İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İnsider kurdum ilk güncellemeyi (yükleyici) yaptım. sonra denime hoş geldiniz dedi. 2. güncelleme ile wm 10 oldu.
Ama şimdilik pil performansı kötü gidiyor. Ona da bir ara bakacağım. Wm 10 bi yapı daha gelirse sıfırlama yapacağım. Bakalım aynı şekilde devam ederse pc ile bi ara komple yeniden 8.1 e dönüş yaparım.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Arkadaşlar arama engelleme bölümünde "bilinmeyen numaraları engelle" özelliğinindeki bilinmeyen numaralar tam olarak nedir? Rehberimde kayıtlı olmayan numaraları mı kastediyor?

kralberk13

kralberk13

Üye
kardeş engelleyeceksen en iyisi operatörü arayıp engellemen ne mesaj ne araya biliyo

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
kardeş engelleyeceksen en iyisi operatörü arayıp engellemen ne mesaj ne araya biliyo

Turkcell kullanıyorum. Arayıp iki üç kez operatörden engellettim ama nafile. Yine mesaj geliyor. Telefondan engellemek içinde o seçeneği seçmem gerekli. O zaman rehbere kayıtlı olmayan herkesi engellemiş olucam heralde.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Turkcell kullanıyorum. Arayıp iki üç kez operatörden engellettim ama nafile. Yine mesaj geliyor. Telefondan engellemek içinde o seçeneği seçmem gerekli. O zaman rehbere kayıtlı olmayan herkesi engellemiş olucam heralde.
direk nuramayı engellesene herkezi niye engelliyor sun şuan telefonun wp8.1 sürümünü kullanıyorsun sen ona göre bilgivereyim

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
direk nuramayı engellesene herkezi niye engelliyor sun şuan telefonun wp8.1 sürümünü kullanıyorsun sen ona göre bilgivereyim

Direk engellenen bir numara değil. Ortada numara yok. Mesajlar bir isim üzerinden geliyor. AKARGO gibi yani. Bunu da telefon direk engellemiyor. Kişilere ekle dediğimde AKARGO ismini mail adresi olarak ekliyor. Rehberde ararken de çıkmıyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Direk engellenen bir numara değil. Ortada numara yok. Mesajlar bir isim üzerinden geliyor. AKARGO gibi yani. Bunu da telefon direk engellemiyor. Kişilere ekle dediğimde AKARGO ismini mail adresi olarak ekliyor. Rehberde ararken de çıkmıyor.
o numaraları biliyorum onları engellemek için rehber dışındaki tüm kişileri engellemen gerekiyor veya bu yeni çıkan e-devlet ten mi ne engellemede yapılabiliyor o şekilde şikayet edersen engellenir anca

erhanercan

erhanercan

Üye
Arkadaşlar arama engelleme bölümünde "bilinmeyen numaraları engelle" özelliğinindeki bilinmeyen numaralar tam olarak nedir? Rehberimde kayıtlı olmayan numaraları mı kastediyor?

O kisim acik olursa kayitli olmayan numaralardan gelen mesajlar i engelliyor sadece yoksa aramalari engellemiyor
Kayitli olmayan numaralar arasin istemiyorsan ayrica engellemen gerek yani

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Mesala operatör mesajlarının %80i engelleniyor ve gizli numaralar engelleniyor, bide engellediğin kişilerden gelen mesaj vb engelleniyor.
Benim şahsen çok işime yarıyor kullanmanı tavsiye ederim.

kralberk13

kralberk13

Üye
beni rahatsız eden numarayı ben turkcell'e mesaj yazıp gönderdim numarayı engelledim daha ne mesaj geliyo nede araya biliyo
aylık 3 tl mi ne alıyo okadarda olcak

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
6tag evrensel olarak ne zaman yayınlanacak bilgisi olan var mı ?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar Lumia test 6.0.8 yükledim programı başlattım mecburi güncelleme var dedi 6.0.9 yüklemeye zorladı yükledim ve çalışmadı. Programı başlatma hatası. Lütfen tüm aygıtların bağlantısını kesip tekrar deneyin diyor ama bağlı zaten bir aygıt yok. Bilgisi veya başka test programı bilen varmı?

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
en iyi hava durumu uygulaması hangi gençler var mı kullandığız bu Microsoft'un uygulaması tam vasat

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
spotify Windows Phone uygulamasına artık destek vermeyecekmiş.
Abi devaminda söylediği w10 uygulamasi çıkartacağını da söyleseydin keske. Destek cekildigini goren yanlis anlayip feryatlara baslayacakti

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Abi devaminda söylediği w10 uygulamasi çıkartacağını da söyleseydin keske. Destek cekildigini goren yanlis anlayip feryatlara baslayacakti

Bende orasından tam emin olamadım . Yarım yamalak ingilizcem ile sanki windows 10 için destek sürecek tarzı bişey söylüyorlar gibi geldi ama emin olamadım . Birde son paragrafta cümleye umarım falan diye girince acaba bu olacak olan değilde yazıyı yazanın temennileri mi diye düşündüm . W10 ile ilgili sorularada kesin bişey söyleyemeyiz , güncelleme gelirse zaten bildirim alırsınız demişler .

Üst Alt