Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

Ali_KRKY

Üye
şubat itibari ile diyolarda net olarak pazartesi günümü piyasaya çıkacak yoksa şubat içindemi önü açık bi tabir var 1 aydır bozuk telefonla bekliyorum şu telefonları
şubat itibari ile diyolarda net olarak pazartesi günümü piyasaya çıkacak yoksa şubat içindemi önü açık bi tabir var 1 aydır bozuk telefonla bekliyorum şu telefonları

• Beğen
Tepkiler: stockton

alaca61

Üye
Ben 5 aydır bekliyorum çıkmasını tel kafayı yedi iyice. Avrupa eskitti biz hala yüzünü göremedik

braayn

braayn

Üye
MS artık lumia cihaz çıkartmayacak surface çıkartacaksa bile bile kim gidip 950 veya 650 serisini alır ki ? Akıl mantık işi değil

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
ben surface bile almam
eski neşesi havası yok artık

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
ON9

ON9

Üye
Benim anlamadığım Nokia'nın üreyim bandıyla birlikte ASHA ve LUMİA isimlerini de 10 yıllığına satın almıştı. Madem Lumia üretilmeyecek ASHA yı zaten görmedik. Bu kadar para neden verilmiş olabilir????

• Beğen
Tepkiler: 0343434 ve maydinmaydin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Benim anlamadığım Nokia'nın üreyim bandıyla birlikte ASHA ve LUMİA isimlerini de 10 yıllığına satın almıştı. Madem Lumia üretilmeyecek ASHA yı zaten görmedik. Bu kadar para neden verilmiş olabilir????

Meego üretilmesin diye .

• Beğen
Tepkiler: tarama
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Meego üretilmesin diye .
Çünkü küçük bir ayrıntıyı kaçırıyorsunuz. Nokia, (2013 yılındaki şartlar için konuşuyorum) Windows Phone telefon üretmezse Windows Phone platformu ayakta kalabilir mi? Mümkün değil çünkü platformda satılan her 10 telefondan 9.5'i Lumia.

Joe Belfiore, 2013 Build Konferansı yerine neden Finlandiya'ya gitti? Bu sorunun cevabını bulursanız bazı şeyleri daha kolay yorumlayabilirsiniz.

tarama

Üye
Bu aynı zamanda istihbarat savaşı. Şu an dünyada medya sektörü tamamen istihbarat örgütlerinin savaş alanı. Her örgüt kendi işletim sisteminin yaygınlaşmasını ister. Google ve microsoft hangi istihbarat örgütünün kontrolünde olduğu malum. Nokia (symbian, meego) ise farklı bir örgütün idi. Şimdilik Nokia'yı sindirdiler. Velhasıl onlar savaşıyor, biz de bilmeden tribünde tezahürat yapıyoruz. Yani "hangisi bizi daha iyi sesli, görüntülü dinleyecek, gps ile takip edecek, parmak izimizi, sesimizi, görüntümüzü sisteme aktaracak, hatta sağlıkla ilgili datalarımızı toplayacak?" diye onlara güzel veriler, fikirler veriyoruz. Her neyse...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve maydinmaydin
braayn

braayn

Üye
lumia 950 serisi veya 650 'yi son üretilen Lumia olarak almak ne kadar mantıklı ? @papakudioflu ben şahsen bekler surface alırım ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 950 serisi veya 650 'yi son üretilen Lumia olarak almak ne kadar mantıklı ? @papakudioflu ben şahsen bekler surface alırım ...
dünyada Surface Phone diye bir şeyin varlığından bile haberdar olmayan kaç yüz milyon insan var biliyor musun?

braayn

braayn

Üye
dünyada Surface Phone diye bir şeyin varlığından bile haberdar olmayan kaç yüz milyon insan var biliyor musun?
lumianın ms tarafından üretilmeyeceğini bilen bir kaç yüz milyon insan vardır herhalde .Bir çok haber sitesinde çıktı.Hem soruma cevap alamadım soruma soruyla cevap vermeyeydin eydi . :) tamam bazen soruya soru ile cevap vermek aslında cevabın ta kendisidir ama ben istediğim cevabı alamadım.

erhanercan

erhanercan

Üye
Lumia ismi altında üretilip üretilmemesi neyi değiştirir ki

ON9

ON9

Üye
@erhanercan Lumia ların yeni kasaları bana general mobile discoveryleri hatırlatıyor. Sağlamlık hissiyatları kalmadı görünüm açısından bence. Ahh ah. Nerde o Nokia'nın takosları. En azından taş gibilerdi. @papakudioflu 2013 buildde bir gezintiye çıktım Surface Phone söylentilerini konuşuyormuşuz ta o zamanlar. Gerisini düşünelim artık. 2yıl 7 ay once tamı tamına. Elde ne var ? Kocaman bir sıfır(Cortananın sembolü) o bile beta hala.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumianın ms tarafından üretilmeyeceğini bilen bir kaç yüz milyon insan vardır herhalde .Bir çok haber sitesinde çıktı.Hem soruma cevap alamadım soruma soruyla cevap vermeyeydin eydi . :) tamam bazen soruya soru ile cevap vermek aslında cevabın ta kendisidir ama ben istediğim cevabı alamadım.
Hesabına uyan herkes alır tabi ki. Sonuçta Surface Phone dediğimiz cihaz benim tahminlerime göre 800$ civarında bir fiyata sahip olacak. Ha belki Surface Phone adı ile orta ve alt seviye telefon da çıkarırlar bilemem ama ben Surface markasının alt seviye bir cihazda yer almasına karşıyım. Tahminimce Microsoft da buna izin vermez.

@erhanercan Lumia ların yeni kasaları bana general mobile discoveryleri hatırlatıyor. Sağlamlık hissiyatları kalmadı görünüm açısından bence. Ahh ah. Nerde o Nokia'nın takosları. En azından taş gibilerdi. @papakudioflu 2013 buildde bir gezintiye çıktım Surface Phone söylentilerini konuşuyormuşuz ta o zamanlar. Gerisini düşünelim artık. 2yıl 7 ay once tamı tamına. Elde ne var ? Kocaman bir sıfır(Cortananın sembolü) o bile beta hala.
O zamanlar bizim gibi bir kaç yüz bin forum kullanıcısı kendi kendine gelin güvey oluyordu. Surface Phone diye en ufak bir bilgi kırıntısı bile yoktu ortada. Tasarımcının biri konsept bir telefon çizmiş adını da Surface Phone koymuştu. Hatta tam hatırlamıyorum ama özellikleri de bugün için bile ciddi derecede abartı olmuştu. Ama şimdi bu cihaz hakkında bir çok bilgi sızdırıldı internete.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bu aynı zamanda istihbarat savaşı. Şu an dünyada medya sektörü tamamen istihbarat örgütlerinin savaş alanı. Her örgüt kendi işletim sisteminin yaygınlaşmasını ister. Google ve microsoft hangi istihbarat örgütünün kontrolünde olduğu malum. Nokia (symbian, meego) ise farklı bir örgütün idi. Şimdilik Nokia'yı sindirdiler. Velhasıl onlar savaşıyor, biz de bilmeden tribünde tezahürat yapıyoruz. Yani "hangisi bizi daha iyi sesli, görüntülü dinleyecek, gps ile takip edecek, parmak izimizi, sesimizi, görüntümüzü sisteme aktaracak, hatta sağlıkla ilgili datalarımızı toplayacak?" diye onlara güzel veriler, fikirler veriyoruz. Her neyse...

Tebrik ederim arkadaşım. Biz burda konunun sadece cihazlar, tasarımlar, uygulamalar gibi yönlerini konuşuyoruz hep. Kullanıcı olarak bizi bunlar ilgilendiriyor. Ama bu şirketler küresel şirketler. Küresel emperyalist düzene biat etmeden dünya genelinde su bile sattırmazlar adama. Böyle küresel büyük şirketlerin batması, satılması, el değiştirmesi mahalle bakkalının el değiştirmesine benzemez. Yıllık cirosu milyar dolarlarla ifade edilen bir markanın küresel sermaye baronlarıyla bağlantısının olmaması düşünülemez. Nokia'nın eriyip tükenmesinin bir noktasında mutlaka bu adamların bir parmağı vardır.

• Beğen
Tepkiler: tarama

ArMaGeDdOn_87

Üye
Microsoftun başarısızlığıyla ilgili bazı şeyler anlaşılmıyo sanırım,bişey olmamışsa olmamış dersin bu kadar basit,bundan bir süre önce 950-950 XL konuşuluyodu,950-xl tanıtıldı ve daha ilk çeyrek sonuçları bile gelmeden sonuç belli hüsran,şimdide surface phone konuşuluyo,bi telefon tanıtılsın,hatta telefon tanıtılmadan önce "Beta" işletim sistemi tam sürüm olarak yayınlansın,market iOS yada Android seviyelerine gelmese bile belli bir düzeye gelsin,ondan sonra Surface Phone u görebiliriz,ama bu yazdıklarım olmadan Microsoft istediği kadar üst düzeyde telefon çıkartsın sonuç yine hüsran olacak,bunun artık kesinlikle anlaşılması gerekir
bu arada şunuda belirteyim,hep windows phone üzerine eleştiri yapıyorum gibi algılanmasın,benim böyle "takıntılarım" olmaz,diğer sistemlerden bana göre Apple da iOS konusunda fazla bi geliştirme yapmıyor,Android de ise güncellemeler geç geliyor ve diğer örnek olarak Note 3 6.0 güncellemesini kesinlikle alması gerekirken Samsung sanırım güncellemeyi vermiyor,bunun gibi örnekler sayabiliriz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
arap saçına döndü

Ali_KRKY

Üye
Şubat ayına girdik bu telefonların ne zaman geleceği ile ilgili net bi açıklama yapan oldumu?

dakamon

dakamon

Üye
Telefonu bırakın güncelleme gelmedi daha.

Üst Alt