oktayceylan26
Üye
şimdiden özledim telefonumu ekranı halledip yollasalar bile razıyımHaydi hayırlısı aynı sorundan göndermiş oluyoruz ikimizde detaylar geldikçe dürt![]()
şimdiden özledim telefonumu ekranı halledip yollasalar bile razıyımHaydi hayırlısı aynı sorundan göndermiş oluyoruz ikimizde detaylar geldikçe dürt![]()
şimdiden özledim telefonumu ekranı halledip yollasalar bile razıyım
bende özledim 24 şubatta 2 ay olacak
![]()
Bende gönderdim adamlar telefonu sisteme daha 5 gündür kaydetmemişler.
Şarj soketi bozulmuştusen hangş sorundan gondermıstın
Benim telde aslında pekte bi sorun yoktu. sadece dokunmatik algılamasında sorun oluyordu ondan yolladım değişim çıktı bekliyorum halaSeninkinin sorunu neydi ne oldu
Teleserviceyi arayıp İş emri numarasını isterseniz verirler sitesinden takip edebilirsinizben turkcellden yolladım servise eskişehire gitmiş cihat iletişime nokia care bayisi sanırım
o değilde takip edemiyorum cihazı nasıl yapacaz
teleservicee gitmemiş cihat iletişim diye geçiyor nokiacare bayisiymiş sanırım nette öyle yazıyorTeleserviceyi arayıp İş emri numarasını isterseniz verirler sitesinden takip edebilirsiniz
teleservicee gitmemiş cihat iletişim diye geçiyor nokiacare bayisiymiş sanırım nette öyle yazıyor
o zor olacakYetkili nokia care ise onarirlar beceremezlerse zaten level 3 servisi olduğundan teleservise gonderirler takip için o bayiyi arayıp bilgi alman gerek
3-4 güne ancak sisteme giriş yaparlar. Kendimden biliyorumTeleservis' te telefonum gözükmüyor acaba daha işleme almamış olabilirler mi?
Şimdi erhanercan arkadaşımın tarihlerini kontrol edttim daha işleme alınmama olasılığı %100![]()

teşekkürler bilgi için3-4 güne ancak sisteme giriş yaparlar. Kendimden biliyorum![]()
Aynen dostumteşekkürler bilgi için
bugun girisi olduysa yarin girebilirler