefon, hele şu sıralar W10 oturdukça daha bir güzel görünmeye başladı gözüme ...
Ürünü sıfır olarak biraz zor bulabilirsiniz ama ikinciel sitelerinden temiz garantili bulabilirsiniz.Evet arkadaşlar son bir haftadır aramadığım yer kalmadı ama sıfır lumia 1520 hiç bir yerde bulamadım kardeşime alacağım lütfen yardım
Valla ikinci el istemiyor ille de sıfır diyorÜrünü sıfır olarak biraz zor bulabilirsiniz ama ikinciel sitelerinden temiz garantili bulabilirsiniz.

gittigidiyor daki garantisiz . Sahibindendekini de ben olsam almazdımne kadar güvenilir meçhul
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu daha güvenilir

Gittigidiyordakine baktım ama pek güvenemedim açıkçasıne kadar güvenilir meçhul
bu daha güvenilir
gg.deki sıfır cihaz ama işte değişim cihazı olduğundan garantisi yok. diğerinde garantili demiş ama satıcının kendi sözde garantisi gibi ben de pek güvenemedim sahibindekine.Gittigidiyordakine baktım ama pek güvenemedim açıkçası
Garanti durumu önemliBenim cihaz değişime girdi. Yine 1520 gelirse satıcam. Kutulu sıfır cihaz gelicek.