Orjinal windows dan güncelleme keyfiBenim ki orijinal di![]()
Dün sıfırladım birşey olmadı.Win 7 home basic drn geçtim oda crackliydi bir problem çıkmadı.size bir şey söyleyeyim iyi dileyin !
şimdi bende win 8 lisanlı olan sürüm vardı ben 8.1 pro olana geçtim dolayısı ile lisansım cd den formatladığım için ve pro sürüme geçtiğim için gitti bende kms auto ile lisans yaptım o şekilde kullanıyordum buraya kadar faso fiso şimdi anlatmak istediğim
windows 10 pro sürümü yine cd den yükledim ve yine lisans olayını kms auto ile yaptım burası da normal herkesin yaptığı şeyler
şimdi kulağınızı açın ve bir de bunu yapın ayarlar bölümünden pc nizi fabrika ayarlarına geri çevirin her şeyi sıfırlayın deyin bakın ne olacak
kms auto ila kaçak proğramın verdiği lisansı orjinalmiş gibi algılıyor win10 daki key lisanslı görünüyor yani bir daha kms auto ile lisans yapmanıza gerek yok yani virüs olarak görünen bu uygulamayı bir daha kurmanıza da gerek yok bilginize
Flash bellek ayrı bir konu dvd sürücü bozulan bir laptop da flash ile atılır . Demek istediğim seleron ve atom güncelleme desteği var ise usb derdi olmasın .Windows10 flaş bellek ile atılır da siz hangi minibook alacaksınız?
güncel olanlarda olur heralde...Flash bellek ayrı bir konu dvd sürücü bozulan bir laptop da flash ile atılır . Demek istediğim seleron ve atom güncelleme desteği var ise usb derdi olmasın .
sistem tam olarak oturmadığı için günlük pcye kurmak isteyen olmamıştır..Hiç mini book güncelleme alan yok mu forumda yaw
Benim varda kurmaya üşeniyorumHiç mini book güncelleme alan yok mu forumda yaw

Tercih senin kardesAylardır güncelleme gelip duruyor ama ben 7 den 10 a yüksetlmeye çekiniyorum neticede yeni olan herşey başlarda sıkıntı oluyor, en az 2 ay daha geçsin sonra 10 a yüksetlmeyi düşünüyorum
Eski gonderilerde ekim kasim gibi idi...hatirlamiyorumservis paketi 1 ne zaman gelecek veya gelecek mi
Sıkıntı yok pro ya geçWindows 10 şu an nasıl? Kursam mı acaba?
Preview den çıktığı günden beri kullanıyorum bi sıkıntı yokWindows 10 şu an nasıl? Kursam mı acaba?
Görev yöneticisinde yeni görev oluştur dediğinde explore.exe yazıp çalıştırdığında masaüstü gelmiyor mu ?Son bir iki haftadır pc yi açtığımda sadece görev çubuğu geliyor. Masaüstü simgeleri gelmiyor. Yeniden başlatınca düzeliyor fakat yeniden başlatma süresi çok uzuyor. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?
Gelmiyor, denedim. Herhalde bi driver ya da Windows güncellemesi stabiliteyi bozdu.Görev yöneticisinde yeni görev oluştur dediğinde explore.exe yazıp çalıştırdığında masaüstü gelmiyor mu ?
Olabilir kullanıcı açıp deneGelmiyor, denedim. Herhalde bi driver ya da Windows güncellemesi stabiliteyi bozdu.