Windows 10 Yükselttim Ama!

Sponsorlu Bağlantılar

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
Öncelik ile windows Cs'sini tak Ve eski yüklediğin windowsun Diskini biçimlendir Öyle yükle pc 10 sn içinde açılır bendede öyle idi böyle çözdüm
Yalnız bende Windows diski yok.Format sırasında 3 adet disk vardı 1.Sistem Önyükleme Diski (167 mb), 2.Birincil disk, 3.İkincil disk gibi birşeydi, disklerin boyutuna bakıp Yerel Disk C yi buldum ve sadece C yi formatladım.Yalnız Sistem Önyükleme Diski'ne karışmadım acaba onuda mı formatlamam gerekirdi?

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
4GB ve altı RAM ise ve ya 2 tane GPU olan bir laptop ise Windows 10 sizi deli eder

Şu an bile dağlar kadar sorunu var. Windows 10 faciası Vista faciasından kat-kat kötü. Arayüz desen mobil cihaz arayüzü, kullanınca sıkıyor adamı. HTA desteği kısıtlandı. Regedit kısıtlandı. CMD ye yeni komutlar eklemek yerine sadece default font-u değişmişler. Windows 8.1 e devam, zaten neredeyse oyun oynamıyorum artık...

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
    Konu Sahibi
4GB ve altı RAM ise ve ya 2 tane GPU olan bir laptop ise Windows 10 sizi deli eder

Şu an bile dağlar kadar sorunu var. Windows 10 faciası Vista faciasından kat-kat kötü. Arayüz desen mobil cihaz arayüzü, kullanınca sıkıyor adamı. HTA desteği kısıtlandı. Regedit kısıtlandı. CMD ye yeni komutlar eklemek yerine sadece default font-u değişmişler. Windows 8.1 e devam, zaten neredeyse oyun oynamıyorum artık...
Evet Pc de çift ekran kartı var, ram de 4 GB.

MaxipmaN

Üye

iki ekran kartlı olmayan laptop kalmadı ki, 2009 model laptopa da kurulmaz win 10 :D

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
iki ekran kartlı olmayan laptop kalmadı ki, 2009 model laptopa da kurulmaz win 10 :D
Pardon onu tam izah edeyim ben karışıklık olmasın sonra :D
Diyelim 2 sinden biri Intel onboard diğeri de farketmez ne olursa olsun. 2-cinin driver-i yoksa driver bulup yükleyince ya pc hiç açılmıyor, ya da 40-50 saniye siyah ekranda kalıp sonra açılıyor. Ekranı onboard intel ile değil 2-ci ile yaratıyor.
o sorunu çözünce de laptop shut down yapınca kapanmıyor beyler, evet, laptop tam kapanmıyor, o power ışığı hep açık kalıyor
Biri diğerini tetikliyor sanki...

MaxipmaN

Üye
Pardon onu tam izah edeyim ben karışıklık olmasın sonra :D
Diyelim 2 sinden biri Intel onboard diğeri de farketmez ne olursa olsun. 2-cinin driver-i yoksa driver bulup yükleyince ya pc hiç açılmıyor, ya da 40-50 saniye siyah ekranda kalıp sonra açılıyor. Ekranı onboard intel ile değil 2-ci ile yaratıyor.
o sorunu çözünce de laptop shut down yapınca kapanmıyor beyler, evet, laptop tam kapanmıyor, o power ışığı hep açık kalıyor
Biri diğerini tetikliyor sanki...
laptopu sıfırlayıp denedin mi peki? acayip bi problem :blink:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2574464
bahtiyarus

bahtiyarus

Üye
Ben 7 den direk 10 yaptım uygulamaları komple sildim 10 a uygun olarak yeniden kurdum sadece sorun biraz geç açılıyor 5 - 10 sn gibi maşallahı var 10 un :)

JustWatch34

JustWatch34

Üye
Temiz kurulum yaptın mı?

king662002

king662002

Üye
Bilgisayarının ramı 4 den az ve 2gb dan az ekran kratın varsa w10 donabilir durabilir bence en iyiysi w7 de kal. w10 yaptıysanda microsoftun kendi sitesinden yayınladığı sürümü kur link = bi bak istersen

JustWatch34

JustWatch34

Üye
Bilgisayarının ramı 4 den az ve 2gb dan az ekran kratın varsa w10 donabilir durabilir bence en iyiysi w7 de kal
Kardeş bende 8GB ram var ama windows 7 kullanıyom yemin ederim 4-5 snde açılıyo

king662002

king662002

Üye
w7 candır boşverin w10 u

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
laptopu sıfırlayıp denedin mi peki? acayip bi problem :blink:
HDD yi tek bölüm ile yavaş format atmayı bile denedim :D

Ama nedense Acer laptopta olmadı. 3 HP, 1 Asus, 1 Toshiba sorunu çözünce kapanmama yapıyorken Acer de sorunu hall edince kapanmama sorunu yok...
Kardeş bende 8GB ram var ama windows 7 kullanıyom yemin ederim 4-5 snde açılıyo
Benim laptop 7 saniyede açılıyor. Windows 8.1, 8GB RAM, i7 işlemci ve Nvidia GeForce 840M var, HDD. (Hızlı açılış aktif iken)

PC Windows 7 ise 4-5 saniyede aça bilmen neredeyse imkansız (SSD olsa bile)

JustWatch34

JustWatch34

Üye
Windows 7 İntel core i7 8GB ram NVIDIA GTX980m

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Valla PC ilk geldiğinde Win 8 yüklüydü, sonra Win 8.1 e yükselttim, 2-3 hafta önce de Win 10 'a yükselttim süper ötesi oldu gayet memnunum :oke: :eller: :sirit:

Son düzenleme:

Üst Alt