İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Öyle denmemiş. Kesin konuşmamışlar.

Aynen abi kesinlik yok , ihtimalden bahsediyorlar . Allah allah ilginç halbuki çok kullanılan bir uygulama . Ne oldu da acaba durduk yere böyle bir karar aldılar , garip .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Aynen abi kesinlik yok , ihtimalden bahsediyorlar . Allah allah ilginç halbuki çok kullanılan bir uygulama . Ne oldu da acaba durduk yere böyle bir karar aldılar , garip .
Açıkça Windows Phone 8.x uygulamasının artık desteklenmeyeceğini yazmışlar. Umarım evrensel uygulamaları gelir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi devaminda söylediği w10 uygulamasi çıkartacağını da söyleseydin keske. Destek cekildigini goren yanlis anlayip feryatlara baslayacakti
Arkadaşların da söylediği gibi yapılan açıklamadaki kesin bilgiyi aktardım. Onun dışında Windows 10 uygulaması için umuyoruz benzeri bir açıklama yapmış. Tabi ki platforma desteği kesmeyeceklerdir. Yapılan açıklama Windows Phone 8.x uygulamasının artık güncellenmeyeceğini gösteriyor. Bunun dışında Evrensel Uygulama çalışmaları var mı bilmiyorum.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Premium üyeliğim var ileride uygulama güncelleme almayacaksa bu ay bitince iptal ederim .

Son düzenleme:
Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Spotify giderse baya kötü olur. Çok beğendiğim bi uygulama.Premium alıyorum vede her ay.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telstra, Avustralya'daki 370 mağazasını bu hale getirecekmiş. İnsanın alış veriş yapası gelir valla.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve BLasTeaR

skynet

Üye
Telefona 8.1 cyan kurdum tabi denim güncellemesini superonline yüzünden yükleyemiyorum bu yüzden vpn uygulamasını kurayım dedim ama bu seferde uygulama kurulmuyor yani tam kurulum bitecekken ilgilenmeniz gerekiyor uyarısı verip iptal oluyor lanet olsun :off:
Farklı bir vpn uygulaması denediğimde de telefonunuzu güncelleyin diyor :sinir Bu superonline dan nedir çektiğim arkadaş..:off:

Son düzenleme:
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar fotoğraflar uygulamasındaki canlı kutucuk sürekli sabit kalıyor, 8.1 deyken istediğim fotoları seçince canlı kutucukta hareket ederek değişiyordu, bugün W10M ye geçtim artık öyle olmadığını fark ettim. bunun çözümü var mı?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar fotoğraflar uygulamasındaki canlı kutucuk sürekli sabit kalıyor, 8.1 deyken istediğim fotoları seçince canlı kutucukta hareket ederek değişiyordu, bugün W10M ye geçtim artık öyle olmadığını fark ettim. bunun çözümü var mı?
fotoğraf uygulamasına girip ayarlardan sık kullanımları seçtiğinizde görünmesini istediğiniz resimlerin içine teker teker girip kalp simgesine bastığınızdan bir süre sonra ana ekranda gözüküyor oluyorlar

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
fotoğraf uygulamasına girip ayarlardan sık kullanımları seçtiğinizde görünmesini istediğiniz resimlerin içine teker teker girip kalp simgesine bastığınızdan bir süre sonra ana ekranda gözüküyor oluyorlar
çok teşekkür ederim, yaptım sonunda :)

merkel02

Kapalı Hesap
dostlar telefondan (1520) yanlışlıkla txt formatında bir dosya sildim bunu kurtarma imkanım var mı yardımcı olabilir misiniz? Benim için önemli :agla2:

bu arada hafıza kartındaydı dosya. Karttan sildim. Kurtarma da bir etkisi olur mu?

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
dostlar telefondan (1520) yanlışlıkla txt formatında bir dosya sildim bunu kurtarma imkanım var mı yardımcı olabilir misiniz? Benim için önemli :agla2:
usb veya harici olsa program vat bende ama telefonu görmüyor maalesef

merkel02

Kapalı Hesap
usb veya harici olsa program vat bende ama telefonu görmüyor maalesef
programın adı ne kardeşim?
bu arada sıkıntımı hallettim çok şükür. Sd kartı çıkartıp revovery tarzı bir programla hallettim. Yalnız telefonum şimdi de sd kartı görmüyor

erhanercan

erhanercan

Üye
bu arada sıkıntımı hallettim çok şükür. Sd kartı çıkartıp revovery tarzı bir programla hallettim. Yalnız telefonum şimdi de sd kartı görmüyor

Pcden fat dosya sistemiyle kartı. Formatlayıp dener misin bi cihaz gorecek mi

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
4MaGuS

4MaGuS

Üye
recuva diye bir program var ben geçenler 400gb veri kurtardım ücretsiz bir program ama dediğim gibi usb tarzı olması gerekiyor siz zaten istediğiniz veriyi kurtardıysanız sorun yok

...decode...

...decode...

Üye
lock screen tarzı program önerisi olan var mı?

Üst Alt