İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. :)

erhanercan

erhanercan

Üye
Bizin degisimdeki cihazlar icin 925 trye geldi demek yine kronik cihaz mi gonderdiler acaba

versino2

versino2

Üye
Zamanında 925 alacağıma 2-3 ay daha bekliyip 930 alsaydım en az 2 sene daha Nokıa kullanırdım şuan 930 bence en iyi Windows telefon.(1520 ekran büyüklüğünden dolayı pek sevemedim)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
930 hadi neyse de 925i nerede bulup getirmişler anlamadım :hmmm

Ali_KRKY

Üye
amin arkadaşlar.
inceleme ve yorum için sanırım daha çok erken daha bi güncelleme daha var yükleme bekleyen onuda yükleyip diğer uygulamaları ve oyunları yükleyip net bi yorum yaparım. Obur yandan elde çok hoş duruyor arkadaşlar.
kamera için ise şunu söyleyeyim aynı ortamda hiçbir ayar yapmadan ip6 plus çekiminde bariz bi kalite farkı mevcut

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve maydinmaydin
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
925 çok pahalı olmuş ellam :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, dark_13 ve ceza87
erhanercan

erhanercan

Üye
930 U ANLARIM hala fıstık gibi cihaz da 925 ne alaka harbiden anlamadım kronik sorunları olan telefondu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
930 U ANLARIM hala fıstık gibi cihaz da 925 ne alaka harbiden anlamadım kronik sorunları olan telefondu
Ben Lumia 925'i iki yıldan fazla kullandım. Ne gibi bir kronik sorunu vardı ki? Lumia 920 ile karıştırmış olmayasınız?

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
erhanercan

erhanercan

Üye
Ben Lumia 925'i iki yıldan fazla kullandım. Ne gibi bir kronik sorunu vardı ki? Lumia 920 ile karıştırmış olmayasınız?
920 ve 925 kullanıyorum 925 ı yenı servise verdım ALDIGIMDAN beri ekran sorunu vardı usendim simdi gönderdıkten sonra degısım cıktı hatta konuyu da actım. 925ın bazı serilerinde ısınınca ekran renklerının gıdıp gelmesi ve parlaklıgının kendılıgınden acılıp kapanması sorunu var artık hangi serisi ise bilemiyorum. zaten bu sorundan gıden 925lere dırek degısım cıkıyor
tabi bazı 925lerde de olmuyor bazılarında oluyor bire bir şahit oldum test ettim yani

versino2

versino2

Üye
920 ve 925 kullanıyorum 925 ı yenı servise verdım ALDIGIMDAN beri ekran sorunu vardı usendim simdi gönderdıkten sonra degısım cıktı hatta konuyu da actım. 925ın bazı serilerinde ısınınca ekran renklerının gıdıp gelmesi ve parlaklıgının kendılıgınden acılıp kapanması sorunu var artık hangi serisi ise bilemiyorum. zaten bu sorundan gıden 925lere dırek degısım cıkıyor
tabi bazı 925lerde de olmuyor bazılarında oluyor bire bir şahit oldum test ettim yani
Tuh beee aynı sorun bende de var keşke verdeydim servise garantide bitti şansa 1 ay oldu biteli.Değişim olacağını bileydim verirdim

erhanercan

erhanercan

Üye
Tuh beee aynı sorun bende de var keşke verdeydim servise garantide bitti şansa 1 ay oldu biteli.Değişim olacağını bileydim verirdim

Ayni sorundan muzdarip bir arkadasimiz daha keske verseydin valla dostum

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Bende göndericem ama fatura tutarı düşük diye kıllanıyorum 700₺

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Yarın hallederim o zaman. Sana değişim verdilermi

omerk88

omerk88

Üye
Arkadaşlar 925 kullanıyorum bunun için vr gözlük var mıdır yada Google cardbord wp için uygun mudur acaba deneyen kullanan varsa cevaplarınızı bekliyorum

theseusx

theseusx

Üye
Ben de 2 sene 925 kullandım. Şu an 1520 kullanıyorum ve herhangi bir arızası olursa diye Lumia 925 im tedbiren hala duruyor, çocuğumun elinde oyuncak oldu ama maşallahı var ne sistemde ne de fiziksel durumda gık yok.

Üst Alt