Hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullan. Listeye ekledim.lumia 950 ve lumia 920 eklermisiniz

teşekkür ederim.Hayırlı olsun kardeşim güzel günlerde kullan. Listeye ekledim.
İlk defa birisi benden önce listeye adını yazdırdı![]()

Ben Lumia 925'i iki yıldan fazla kullandım. Ne gibi bir kronik sorunu vardı ki? Lumia 920 ile karıştırmış olmayasınız?930 U ANLARIM hala fıstık gibi cihaz da 925 ne alaka harbiden anlamadım kronik sorunları olan telefondu
920 ve 925 kullanıyorum 925 ı yenı servise verdım ALDIGIMDAN beri ekran sorunu vardı usendim simdi gönderdıkten sonra degısım cıktı hatta konuyu da actım. 925ın bazı serilerinde ısınınca ekran renklerının gıdıp gelmesi ve parlaklıgının kendılıgınden acılıp kapanması sorunu var artık hangi serisi ise bilemiyorum. zaten bu sorundan gıden 925lere dırek degısım cıkıyorBen Lumia 925'i iki yıldan fazla kullandım. Ne gibi bir kronik sorunu vardı ki? Lumia 920 ile karıştırmış olmayasınız?
Tuh beee aynı sorun bende de var keşke verdeydim servise garantide bitti şansa 1 ay oldu biteli.Değişim olacağını bileydim verirdim920 ve 925 kullanıyorum 925 ı yenı servise verdım ALDIGIMDAN beri ekran sorunu vardı usendim simdi gönderdıkten sonra degısım cıktı hatta konuyu da actım. 925ın bazı serilerinde ısınınca ekran renklerının gıdıp gelmesi ve parlaklıgının kendılıgınden acılıp kapanması sorunu var artık hangi serisi ise bilemiyorum. zaten bu sorundan gıden 925lere dırek degısım cıkıyor
tabi bazı 925lerde de olmuyor bazılarında oluyor bire bir şahit oldum test ettim yani
Tuh beee aynı sorun bende de var keşke verdeydim servise garantide bitti şansa 1 ay oldu biteli.Değişim olacağını bileydim verirdim
Bende göndericem ama fatura tutarı düşük diye kıllanıyorum 700₺
Yarın hallederim o zaman. Sana değişim verdilermi
İnşallah halledebilirim yarınActigim baslikta yaziyor direk degisim cikti sende gonder ayni basliktan paylasimnyapariz seninkini de
Ben de 2 sene 925 kullandım. Şu an 1520 kullanıyorum ve herhangi bir arızası olursa diye Lumia 925 im tedbiren hala duruyor, çocuğumun elinde oyuncak oldu ama maşallahı var ne sistemde ne de fiziksel durumda gık yok.930 U ANLARIM hala fıstık gibi cihaz da 925 ne alaka harbiden anlamadım kronik sorunları olan telefondu