İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bilal'i de ekleyin :) maket ama olsun.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

erhanercan

erhanercan

Üye
Microsoft usa mail attim degisim cihazlarinin aylardir gelmeyisi ve microsoft türkiyen in de sacma sapan cihaz teklifi yaptigi ile ilgili

afwerker

afwerker

Üye
@papakudioflu abi 950 Xl kullanıcılarına benide ekle istersen cihaz pazartesi elime ulaşır inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve sfgnrl
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Microsoft usa mail attim degisim cihazlarinin aylardir gelmeyisi ve microsoft türkiyen in de sacma sapan cihaz teklifi yaptigi ile ilgili
Bişey Demeyecektir 1520ye Adam 640xl Öneriyor Ne İçiyorlarsa

erhanercan

erhanercan

Üye
Bişey Demeyecektir 1520ye Adam 640xl Öneriyor Ne İçiyorlarsa

Ben bu durumdan da bahsettim cevap geldi degisim cihazi basliginda yazdim. Aylardir bekleyenlerib okduguwve sacma sapan hep 640xl onerdiklerini fln yazdım yani

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben bu durumdan da bahsettim cevap geldi degisim cihazi basliginda yazdim. Aylardir bekleyenlerib okduguwve sacma sapan hep 640xl onerdiklerini fln yazdım yani
Valla Uğraşmayın Bu Nokiaya Açtığım 7. Dava Heralde Hakem Heyetine Başvurun Bende 1520 İçin Öyle Yaptım

erhanercan

erhanercan

Üye
Valla Uğraşmayın Bu Nokiaya Açtığım 7. Dava Heralde Hakem Heyetine Başvurun Bende 1520 İçin Öyle Yaptım

Bence sizde bana benzer bi isyan maili atin microsift mobile turkiye sorumsuz davraniyor vs diye ne kaybederiz ki

---
Hi, We'd love to help. We'd appreciate it if you'll be sending the complete details of your concern together with your fu ll name, contact number, email address, and the phone's IMEI to [email protected]. We'll wait for your email. -Michelle

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bence sizde bana benzer bi isyan maili atin microsift mobile turkiye sorumsuz davraniyor vs diye ne kaybederiz ki

---
Hi, We'd love to help. We'd appreciate it if you'll be sending the complete details of your concern together with your fu ll name, contact number, email address, and the phone's IMEI to [email protected]. We'll wait for your email. -Michelle
Anca Bu Cevabı Verirler Zaten :D

dark_13

Üye
Hayırlısı olsun güle güle kullan

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
İyi forumlar arkadaş, tüm siteleri aradım hemen hemen ama bulamadım acaba bu kılıftan nerede bulabilirim, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İyi forumlar arkadaş, tüm siteleri aradım hemen hemen ama bulamadım acaba bu kılıftan nerede bulabilirim, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

buyur buldum site güvenilirdir bir çok kez ürün aldım birebir

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
oo çok teşekkür ederim hocam sağolun

4MaGuS

4MaGuS

Üye
oo çok teşekkür ederim hocam sağolun
önemli değil fiyat uygun geldiysa direk alabilirsiniz tam olarak bunların fiyatları hakkında bilgim yok pahalı geldiyse farklı sitelerde bulamaya çalışırız belki daha uygun falan ama o sitelere güvence veremem

Eğer fiyat uygunsa konu kilit @Sensation

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
önemli değil fiyat uygun geldiysa direk alabilirsiniz tam olarak bunların fiyatları hakkında bilgim yok pahalı geldiyse farklı sitelerde bulamaya çalışırız belki daha uygun falan ama o sitelere güvence veremem

Eğer fiyat uygunsa konu kilit @Sensation
fiyat uygundur hocam çok teşekkür ederim saolasın ilgilendiğin için.

braayn

braayn

Üye
siyah rengini bu siteden daha uyguna verebilirim 20 TL :)

Üst Alt