İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yada Kimlik Avi Dolandırıcılığını Filan Şeç Gelen Mailin En Altında Bültenden Çıkabiliyorsun

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ankarada Kızılayda Filan Sormadığım Mağaza Kalmadı Neredeyse Ama Bir Türlü Sıfır 1020 1520 930 Bulamıyorum Arkadaş :ah

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sıfır mı arıyorsun yoksa ikinci el mi, bana göre bu saatten sonra sıfır bulmak imkansız da ikinci el bir ihtimal bulabilirsin

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
sıfır mı arıyorsun yoksa ikinci el mi, bana göre bu saatten sonra sıfır bulmak imkansız da ikinci el bir ihtimal bulabilirsin
Sıfır Lazım 2.El Kolayda Hiçbiryerde Yok Nette Bir İki Tane Var 1020ye Adam 1.500 Fiyat Çekmş 1520 Ninde Beyazı Var n11 de Vardıda Oraya Güvenemiyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ankarada Kızılayda Filan Sormadığım Mağaza Kalmadı Neredeyse Ama Bir Türlü Sıfır 1020 1520 930 Bulamıyorum Arkadaş :ah
Naçizane tavsiyem kullanmış biri olarak söylüyorum 1020 ye hiç niyetlenme o güzelim cihazı çok düşük bir işlemci koyarak mahvetmişler.ben şuan 1520 kullanıyorum ve tavsiye ederim ayrıca ben eşime n11.com dan lumia 1320 aldım herhangi bir sıkıntı çıkmadı.ama dikkatli davranmakta fayda var.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Naçizane tavsiyem kullanmış biri olarak söylüyorum 1020 ye hiç niyetlenme o güzelim cihazı çok düşük bir işlemci koyarak mahvetmişler.ben şuan 1520 kullanıyorum ve tavsiye ederim ayrıca ben eşime n11.com dan lumia 1320 aldım herhangi bir sıkıntı çıkmadı.ama dikkatli davranmakta fayda var.
Eğer 1020nin Fiyati 1.200 Altı İse Alırımda Bulamıyorum Maalesef Diğerleride Yok 930 un Sadece Beyazı Var O Kadar

enessrsy

enessrsy

Üye
1020 3 yıllık telefon o para verilir mi 1520 daha mantıklı bence ama siz bilirsiniz tabi :blink:

skynet

Üye
Aynen 1020 bu saatten sonra alınmaz

yasirtaha

yasirtaha

Üye
kimse satmıyor artık benimde almaya niyetim yok zaten önce sistemi adam ederlerse sonra müşteri toplamaya başlarlar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sıfır Lazım 2.El Kolayda Hiçbiryerde Yok Nette Bir İki Tane Var 1020ye Adam 1.500 Fiyat Çekmş 1520 Ninde Beyazı Var n11 de Vardıda Oraya Güvenemiyorum
n11 güvenebilirsin zaten ürünlerin istenildiği şekilde gelmediği zaman geri gönderme şansın falan var, ben 10 tane cihaz aldım sorunsuz site bazlı kullandığım tek site o dur kargo falan baya hızlı geliyor 2 günde evimde oluyor benim ama şehire göre değişebilir, ben seviyorum ayni bence güvenebilirsin, ama gel gelelim asıl konu 1020 alınır mı tamam en iyi kamera onda yine bence 950 hariç senin yerinde olsam 930 alırdım ben çok büyükde değil kamerasadı fena değildir veya 850 falan çıkacaktı o haberler ne oldu bilmiyorum ama uygun fiyatlı böyle bir cihaz bekliyebilirsiniz isterseniz

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Belirttim Ama Renk Şeçeneği Yok

Canon 600 Konuşmuyor Ama Nasıl Olacak :hmmm
Bu Arada Herkese Tşkler Note 4 Aldım 1520 ve 930 u Buldum Ama Evdekiler Vazgeçti Cihazi Değiştirdik Hadi Hayırlısı Samsung Sevmediğim Halde Bakalım
Git bi 3310 al :)

JustWatch34

JustWatch34

Üye
Başka telefon alsan

biltek

biltek

Üye
sıfırını bulamazsın. ikinci el al. ben bile 1 ay oldu ikinci el lumia 620 aldım

Üst Alt