Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
:) bende özledim 24 şubatta 2 ay olacak :(

dakamon

dakamon

Üye
Bende gönderdim adamlar telefonu sisteme daha 5 gündür kaydetmemişler.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Olsun sorun sorundur kucuk de olsa mide bulandirabiliyor

• Beğen
Tepkiler: afwerker
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
ben turkcellden yolladım servise eskişehire gitmiş cihat iletişime nokia care bayisi sanırım
o değilde takip edemiyorum cihazı nasıl yapacaz

afwerker

afwerker

Üye
ben turkcellden yolladım servise eskişehire gitmiş cihat iletişime nokia care bayisi sanırım
o değilde takip edemiyorum cihazı nasıl yapacaz
Teleserviceyi arayıp İş emri numarasını isterseniz verirler sitesinden takip edebilirsiniz

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Teleserviceyi arayıp İş emri numarasını isterseniz verirler sitesinden takip edebilirsiniz
teleservicee gitmemiş cihat iletişim diye geçiyor nokiacare bayisiymiş sanırım nette öyle yazıyor

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
teleservicee gitmemiş cihat iletişim diye geçiyor nokiacare bayisiymiş sanırım nette öyle yazıyor

Yetkili nokia care ise onarirlar beceremezlerse zaten level 3 servisi olduğundan teleservise gonderirler takip için o bayiyi arayıp bilgi alman gerek

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
cihazım teleservisin kapısından girmiştir. : )

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Yetkili nokia care ise onarirlar beceremezlerse zaten level 3 servisi olduğundan teleservise gonderirler takip için o bayiyi arayıp bilgi alman gerek
o zor olacak
hep meşgul
değişim çkarsa ne kadar sürer

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Teleservis' te telefonum gözükmüyor acaba daha işleme almamış olabilirler mi?

Şimdi erhanercan arkadaşımın tarihlerini kontrol edttim daha işleme alınmama olasılığı %100 :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Teleservis' te telefonum gözükmüyor acaba daha işleme almamış olabilirler mi?

Şimdi erhanercan arkadaşımın tarihlerini kontrol edttim daha işleme alınmama olasılığı %100 :)
3-4 güne ancak sisteme giriş yaparlar. Kendimden biliyorum:)

dakamon

dakamon

Üye
Benim cihaz kargoyla gitmiş oraya tam tamına Bir hafta olmuş adamlar daha kaydını oluşturmamışlar ve bana bu gün diyorlar ki perşem ve cuma günü bir daha arayın. Resmen dalga geçer gibi iş yapıyorlar ya. Sırf bu teleservis yüzünden MS nin telefonlarını almam. Daha bide 640 xl de ekranın sararması sorunu var allah korusun onu göndersem ya kaybederler yada daha da bozarlar. İphone alıcan tamam pahalı ama en azından tekniks servis anlamında gönlün çok ama çok rahat. 15 dk da tamir yapamazlarsa yenisiyle değiştiriyorlar telefonunu gerisini siz düşünün

Üst Alt