Birkere fly çin malı değil Rusya malı kanıtıda var yani artı sen lenovayı Koruyorsunbu arada çok beğendiysen fly için hayırlı olsun çin malı tanınmayan cihaz çilesi çek biraz![]()
bu arada bu kadar çok istiyorsan kimseyi dinleme kesin al içinde kalmasınBirkere fly çin malı değil Rusya malı kanıtıda var yani artı sen lenovayı Koruyorsun
Tamam sen Sanki türk malı kullanıyorsunTamam git rusa para kazandır![]()
Sen konuyu baştan okumadın galiba bir arkadaşın Önerisine göre Alıcağım Bilmeden konyşmaMadem alcan niye konu aciyon!
Ayrıca alacağımı biliyosun neden gereksiz cevap yazıyonMadem alcan niye konu aciyon!
Gm Türk olduğu ne malum birde ben sana paran olursa ne takılırsın ? Diye sormadım çıks%100 Türk malı varda biz mi kullanmadık en azından Türk asıllı Gm kullaniyozparam olsa Çin takılırım ayiks?

Fly'ın sitesinde gördümFly nasıl Rus malı İngiliz malı değil miydi?
Birkere sen Fly kullanmadan yorum yapamassın ben lenova kullandım tecribelerime dayanarak sölüyorum sen gibi Tecribesiz Akıl kârı olmayan şeyler söylemiyomKimse burda fly onermedi. Madem bizim önerdiğimiz cihazlara saygı duymuyorsun git fly(hangi akıllı onerdiyse artik) al. 2 hafta sonra burda şu sorun var napcam diye konu açma!

Fly ın sitesinde aynen şu ibare varFly'ın sitesinde gördüm
ooooffff bu ikinci dediğin acayip yanlış ne alacağın bizi ilgilendirmeyecekse hiç sormayacaktın bu şey gibi oluyor bugün hangisini giyeyim diye soruyorsun birine sonra onun seçtiğini beğenmeyip seni zerre kadar ilgilendirmez diye anlamsız bir konuşma yapmak gibiBirkere fly çin malı değil Rusya malı kanıtıda var yani artı sen lenovayı Koruyorsun
Bu arda ne alacağım sizi zerre ilgilendirmez ayrıca Kararım değişmez

baş ofisi londra yazıyor bilmeden yorum yapıyorsun insanları dinlemiyorsun ama fikirlerini soruyorsunZaten yazıyor Rusia diye

Ee ben sizden sadece öneri istiyorum Yani ne alcam sizi ilgilendirmez ayrıca Bilmiodumooooffff bu ikinci dediğin acayip yanlış ne alacağın bizi ilgilendirmeyecekse hiç sormayacaktın bu şey gibi oluyor bugün hangisini giyeyim diye soruyorsun birine sonra onun seçtiğini beğenmeyip seni zerre kadar ilgilendirmez diye anlamsız bir konuşma yapmak gibi
öncelikle dediğim gibi zaten seçtiysen keşke hiç sormasaydın
ikinci olarak burda senden büyük kaç kişi var sadece biraz saygılı ol bu yaptığın az da olsa saygısızlık olabilir