İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Durum bende de aynı hocam. Böyle bir telefonda on kameranın bu denli kötü olması hem şaşırtıcı hemde sinir edici. Arka kamera çok iyi on kameradan fotoğraf çekiyorum pastel boyayla boyamış gibi soluk, gri, saçma sapan bir şey.
Tam olarak bendeki sorunda böyle hocam demek ki tüm cihazlarda bu var sanırım çekmeden önce baktığımda herşey iyi ancak çekmek için bastığım an ortaya çıkan fotoğraf tamda dediğiniz gibi, neyse bakalım diğer3. parti uygulamaları denemek lazım sanırım...
Peki bu nasıl ? Aynı yerde birkaç dakika sonra çekildi ...

Evet hocam bu kabul edilebilir ancak diğer fotoğraf malesef değil ki kapalı alanlarda durum daha da vahim olabiliyor.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Hayırlı geceler arkadaşlar mesajlaşmada yaşadığım bir sorunu sizlere aktarmak istiyorum. Karşı taraftan bana gelen emoticonlar gözükmüyor yani daha doğrusu mesela bir gülücük ifadesi sadece : ) veya : D şeklinde gözüküyor ancak benim gönderdiklerim karşı taraftan gözüküyor bunun sebebi nedir biliyor musunuz?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Hayırlı geceler arkadaşlar mesajlaşmada yaşadığım bir sorunu sizlere aktarmak istiyorum. Karşı taraftan bana gelen emoticonlar gözükmüyor yani daha doğrusu mesela bir gülücük ifadesi sadece : ) veya : D şeklinde gözüküyor ancak benim gönderdiklerim karşı taraftan gözüküyor bunun sebebi nedir biliyor musunuz?

Telefonun mesajlaşma uygulamasında mı?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
On kameranız 41mp olsa bile tamamiyle sistem kaynaklı benim arka kamerada aynı çekmeden önce mükemmel ama çektikten sonra kumlu ve vahim.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Telefonun mesajlaşma uygulamasında mı?
Evet hocam telefonun kendi içindeki normal mesajlaşma(sms) uygulamasında var sadece bu sorun, benim gönderdiğim emoticonlar karşı taraftaki telefonda gözüküyor ancak karşı tarafın bana gönderdikleri belirttiğim şekilde geliyor

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Evet hocam telefonun kendi içindeki normal mesajlaşma(sms) uygulamasında var sadece bu sorun, benim gönderdiğim emoticonlar karşı taraftaki telefonda gözüküyor ancak karşı tarafın bana gönderdikleri belirttiğim şekilde geliyor

Karşı taraftaki cihaz Android ise farklı bir mesajlaşma uygulaması ile mesaj gönderiyorsa ondan olabilir.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Karşı taraftaki cihar Android ise farklı bir mesajlaşma uygulaması ile mesaj gönderiyorsa ondan olabilir.
Karşı taraftaki cihaz android ama o da normal mesajlaşma uygulamasını kullanıyor ben bir türlü çözemedim sorunu hocam.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Karşı taraftaki cihaz android ama o da normal mesajlaşma uygulamasını kullanıyor ben bir türlü çözemedim sorunu hocam.
Mesajlaşma uygulaması dışında arkadaşınız üçüncü parti klavye uygulaması ya da smiley pack yüklemiş olabilir.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@papakudioflu beni Lumia 1520 Sarı Renk ekleyiniz lütfen :)

Tü tü maşallah ! Black sürümünde cihaz . Bayağı işim var bununla :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, sfgnrl ve maydinmaydin
serinaga

serinaga

Üye
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın ...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın ...
İyi günde kötü günde sürekli kullanacak işte :gul:

@papakudioflu beni Lumia 1520 Sarı Renk ekleyiniz lütfen :)

Tü tü maşallah ! Black sürümünde cihaz . Bayağı işim var bununla :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ooo hayırlı olsun abi, 'dikkatli' kullan he kayar mayar :D
bak bunlardan al, telefon nasıl düşerse düşsün epey koruyor. Bulamazsan alayım sana hediye :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, maydinmaydin ve Aybin.Kilic
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

bak bunlardan al, telefon nasıl düşerse düşsün epey koruyor. Bulamazsan alayım sana hediye :)

İstanbul veya kocaelide oturan varsa 1 adet te ben hediye edebilirim ?

• Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
  • Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Telefonu aldığım yer kırılmaz cam ve kılıfı bugün hediye olarak verecek zaten:) Eğer yan yattı çamura battı olursa kırılmaz camı sen hediye edersin artık:ehe :ehe
İstanbul veya kocaelide oturan varsa 1 adet te ben hediye edebilirim ?
Ahan da kılıfı beleşe getirdik :p Kocaeli Gebze ilçesindeyim. Bi ara o taraflara gelirsem haberleşiriz

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Telefonu aldığım yer kırılmaz cam ve kılıfı bugün hediye olarak verecek zaten:) Eğer yan yattı çamura battı olursa kırılmaz camı sen hediye edersin artık:ehe :ehe

Ahan da kılıfı beleşe getirdik :p Kocaeli Gebze ilçesindeyim. Bi ara o taraflara gelirsem haberleşiriz
tmmdır ustam bekleriz :)

• Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Sıkıntı yok abi, her türlü yanii :D

• Beğen

Üst Alt