pc de cs source, bfme 2, wolverine oyunlarını denedim sorun yok ama açılışta kasmalar ve donmalar oluyo daha sonra kendine geliyor demekki stabil olmamış, kararlılık yok.win 10 a yükselttikten sonra her gün ayrı bir sorunla karşılaşıyorum. win 7 de sorunsuz çalışan uygulamalarda sorun çıkıyor, bazı uygulamalar hiç çalışmıyor. İdm indirmeyi devralmıyor. daha oyunlarda yaşadığım sorunları yazmıyorum bile.
7'den 10'a direkt yükseltmelerde bazı sıkıntılar olabiliyormuş. Daha temiz olması için format atıp 10 kurun, kasma donma sorunu o zaman kalkabilir. Bu arada sistem gayet iyi, bir tek yükseltmeler sıkıntılı oluyor lakin bende de oldu. Formatla temiz kurulum yaptıktan sonra durum fark etti bayağı.pc de cs source, bfme 2, wolverine oyunlarını denedim sorun yok ama açılışta kasmalar ve donmalar oluyo daha sonra kendine geliyor demekki stabil olmamış, kararlılık yok.
Babı Umut:Cepten yazıyorum da alıntı olarak cevap yazamadım.Uefi nedir, Windows 10'u flaş bellekle format atıp kursam iyi olur mu?Temiz bir kurulum yükseltmeden daha iyidir. Eğer elinizde varsa, Temiz bir kurulum ile Windows 10 yüklemenizdir.
En son çıkan işletim sistemleri her zaman öncekilerden daha stabildir. Windows 10 ilk çıktığında, başlarda hatalar verse de, sonradan çıkan güncellemeler ile son derece istikrarlı bir hale geldiğini söyleyebilirim.
Bilgilerinizin yedeğini başka bir harici taşınabilir hard disk, veya bilgisayara aktardıktan sonra fdisk yaparak ardından UEFI destekli bir DVD'den kurulum yapmanız halinde saniyeler içinde bilgisayarın açılıp kapandığını göreceksiniz. UEFI destekli kurulumdan sonra Windows 10 çok hızlı açılmaktadır. En azından benim kullandığım PC şu anda öyledir.
Bilgisayarınızın donanımlarına eğer en az 4 GB ram takılı ise tavsiyem 64 bit işletim sistemi kurmanız. Zira son zamanlarda çıkan oyunların çoğu özellikle 64 bit desteklidir.
Temiz bir kurulum yükseltmeden daha iyidir. Eğer elinizde varsa, Temiz bir kurulum ile Windows 10 yüklemenizdir.
UEFI nedir, Windows 10'u flaş bellekle format atıp kursam iyi olur mu
Kolay gelsin.
kardeş windows 10'a geçmekle hata etmişsin bu arada bende windows 8'den 7'ye geçicamEvet öyle görünüyor, dün yükselttim.Tüm windows güncellemeleri yaptım şuan kendiliğinden bazen donuyor oysa windows 7 ultimate hiç donmuyordu
Babı Umut:Cepten yazıyorum da alıntı olarak cevap yazamadım.Uefi nedir, Windows 10'u flaş bellekle format atıp kursam iyi olur mu?
bab-ı umut bu katagorideki benim sorunuma cevap yazarsan mutlu olurum pc ile alakan var galibaflash bellek ile format atabilirsin. Bu sorun olmaz.
UEFI Nedir sorusuna gelince:
sorunun cevabı hayli uzun. eğer detaylı incelemek istersen:İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
kardeş windows 10'a geçmekle hata etmişsin bu arada bende windows 8'den 7'ye geçicam
Lütfen benim sorunuma cevap verBen şu anda Windows 10 64 bit kullanıyorum. Gayet stabil ve hızlı. Windows'umun açılışı ve kapanışı da saniyeler içinde oluyor.
Tabiki görsellik ve alışkın olduğumuz Windows 7 yok. onu özlemek olur, ama zamanla o da unutulur. Tıpkı Windows XP nin unutulduğu gibi.
Öncelik ile windows Cs'sini tak Ve eski yüklediğin windowsun Diskini biçimlendir Öyle yükle pc 10 sn içinde açılır bendede öyle idi böyle çözdümBu sefer HDD üzerinden NT6 programıyla format atıp Windows 10 Home Single Language 64-bit kurdum şimdi gayet stabil çalışıyor , tek sıkıntı kaldı oda gene açılışta Windows logosundan sonra siyah ekran en az 40 saniye falan bekliyor sonra hemen masaüstü geliyor.Bu bilgisayarda neden oluyor ben bir türlü çözemedim.Acaba ekran kartı sürücüsünün beta olmasından dolayı mı?Çünkü Windows 7' de AMD beta sürücüsü yüklediğimden beri bir kaç dakika hoş geldiniz yazısı takılıyordu.
8.1 kullanıcılarına da tavsiyem %100 disk kullanımı sorunu varsa, services.msc yazıp hızlı getiri kapatın

laptop kullanıcıları bilirler. 8 sinlge languageden 8.1 sinlge languageye yükselten bu sorunla karşılaşabiliyor ben gibi.