Sensation
Emekli Yönetici
Öyle denmemiş. Kesin konuşmamışlar.Abi devaminda söylediği w10 uygulamasi çıkartacağını da söyleseydin keske. Destek cekildigini goren yanlis anlayip feryatlara baslayacakti
Öyle denmemiş. Kesin konuşmamışlar.Abi devaminda söylediği w10 uygulamasi çıkartacağını da söyleseydin keske. Destek cekildigini goren yanlis anlayip feryatlara baslayacakti
Öyle denmemiş. Kesin konuşmamışlar.
Açıkça Windows Phone 8.x uygulamasının artık desteklenmeyeceğini yazmışlar. Umarım evrensel uygulamaları gelir.Aynen abi kesinlik yok , ihtimalden bahsediyorlar . Allah allah ilginç halbuki çok kullanılan bir uygulama . Ne oldu da acaba durduk yere böyle bir karar aldılar , garip .
Arkadaşların da söylediği gibi yapılan açıklamadaki kesin bilgiyi aktardım. Onun dışında Windows 10 uygulaması için umuyoruz benzeri bir açıklama yapmış. Tabi ki platforma desteği kesmeyeceklerdir. Yapılan açıklama Windows Phone 8.x uygulamasının artık güncellenmeyeceğini gösteriyor. Bunun dışında Evrensel Uygulama çalışmaları var mı bilmiyorum.Abi devaminda söylediği w10 uygulamasi çıkartacağını da söyleseydin keske. Destek cekildigini goren yanlis anlayip feryatlara baslayacakti
Kesinlikle muhteşem.Telstra, Avustralya'daki 370 mağazasını bu hale getirecekmiş. İnsanın alış veriş yapası gelir valla.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu superonline dan nedir çektiğim arkadaş..
fotoğraf uygulamasına girip ayarlardan sık kullanımları seçtiğinizde görünmesini istediğiniz resimlerin içine teker teker girip kalp simgesine bastığınızdan bir süre sonra ana ekranda gözüküyor oluyorlarArkadaşlar fotoğraflar uygulamasındaki canlı kutucuk sürekli sabit kalıyor, 8.1 deyken istediğim fotoları seçince canlı kutucukta hareket ederek değişiyordu, bugün W10M ye geçtim artık öyle olmadığını fark ettim. bunun çözümü var mı?
çok teşekkür ederim, yaptım sonundafotoğraf uygulamasına girip ayarlardan sık kullanımları seçtiğinizde görünmesini istediğiniz resimlerin içine teker teker girip kalp simgesine bastığınızdan bir süre sonra ana ekranda gözüküyor oluyorlar

usb veya harici olsa program vat bende ama telefonu görmüyor maalesefdostlar telefondan (1520) yanlışlıkla txt formatında bir dosya sildim bunu kurtarma imkanım var mı yardımcı olabilir misiniz? Benim için önemli![]()
programın adı ne kardeşim?usb veya harici olsa program vat bende ama telefonu görmüyor maalesef
programın adı ne kardeşim?
bu arada sıkıntımı hallettim çok şükür. Sd kartı çıkartıp revovery tarzı bir programla hallettim. Yalnız telefonum şimdi de sd kartı görmüyor
recuva diye bir program var ben geçenler 400gb veri kurtardım ücretsiz bir program ama dediğim gibi usb tarzı olması gerekiyor siz zaten istediğiniz veriyi kurtardıysanız sorun yokprogramın adı ne kardeşim?
bu arada sıkıntımı hallettim çok şükür. Sd kartı çıkartıp revovery tarzı bir programla hallettim. Yalnız telefonum şimdi de sd kartı görmüyor
gerek kalmadı teşekkür ederim. kart bozulmuş sanırım hiçbir cihazda görmüyor artık.Pcden fat dosya sistemiyle kartı. Formatlayıp dener misin bi cihaz gorecek mi
lock screen tarzı program önerisi olan var mı?