Arkadaşlar .xap dosyalarını bilgisayara nasıl indiririz?
Şuraya yönlendiriyor:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden oturum açın.
Mağazaya girip oyun veya uygulamaya gidin. Sayfada sol alt köşede download olacak. Pc ye indirir o linkten..
Bilgisi olan yok mu?Ankadaşlar .xap dosyalarını bilgisayara nasıl indiririz?
Eski mağazada indirilebiliyordu ama mağaza arayüzü yenilenip birleştiği için bildiğim kadarıyla şu an mümkün değil.Şuraya yönlendiriyor:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burada da indirmeye dair bir bağlantı bulamadım.
Bilgisi olan yok mu?
Bakayım, teşekkür ederim cevap için.Eski mağazada indirilebiliyordu ama mağaza arayüzü yenilenip birleştiği için bildiğim kadarıyla şu an mümkün değil.
Şu siteye bir göz at istersen:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fabrika ayarı?fabrika ayarlarına dön veya hard format at
başka çözüm gelmiyo
Hocam L525. Telefonda ilk defa böyle bir sorun oldu hatta 1ay bile olmadı servisten geldi şarj soketini yaptılar artından ses kısma tuşu bazen basıyor bazen basmıyor. Soft format atamıyorum yani. Hard atmak da istemiyorum wifi ağımda yok olsa yedekleyeceğim herşeyi. Kısacası elim kolum bağlandıTelefon marka model nedir?
Kapağı çıkarıp basıyorum. İçine ne göçme var nede kırılma. Servise göndersem garanti dışı alırlar kargoya versem heralde 2günde gider ama servise ulaşana kadar da garantisi biter. Neyse sağolun hocamCihazda tuş takımı takılı kalıyor olabilir. Kapağını açıp düğmeleri yada swichtleri bir kontrol et. Eğer sorunun tuş takımlarından ise servise geri yolla yapsınlar
Kapak? Öğrendiğim İyi OlduKilit tuşuna basında kapatma ekranı geliyorsa ve de tuşlar keyfe göre basıyorsa sorun tuş takımındadır. Siz onun orada içine göçüp göçmediğini anlayamazsınız. Benim eski L625 cihazımda bu sorun çok oldu. Tabi netten sipariş edip taktığım dandik kapak yüzünden bozuldu.
Sonra mecbur tuş takımlarını yaptırınca düzeldi.
Siz gündüz servisi bi arayın derim en azından bilgi edinin yardımcı olurlar belki.
Geçmiş olsun.

ilk 950cimiz geldi beyler!lumia 950 ve lumia 920 eklermisiniz

lumia 950 ve lumia 920 ekler misiniz