BLasTeaR
Üye
L950 mi L950 XL mı derken?Arkadaşlar lumia 950 mi 950 xl mi sizce? Yoksa ekranı kırık olan L930'u 500 liraya tamir mi ettireyim?

Alabiliyorsan elbette L950 XL

L950 mi L950 XL mı derken?Arkadaşlar lumia 950 mi 950 xl mi sizce? Yoksa ekranı kırık olan L930'u 500 liraya tamir mi ettireyim?

Şahsi fikrim tamir ettir derim ben, nedeni ise o para o cihazlar için fazla bence.w10m yi tam olarak temsil edemeyen bir cihaza 2000 ₺ den fazla para vermek pek mantıklı gelmiyor bana.Arkadaşlar lumia 950 mi 950 xl mi sizce? Yoksa ekranı kırık olan L930'u 500 liraya tamir mi ettireyim?
930'u tamir ettir benceArkadaşlar lumia 950 mi 950 xl mi sizce? Yoksa ekranı kırık olan L930'u 500 liraya tamir mi ettireyim?
950 XL'nin 950'ye göre tek sıkıntısı yandaki farklı tuş dizilimine alışabilmek. FM Radyo, işlemci, ekran boyutu ve pili farklı sadece. Bunlar bazı kişiler için önemsiz şeyler. Hangi boyut size uygunsa ona göre tercihinizi yapınız.Arkadaşlar lumia 950 mi 950 xl mi sizce? Yoksa ekranı kırık olan L930'u 500 liraya tamir mi ettireyim?
Şahsi fikrim tamir ettir derim ben, nedeni ise o para o cihazlar için fazla bence.w10m yi tam olarak temsil edemeyen bir cihaza 2000 ₺ den fazla para vermek pek mantıklı gelmiyor bana.

aslında biraz bekleme imkanınız var ise çok daha ucuza mal edebilirsinizDeğerli fikirlerinizi için hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim arkadaşlar. L930'u tamir ettireceğim.
telefonun çıktığına dua edin derimCihazların kutusundan kulaklık çıkmayacağı kesin değil mi?

tavsiyeniz için teşekkürler hocam ama güvenemedim bunlara. hem aliexpress ten hem de e-bay den baktım ama güvenemediğim için burda yaptırmaya karar verdim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aslında biraz bekleme imkanınız var ise çok daha ucuza mal edebilirsiniz