Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

Ali_KRKY

Üye
Benim için şuanda telefon geliyor güncellemeyi bi şekilde verecekler nasılsa :) telefonum bozuk ve yeni bir telefon almam gerekiyor ve çok hoşuma giden bu telefonu almak istiyorum.
Benim için şuanda telefon geliyor güncellemeyi bi şekilde verecekler nasılsa :) telefonum bozuk ve yeni bir telefon almam gerekiyor ve çok hoşuma giden bu telefonu almak istiyorum.

tarama

Üye
Tebrik ederim arkadaşım. Biz burda konunun sadece cihazlar, tasarımlar, uygulamalar gibi yönlerini konuşuyoruz hep. Kullanıcı olarak bizi bunlar ilgilendiriyor. Ama bu şirketler küresel şirketler. Küresel emperyalist düzene biat etmeden dünya genelinde su bile sattırmazlar adama. Böyle küresel büyük şirketlerin batması, satılması, el değiştirmesi mahalle bakkalının el değiştirmesine benzemez. Yıllık cirosu milyar dolarlarla ifade edilen bir markanın küresel sermaye baronlarıyla bağlantısının olmaması düşünülemez. Nokia'nın eriyip tükenmesinin bir noktasında mutlaka bu adamların bir parmağı vardır.

Evet aynen öyle. Şu an dünyada kullanılan teknoloji ve enerji sistemleri yapısı köklü bir değişim arefesinde. CERN çalışmaları ve kablosuz şarj olan telefon, 5G, elektrikli oto, bunun habercisi. Aslında bu sistemleri en az 15-20 yıl önce kullanıyor olacaktık. Bu sistemler öyle ki: yerel olarak kullanılma imkanı var ve merkezî dağıtım, nakile ihtiyaç olmayan sistemler. Fakat dünyayı istedikleri gibi dizayn etmek isteyen küresel enerji şirketleri, başında oldukları karbon yakıt musluklarından dünyanın sermayesini hortumlamadan ve istedikleri dünya dizaynına ulaşmadan yeni sistemin kullanımına izin vermiyorlar. Bu yeni sistemleri kendilerinden izinsiz kullanmak isteyenlere de "çöküyorlar". Biz "denekler" ise akıllıca kurgulanmış bir strateji ile hala "neden filan işlemci, filan kasa, filan mercek, filan ekran vs." beklentiler ve tartışmalar ile avutulup, ne kadar dar bir daire içine hapsedildigimizi farketmiyoruz. Kısacası enerji ve teknoloji bunların en kuvvetli silahları. Bizler ise bu silahlarını finanse eden teknoloji müptelası, yenilikçi, son çıkan ürün sevdalısı "modern esirleri". Arkadaşlar, teferruatta boğulmak yerine biraz araştırıp olması gerekeni talep edip, "uyanık" olduğumuzu göstermeliyiz.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, suyunsesi, Esendağlı ve 1 kişi daha
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
gsmarena sitesindeki bu karşılaştırmayı inceleyiniz. Galaxy S6- Lumia 950 XL - iPhone 6S kamera karşılaştırması.

• Beğen
Tepkiler: ceza87

tarama

Üye
Tebrik ederim arkadaşım. Biz burda konunun sadece cihazlar, tasarımlar, uygulamalar gibi yönlerini konuşuyoruz hep. Kullanıcı olarak bizi bunlar ilgilendiriyor. Ama bu şirketler küresel şirketler. Küresel emperyalist düzene biat etmeden dünya genelinde su bile sattırmazlar adama. Böyle küresel büyük şirketlerin batması, satılması, el değiştirmesi mahalle bakkalının el değiştirmesine benzemez. Yıllık cirosu milyar dolarlarla ifade edilen bir markanın küresel sermaye baronlarıyla bağlantısının olmaması düşünülemez. Nokia'nın eriyip tükenmesinin bir noktasında mutlaka bu adamların bir parmağı vardır.

Evet aynen öyle. Şu an dünyada kullanılan teknoloji ve enerji sistemleri yapısı köklü bir değişim arefesinde. CERN çalışmaları ve kablosuz şarj olan telefon, 5G, elektrikli oto, bunun habercisi. Aslında bu sistemleri en az 15-20 yıl önce kullanıyor olacaktık. Bu sistemler öyle ki: yerel olarak kullanılma imkanı var ve merkezî dağıtım, nakile ihtiyaç olmayan sistemler. Fakat dünyayı istedikleri gibi dizayn etmek isteyen küresel enerji şirketleri, başında oldukları karbon yakıt musluklarından dünyanın sermayesini hortumlamadan ve istedikleri dünya dizaynına ulaşmadan yeni sistemin kullanımına izin vermiyorlar. Bu yeni sistemleri kendilerinden izinsiz kullanmak isteyenlere de "çöküyorlar". Biz "denekler" ise akıllıca kurgulanmış bir strateji ile hala "neden filan işlemci, filan kasa, filan mercek, filan ekran vs." beklentiler ve tartışmalar ile avutulup, ne kadar dar bir daire içine hapsedildigimizi farketmiyoruz. Kısacası enerji ve teknoloji bunların en kuvvetli silahları. Bizler ise bu silahlarını finanse eden teknoloji müptelası, yenilikçi, son çıkan ürün sevdalısı "modern esirleri". Arkadaşlar, teferruatta boğulup, onların uzattıkları "oltaların uçlarındaki yemlere saldırmak" yerine biraz araştırıp olması gerekeni talep edip, "uyanık" olduğumuzu göstermeliyiz.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
hayaleturk

hayaleturk

Üye
Bu bir işaret olabilir mi
Microsoft Lumia 950 ve Microsoft Lumia 950XL 15 Şubat itibariyla önce online kanallarda olmak üzere satışa sunulacak.

onursarii

Üye
Bu bir işaret olabilir mi
Microsoft Lumia 950 ve Microsoft Lumia 950XL 15 Şubat itibariyla önce online kanallarda olmak üzere satışa sunulacak.
Fiyat düşerse düşünülebilir :D bu fiyatla zor

volumezoom

volumezoom

Üye
Lumia 950 xl Microsoft store da 650 $. Bakarsınız 2000 ₺ civarında satışa sunulabilir ülkemizde.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

Ali_KRKY

Üye
Face de bu soruyu ben sormustum ve cevap olarak 15 subat dendi ya bi bakalim kaca ve ne zaman gelecek gorecez ocak sonu dendi subat basi dendi simdi subat ortasina geldik bakalim ne olacak :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
neyse artık elmizde Lumia 950 ve Lumia 950 XL'nin resmi satışa çıkış tarihi var.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Esendağlı

Ali_KRKY

Üye
neyse artık elmizde Lumia 950 ve Lumia 950 XL'nin resmi satışa çıkış tarihi var.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tarih verdilerde yine bi degişiklik yapmazlarsa iyi biliyorsunuzki ocak sonu şubat başı dediler ocak bitti şubat başınıda geçtik şimdi şubat ortası dendi bakalım daha ne kadar degişecek tarihler.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Online kanallar derken neyi kastediyorlar? Nokia ve Microsoft'un bugüne kadar kendi siteleri üzerinden satış yaptıklarını görmedim. Avrupa ve Amerikadan kullanılmış 950'ler getirtip sahibindende filan mı satacaklar acaba :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Online kanallar derken neyi kastediyorlar? Nokia ve Microsoft'un bugüne kadar kendi siteleri üzerinden satış yaptıklarını görmedim. Avrupa ve Amerikadan kullanılmış 950'ler getirtip sahibindende filan mı satacaklar acaba :)
hepsiburada.com anlaşmaları var.

• Beğen
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
hepsiburada.com anlaşmaları var.

Teknosa, Media Markt, Vatan ve operatör mağazalarında göremeyeceğiz sanırım. Son bir yıldaki modeller gibi bunlar da birkaç hafta online satılıp sonrasında kaybolup gidecekler anlaşılan.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Teknosa, Media Markt, Vatan ve operatör mağazalarında göremeyeceğiz sanırım. Son bir yıldaki modeller gibi bunlar da birkaç hafta online satılıp sonrasında kaybolup gidecekler anlaşılan.
Mantık şu;

Bu cihazların müşterisi belli. Türkiye’de yüzbinlerce Lumia 950 ve Lumia 950 XL satışı zor. Alacak olan da zaten gider türlü alacak. O yüzden minimum maliyetle maksimum satış sayısına ulaşmak lazım.

Şimdi maliyet demişken, bu cihazların mediamarkt, Teknosa vatan vs teknoloji mağazalarda stand alması zaten bir maliyet, o maliyeti karşılamak için yapacağın reklamlar da artı bir maliyet. Yani attığın taş ürküttüğün kuşa değmez.

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Güncelleme geldi:

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar lumia 950 mi 950 xl mi sizce? Yoksa ekranı kırık olan L930'u 500 liraya tamir mi ettireyim?

Üst Alt