Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benim ki orijinal di :naughty:

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97

csbaz

csbaz

Üye
size bir şey söyleyeyim iyi dileyin !
şimdi bende win 8 lisanlı olan sürüm vardı ben 8.1 pro olana geçtim dolayısı ile lisansım cd den formatladığım için ve pro sürüme geçtiğim için gitti bende kms auto ile lisans yaptım o şekilde kullanıyordum buraya kadar faso fiso şimdi anlatmak istediğim

windows 10 pro sürümü yine cd den yükledim ve yine lisans olayını kms auto ile yaptım burası da normal herkesin yaptığı şeyler

şimdi kulağınızı açın ve bir de bunu yapın ayarlar bölümünden pc nizi fabrika ayarlarına geri çevirin her şeyi sıfırlayın deyin bakın ne olacak
kms auto ila kaçak proğramın verdiği lisansı orjinalmiş gibi algılıyor win10 daki key lisanslı görünüyor yani bir daha kms auto ile lisans yapmanıza gerek yok yani virüs olarak görünen bu uygulamayı bir daha kurmanıza da gerek yok bilginize
Dün sıfırladım birşey olmadı.Win 7 home basic drn geçtim oda crackliydi bir problem çıkmadı.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Windows10 flaş bellek ile atılır da siz hangi minibook alacaksınız?
Flash bellek ayrı bir konu dvd sürücü bozulan bir laptop da flash ile atılır . Demek istediğim seleron ve atom güncelleme desteği var ise usb derdi olmasın .

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Flash bellek ayrı bir konu dvd sürücü bozulan bir laptop da flash ile atılır . Demek istediğim seleron ve atom güncelleme desteği var ise usb derdi olmasın .
güncel olanlarda olur heralde...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hiç mini book güncelleme alan yok mu forumda yaw

The Pancar

The Pancar

Üye

Bana daha yeni geldi güncelleme !

barannn79

barannn79

Üye
dows 10 a yükseltme yapmıştım. Temiz kurulum icin windowsu sifirla seçeneğinden tum suruculerle beraber diski temizle secenegini yaptim sonra bu resim geldi. Ne yapmam lazim arkadaslar. Windows tablet kullaniyorum.
Ekrana gelen yazi:
A configuration change was requested to clear this computer's TPM (TRUSTED PLASF ORM MODULE)
WARNİNG Clearing erases infomation stored on the TPM. you will lose all created keys and access to data encrypted by these keys.
Ohh KURULUM BAŞLADI KUSURA BAKMAYİN ARKADASLAR

Son düzenleme:
Dreams_place

Dreams_place

Üye
Aylardır güncelleme gelip duruyor ama ben 7 den 10 a yüksetlmeye çekiniyorum neticede yeni olan herşey başlarda sıkıntı oluyor, en az 2 ay daha geçsin sonra 10 a yüksetlmeyi düşünüyorum

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
servis paketi 1 ne zaman gelecek veya gelecek mi

0MG90

0MG90

Üye
Windows 10 şu an nasıl? Kursam mı acaba?

hookword

hookword

Üye
Son bir iki haftadır pc yi açtığımda sadece görev çubuğu geliyor. Masaüstü simgeleri gelmiyor. Yeniden başlatınca düzeliyor fakat yeniden başlatma süresi çok uzuyor. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Son bir iki haftadır pc yi açtığımda sadece görev çubuğu geliyor. Masaüstü simgeleri gelmiyor. Yeniden başlatınca düzeliyor fakat yeniden başlatma süresi çok uzuyor. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?
Görev yöneticisinde yeni görev oluştur dediğinde explore.exe yazıp çalıştırdığında masaüstü gelmiyor mu ?

hookword

hookword

Üye
Görev yöneticisinde yeni görev oluştur dediğinde explore.exe yazıp çalıştırdığında masaüstü gelmiyor mu ?
Gelmiyor, denedim. Herhalde bi driver ya da Windows güncellemesi stabiliteyi bozdu.

Üst Alt