İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bendede Kırmızı Var :D Verim Bende :D

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
@papakudioflu Lumia 950 ekran küçük geldiği için sattım ve 1520 aldım , 950 bölümünden silme işlemini gerçekleştirebiliriz :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@papakudioflu Lumia 950 ekran küçük geldiği için sattım ve 1520 aldım , 950 bölümünden silme işlemini gerçekleştirebiliriz :D
Demek ki 1520'nin tadını alan kolay kolay vazgeçemiyor. Tekrardan aramıza hoş geldin :kop2: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, sfgnrl ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben böyle bir şey yaparmıydım emin değilim ,hayırlı olsun güle güle kullan .

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Demek ki 1520'nin tadını alan kolay kolay vazgeçemiyor. Tekrardan aramıza hoş geldin :kop2: :kop2:
aynen abi düşünmeden aldım cihazı hoş bulduk :D
Ben böyle bir şey yaparmıydım emin değilim ,hayırlı olsun güle güle kullan .
sağolun abi :D abi eksikler fazlaydı , batarya perform 1520 kadar iyi değil. ekran ciddi manada küçük geldi. garanti de 7 ay kalmıştı ondan yani. 950xl almayı çok isterdim de fiyat biraz yüksek. düşerse alırım inş:D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
serinaga

serinaga

Üye
En az birkaç yıl daha L1520'den vazgeçeceğimi sanmıyorum, yok böyle bir telefon, hele şu sıralar W10 oturdukça daha bir güzel görünmeye başladı gözüme ...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, sfgnrl, Esendağlı ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En az birkaç yıl daha L1520'den vazgeçeceğimi sanmıyorum, yok böyle bir telefon, hele şu sıralar W10 oturdukça daha bir güzel görünmeye başladı gözüme ...
Yalnız bendeki 1520 batarya konusunda vasat. 1320 bile daha fazla iyiydi batarya konusunda. Ekran ve dokunmatik panel bulamıyorum. Yoksa onu da tekrar aktif edeceğim.
Acaba 1520 bataryayı kaça değişirler bilgisi olan var mı?

umutyolculuk

umutyolculuk

Üye
Evet arkadaşlar son bir haftadır aramadığım yer kalmadı ama sıfır lumia 1520 hiç bir yerde bulamadım kardeşime alacağım lütfen yardım

afwerker

afwerker

Üye
Evet arkadaşlar son bir haftadır aramadığım yer kalmadı ama sıfır lumia 1520 hiç bir yerde bulamadım kardeşime alacağım lütfen yardım
Ürünü sıfır olarak biraz zor bulabilirsiniz ama ikinciel sitelerinden temiz garantili bulabilirsiniz.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ne kadar güvenilir meçhul

bu daha güvenilir :)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

gittigidiyor daki garantisiz . Sahibindendekini de ben olsam almazdım :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben Bulmuştum Siyah Ama 1.200 1.500 TL Arasıydı Sanırım

umutyolculuk

umutyolculuk

Üye

Gittigidiyordakine baktım ama pek güvenemedim açıkçası

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Gittigidiyordakine baktım ama pek güvenemedim açıkçası
gg.deki sıfır cihaz ama işte değişim cihazı olduğundan garantisi yok. diğerinde garantili demiş ama satıcının kendi sözde garantisi gibi ben de pek güvenemedim sahibindekine.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Benim cihaz değişime girdi. Yine 1520 gelirse satıcam. Kutulu sıfır cihaz gelicek.

skynet

Üye
Bu denim romunu bir şekilde indirme şansımız yok mu :)

Üst Alt