-_SEFA_-
Üye
denim i indirmeden wm10 a nasıl geçtiniz?Mobilden indirmİştim ama (wifi dağıtımıyla)
Daha sonra 2 farklı wifiden indirdim gene aynı idi. Bende wm10 a geçiş yaptım![]()
denim i indirmeden wm10 a nasıl geçtiniz?Mobilden indirmİştim ama (wifi dağıtımıyla)
Daha sonra 2 farklı wifiden indirdim gene aynı idi. Bende wm10 a geçiş yaptım![]()
kardeş engelleyeceksen en iyisi operatörü arayıp engellemen ne mesaj ne araya biliyo
direk nuramayı engellesene herkezi niye engelliyor sun şuan telefonun wp8.1 sürümünü kullanıyorsun sen ona göre bilgivereyimTurkcell kullanıyorum. Arayıp iki üç kez operatörden engellettim ama nafile. Yine mesaj geliyor. Telefondan engellemek içinde o seçeneği seçmem gerekli. O zaman rehbere kayıtlı olmayan herkesi engellemiş olucam heralde.
direk nuramayı engellesene herkezi niye engelliyor sun şuan telefonun wp8.1 sürümünü kullanıyorsun sen ona göre bilgivereyim
o numaraları biliyorum onları engellemek için rehber dışındaki tüm kişileri engellemen gerekiyor veya bu yeni çıkan e-devlet ten mi ne engellemede yapılabiliyor o şekilde şikayet edersen engellenir ancaDirek engellenen bir numara değil. Ortada numara yok. Mesajlar bir isim üzerinden geliyor. AKARGO gibi yani. Bunu da telefon direk engellemiyor. Kişilere ekle dediğimde AKARGO ismini mail adresi olarak ekliyor. Rehberde ararken de çıkmıyor.
Arkadaşlar arama engelleme bölümünde "bilinmeyen numaraları engelle" özelliğinindeki bilinmeyen numaralar tam olarak nedir? Rehberimde kayıtlı olmayan numaraları mı kastediyor?
en iyi hava durumu uygulaması hangi gençler var mı kullandığız bu Microsoft'un uygulaması tam vasat
sağol dostumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Slow seçmelisiniz. Release Preview de oluyor bildiğim kadarı ile.
spotify Windows Phone uygulamasına artık destek vermeyecekmiş.Abi burada ne diyor tam olarak anlamadım yardımcı olabilir misin ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi devaminda söylediği w10 uygulamasi çıkartacağını da söyleseydin keske. Destek cekildigini goren yanlis anlayip feryatlara baslayacaktispotify Windows Phone uygulamasına artık destek vermeyecekmiş.
Abi devaminda söylediği w10 uygulamasi çıkartacağını da söyleseydin keske. Destek cekildigini goren yanlis anlayip feryatlara baslayacakti