Fazla bir sorunu yoktu,ben kullanıyorum sıkıntı yokwindows 10 nasil artik iyimi duzeldimi
windows 10 nasil artik iyimi duzeldimi

Zaten sorunu yoktu ama şuanda da sıkıntı yok
Arkadaşım iyi misin? Şuan TP sürümü olduğu için sorunlarla boğuşuyor -du ,, Saçma sapan hatalar/sorunları ne çabuk unuttunuz?
ilk sürümden kastım''zaten sorun yoktu'' muydu?Arkadaşım iyi misin? Şuan TP sürümü olduğu için sorunlarla boğuşuyor -du ,, Saçma sapan hatalar/sorunları ne çabuk unuttunuz?
Tabi şuan ki hali günlük kullanım için ideal, ama hala ufakta olsa hatalar/sorunlar mevcut. Bunları da RTM/Resmi sürümü ile giderilip optimize edecekler.
Sorun var yav hala görev çubuğu arada bir işlev yapmıyor pencere simgesi arama simgesi hariç bütün simgeler gidiyor ve çalışmıyor sadece sağ tik yapınca çalışıyor bütün güncellemeleri yukledim net kesilmesi vardı düzeldi fakat görev çubuğu duzelmedi
ayarlardan sifirlama yaptiginizda bir cok sorun ortadan kalmaktadir. bu sorunlar bende de oldu sifirlama yapinca gittiler.ya beyler size bi sorum olacaktı birincisi windows 10 yüklenirken 3-4 saatten fazla bekleyeniniz oldumu
ikinci ise arkadaşın dediğine göre windows 10u sürekli kapanıp açılıyormuş ben iki sebeplede Allah'a şükür karşılaşmadığım için bilmiyorum sizce bunların sebebi nedir
ayni problem benim eski masaustumde de vardi. bilgisayarin eskiliginden, mimari farkliligindan oturu olabilir diye dusunuyorumArkadaşlar benim bir sorum olacaktı, win 7 den geçtim win 10 a genel olarak memnunum ancak laptopun fanı çok hızlı çalışmaya ses yapmaya başladı win7 kullanırken böyle birşey yoktu özellikle chrome girdiğimde fan hiç susmuyor. Bunun işletim sistemiyle bir ilgisi olabilirmi yoksa fanımı temizlemem lazım?
3.0 ile 10 dakikadan daha kısa sürebiliyor bazen30dk sürdü
Usb 2.0 bellek ile SSD ye kurdum
Benim eski pc ye windows 8.1 kurunca da baya yavaşlamıştı
Win 7 ye geri dönmüştüm
Sanırım yeni nesil pc lerde performans artışı olurken eksi nesilde yavaşlamaya sebep oluyor
Bendeki usb 3.0 bellek UEFI kurulumda sorun çıkardı sırf UEFI kurulum yapabilmek için farklı usb kullandım3.0 ile 10 dakikadan daha kısa sürebiliyor bazen