olucak olucak zamanla olucakMs.resmen tam bir acemi gibi davranıyor ne yapmaya çalıştığını sanırım kendileri de bilmiyordur.
iphone da olur para varsa tabii 
çizim padinin çalışacağını düşünüyordum windows mobile de ancak android denemesinde galiba fresh altında denemediler farklı bir uygulama gibi geldi keşke onda da bu uygulamada deneselerdi, gitar aparatının çalışacağını düşünmüyordum daha doğrusu normal hoparlörlerden ses kayıt falan yapar diye şüphem vardı o şaşırttı beni ama game pad oyun falan niye denemedi onu anlamadım mesela şuan benim oynadığım bazı evrensel oyunlar var ayarlar içinde game pad modu var onlarda çalışır diye düşünüyorumMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence Yanılıyorsun.Kamerayla ilgilenen bazı kullanıcılar şuanda LG G4 e yönelmiş durumdalar.Artık kamerada megapiksel eskisi kadar önemli değil.Kamera programının çok iyi ayarlanması ve gece çekiminin önemi.Şahsen bana göre kamera bataryadan sonra gelen en önemli 2. özellik.Z5 kullanıyorum ama geceleri yada karanlık ortamda hala abartmıyorum.Nokıa'daki pureview teknolojisini arıyor gözlerim.Ve lumia'daki manuel ayar kısmı o kadar basit ve kullanışlıydı ki sony z5 de manuel ayar yapasım gelmiyor.Günümüzde üst düzey telefonların kameraları iyi bence bu bir artı değil artık
Bence de olacak olmalı da, iphoneler benim için çok pahalı androide de alışamadım gitti.olucak olucak zamanla olucak
wp adam olana kadar bikaç android telefon eskitmek isteyen ??iphone da olur para varsa tabii
![]()

o pratik manuel ara yüzü ciddi bir artı lg halt etmiş yanındabence Yanılıyorsun.Kamerayla ilgilenen bazı kullanıcılar şuanda LG G4 e yönelmiş durumdalar.Artık kamerada megapiksel eskisi kadar önemli değil.Kamera programının çok iyi ayarlanması ve gece çekiminin önemi.Şahsen bana göre kamera bataryadan sonra gelen en önemli 2. özellik.Z5 kullanıyorum ama geceleri yada karanlık ortamda hala abartmıyorum.Nokıa'daki pureview teknolojisini arıyor gözlerim.Ve lumia'daki manuel ayar kısmı o kadar basit ve kullanışlıydı ki sony z5 de manuel ayar yapasım gelmiyor.

androidde Lenova telefonlarda lumia camera kullanılıyor zaten haberiniz yok galibaNokia, Microsoft'u biraz örnek almış olsaydı Nokia Camera'yı çoktan iOS ve Android'e getirmişti bile![]()
şimdi baktım arkadaşın Lenova telefonuna bizimki ile alakası yok?androidde Lenova telefonlarda lumia camera kullanılıyor zaten haberiniz yok galiba
bir ara bununla ilgili bir haber çıkmıştı ancak galiba belirli modellerde falan kullanıyor emin değilim normalde bu sitede haber yapıldı mı ama linki şuan yok bulamadım sana şuanlık farklı bir forum linkini özelden atıyorumşimdi baktım arkadaşın Lenova telefonuna bizimki ile alakası yok?
getirseydi msnin yaptığı hatayı tekrarlar küfür yerdiNokia, Microsoft'u biraz örnek almış olsaydı Nokia Camera'yı çoktan iOS ve Android'e getirmişti bile![]()
bana da atsana merak ettimbir ara bununla ilgili bir haber çıkmıştı ancak galiba belirli modellerde falan kullanıyor emin değilim normalde bu sitede haber yapıldı mı ama linki şuan yok bulamadım sana şuanlık farklı bir forum linkini özelden atıyorum
ms farkıValla ben ios a geçsem Lumia özlemi yaşamam MS nin her uygulaması orada var ve Lumiadakilerden daha gelişmiş hali daha güncel hali![]()