Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bu SSD'lerin laptopu hızlandırması ne kadar doğru ve Windows 10 açılış süresini kısmen mi yoksa önemli derecede mi kısaltır?Yoksa diğer bileşenlerin de iyi düzeyde mi olması gerekiyor?
exp_l0it
Üye
bende de cift ekran karti var ama nedense bende hic sorun yok. win 10 kullaniyorum ssd ile 10 sn gecmiyor acilmasi normalde hatta yuvarlk olan sey donmeden acilabiliyor bazen.
bende de cift ekran karti var ama nedense bende hic sorun yok. win 10 kullaniyorum ssd ile 10 sn gecmiyor acilmasi normalde hatta yuvarlk olan sey donmeden
acilabiliyor bazen.
Hocam bu SSD'lerin laptopu hızlandırması ne kadar doğru ve Windows 10 açılış süresini kısmen mi yoksa önemli derecede mi kısaltır?Yoksa diğer bileşenlerin de iyi düzeyde mi olması gerekiyor?
Önemli derecede artırır. Tabi diğer bileşenler de önemli, ama tüm sistemlerde HDD yerine SSD kullanırsan bariz fark olur, oyun açılış süresine kadar etkiler
Önemli derecede artırır. Tabi diğer bileşenler de önemli, ama tüm sistemlerde HDD yerine SSD kullanırsan bariz fark olur, oyun açılış süresine kadar etkiler
En çok merak ettiğim şey oyunların veya photoshop, autocad gibi büyük programların kurulum sürelerine etki eder mi yoksa bu süreleri veya kurulum hızları program üreticileri mi belirliyor?Mesela ben geçenlerde CS:GO yükledim nerdeyse kurulumu bir saat sürdü.
En çok merak ettiğim şey oyunların veya photoshop, autocad gibi büyük programların kurulum sürelerine etki eder mi yoksa bu süreleri veya kurulum hızları program üreticileri mi belirliyor?Mesela ben geçenlerde CS:GO yükledim nerdeyse kurulumu bir saat sürdü.
hddnin performansina bagli o konu. disk performansiz max 100dur. 40-50 alir 40-50 yazar. ama baska diskten baska diske kurarsin 90 ile kurarsin 2 kat hizlanir. ssd bu konuda 3 kata kadar daha hizli kaliyo.