Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
FM radyobelki çeşitli ülkelerde ek vergi getirdiği için pasif yapılıyordur arkadaşlar.
Mesela zenfone larda da normalde fm radyo vardı ama tr de yoktu. Ama bi uygulama ile aktif hale getirebiliyordunuz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Fm radyo Türkiye'de %5 ek vergi demek. Bunun gibi bir çok ülke var. Ama bunun vergi ile alakalı olduğunu zannetmiyorum. Vardır bir bit yeniği :hmmm

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Ms.resmen tam bir acemi gibi davranıyor ne yapmaya çalıştığını sanırım kendileri de bilmiyordur.
olucak olucak zamanla olucak
wp adam olana kadar bikaç android telefon eskitmek isteyen ?? :) iphone da olur para varsa tabii :D

erhanercan

erhanercan

Üye
Bu telefon teleservise gitse nasıl geri gelir düşünemiyorum

dakamon

dakamon

Üye
Teleservise gitse gelse o zaman işte sadece radyo olur o telefon :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Ali_KRKY

Üye
920 de ilk çıktığında radyo yoktu sonraki bi güncelleme ile radyoya kavuşmuştuk sanırım aynı yolu izleyecekler :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bakalım nasıl olacak

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: afwerker, 4MaGuS ve BLasTeaR
4MaGuS

4MaGuS

Üye

çizim padinin çalışacağını düşünüyordum windows mobile de ancak android denemesinde galiba fresh altında denemediler farklı bir uygulama gibi geldi keşke onda da bu uygulamada deneselerdi, gitar aparatının çalışacağını düşünmüyordum daha doğrusu normal hoparlörlerden ses kayıt falan yapar diye şüphem vardı o şaşırttı beni ama game pad oyun falan niye denemedi onu anlamadım mesela şuan benim oynadığım bazı evrensel oyunlar var ayarlar içinde game pad modu var onlarda çalışır diye düşünüyorum

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Günümüzde üst düzey telefonların kameraları iyi bence bu bir artı değil artık
bence Yanılıyorsun.Kamerayla ilgilenen bazı kullanıcılar şuanda LG G4 e yönelmiş durumdalar.Artık kamerada megapiksel eskisi kadar önemli değil.Kamera programının çok iyi ayarlanması ve gece çekiminin önemi.Şahsen bana göre kamera bataryadan sonra gelen en önemli 2. özellik.Z5 kullanıyorum ama geceleri yada karanlık ortamda hala abartmıyorum.Nokıa'daki pureview teknolojisini arıyor gözlerim.Ve lumia'daki manuel ayar kısmı o kadar basit ve kullanışlıydı ki sony z5 de manuel ayar yapasım gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Esendağlı

Esendağlı

Üye
olucak olucak zamanla olucak
wp adam olana kadar bikaç android telefon eskitmek isteyen ?? :) iphone da olur para varsa tabii :D
Bence de olacak olmalı da, iphoneler benim için çok pahalı androide de alışamadım gitti.
O yüzden wp benim için can suyu gibi:)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve maydinmaydin
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
bence Yanılıyorsun.Kamerayla ilgilenen bazı kullanıcılar şuanda LG G4 e yönelmiş durumdalar.Artık kamerada megapiksel eskisi kadar önemli değil.Kamera programının çok iyi ayarlanması ve gece çekiminin önemi.Şahsen bana göre kamera bataryadan sonra gelen en önemli 2. özellik.Z5 kullanıyorum ama geceleri yada karanlık ortamda hala abartmıyorum.Nokıa'daki pureview teknolojisini arıyor gözlerim.Ve lumia'daki manuel ayar kısmı o kadar basit ve kullanışlıydı ki sony z5 de manuel ayar yapasım gelmiyor.
o pratik manuel ara yüzü ciddi bir artı lg halt etmiş yanında :D
keşke Nokia Nokia camera uygulamasının daha iyisini geliştirip yeni modellerinde kullansa

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Nokia, Microsoft'u biraz örnek almış olsaydı Nokia Camera'yı çoktan iOS ve Android'e getirmişti bile :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Nokia, Microsoft'u biraz örnek almış olsaydı Nokia Camera'yı çoktan iOS ve Android'e getirmişti bile :)
androidde Lenova telefonlarda lumia camera kullanılıyor zaten haberiniz yok galiba

dakamon

dakamon

Üye
Valla ben ios a geçsem Lumia özlemi yaşamam MS nin her uygulaması orada var ve Lumiadakilerden daha gelişmiş hali daha güncel hali :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şimdi baktım arkadaşın Lenova telefonuna bizimki ile alakası yok?
bir ara bununla ilgili bir haber çıkmıştı ancak galiba belirli modellerde falan kullanıyor emin değilim normalde bu sitede haber yapıldı mı ama linki şuan yok bulamadım sana şuanlık farklı bir forum linkini özelden atıyorum

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
getirseydi msnin yaptığı hatayı tekrarlar küfür yerdi
biz onca zamandır win 10 bekliyoruz yenilikleri dört gözle bekliyoruz adamlar bize getirmeleri gereken şekil klavyeyi başka platforma yapıyor
Nokianın yerinde olsam Nokia camerayı androide uyarlar ama bir süre kendi kullanıcılarıma sunarım diğer kullanıcılara da z launcher içinde sunarım
bir ara bununla ilgili bir haber çıkmıştı ancak galiba belirli modellerde falan kullanıyor emin değilim normalde bu sitede haber yapıldı mı ama linki şuan yok bulamadım sana şuanlık farklı bir forum linkini özelden atıyorum
bana da atsana merak ettim
Valla ben ios a geçsem Lumia özlemi yaşamam MS nin her uygulaması orada var ve Lumiadakilerden daha gelişmiş hali daha güncel hali :D
ms farkı :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
yıl ortasında karar vereceğim Samsung mu Apple mı diye

stockton

Üye
TR çıkış tarihi belli olmadı mı henüz?

Üst Alt