Galaxy S4 Mini İ9190 Cm-13. Marshmallow Official Nightly(Sürüm T. 2015-12-22 )

Sponsorlu Bağlantılar

Dn@

Dn@

Üye
Mesaj atmada gecikiyor biraz bide 5.1.1 gibi wifi si hızlı degil sarj konusunda bende pek birsey gormedim hafiza kartini dahili yapinca usb baglatinsda gozukmuyor gordgum hatalari bu ama beklemek daha iyi sonucta yeni bir rom biraz daha gecmesi lazim uzerinden daha bir istekli rom olsun

berk alican

Üye
Mesaj atmada gecikiyor biraz bide 5.1.1 gibi wifi si hızlı degil sarj konusunda bende pek birsey gormedim hafiza kartini dahili yapinca usb baglatinsda gozukmuyor gordgum hatalari bu ama beklemek daha iyi sonucta yeni bir rom biraz daha gecmesi lazim uzerinden daha bir istekli rom olsun

Ben direkt cyagone ait olanlari kaldirdim. Google messenger kurdum. Wifi bende sorun yapmadi.sd cardi harici olarak sectim o 6 dan dolayi oyle normal yani. Ben suan sarja taktim acikcasi

Dn@

Dn@

Üye
En son tarihli rom u mu kurdun yoksa onceki tarih li birini mi ? Bazen yeni tarihli hatalı oluyor 5.1.1 den biliyorum

berk alican

Üye
Dn@

Dn@

Üye
Orjinal 6.0 rom isterdik samsungdan s4 mini icin fakat samsung bu konuda malasef pek birseye yaramiyor guzel ve hizli bir telefon ama sahipsiz kaldı

berk alican

Üye
Orjinal 6.0 rom isterdik samsungdan s4 mini icin fakat samsung bu konuda malasef pek birseye yaramiyor guzel ve hizli bir telefon ama sahipsiz kaldı

orta seviye cihaz 1 sürüm yükseldi kaldı öyle en kral telefona bile 2 sürüm yüksetiliyor. nexus 5x bekliyorum şimdiden 6 kullanım istedim
Sarj gece cektim 4 saatte yuzde 10 dustu kotu hakketten

Dn@

Dn@

Üye
yani ben 5.1.1 nıghtly sürümünü kullandım sarjda iyi değildi ama snapshot u yükledim biraz daha iyi oldu ben 6.0 snapshot unu bekleyeceğim o daha stabil olur

berk alican

Üye
bugünkü update yükledim. bakalım olmadı samsung roma geçicem mecbur

Dn@

Dn@

Üye
olumlu olumsuz dönüş yapar isen ona göre bende yüklerim.

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
Verilen linkteki LTE modeli için yani 9195 için sanırım bir de buradakini dener misin?
şimdi bunu neye dayanarak yazdın bilmiyorum ama ekran görüntüsünde gördüğün gibi s4 mini için kurulu ve o sorun yani status sorunu romdan kaynaklıydı sanırım düzeltildi sanırım keza diğer arkadaş sorunsuz olarak kurmuş.

berk alican

Üye
Bugünkü update kurdum. Wifi de bir sorun var gibi hakketten indirirken yavaşlıyor çıkıyor .
3g açılmıyor uçuş modundan sonra açılıyor ama günde 1 kere
sarj hala kötü özellike müzik dinlerken su gibi gidiyor.
Sizde nasıl ?

gissever

Üye
şimdi bunu neye dayanarak yazdın bilmiyorum ama ekran görüntüsünde gördüğün gibi s4 mini için kurulu ve o sorun yani status sorunu romdan kaynaklıydı sanırım düzeltildi sanırım keza diğer arkadaş sorunsuz olarak kurmuş.

başlıkta serrano3gxx ve serranoltexx yazıyor... tamamen buna dayanarak yazdım. zaten yazdığım yorumun içerisinde "sanırım" var. sadece belki arkadaşa yardımcı olabilirim demiştim. kurulduysa ne mutlu... hata yaptıysam kusura bakmayın...

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
Bugünkü update kurdum. Wifi de bir sorun var gibi hakketten indirirken yavaşlıyor çıkıyor .
3g açılmıyor uçuş modundan sonra açılıyor ama günde 1 kere
sarj hala kötü özellike müzik dinlerken su gibi gidiyor.
Sizde nasıl ?
şarj durumu eski rom ile aynı şebekede hiç sorun yaşamadım 3g 2g ve wifi olarak rahat kullanıyorum şuan bugün ki update i kurunca aşağı çekerek indirdiğimiz üst barda beyaz sorunu var instagram hiç uyumlu çalışmıyor hata alıyorum baya uygulamaları hafıza kartına taşıma bölümünü bulamadım :) romun ilk sürümleri olduğu için böyle sıkıntılar oluyor malesef umarım düzeltirler..

exp_l0it

exp_l0it

Üye
gecilir durumda mi rom ?
gunluk islerimi gorsun yeter bana. fazla telefon kullanan biri degilm zaten
az once talimatlarla yapmaya calistim ama surekli bu uyariyi aliyorum
"CWM-based Recovery v6.0.4.6

-- Installing: /storage/sdcard1/cm-13.0-20151231-NIGHTLY-serranoltexx.zip
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
This package is for device: serranolte,serranoltebmc,serranoltektt,serranoltexx; this device is serrano3g
E:Error in /storage/sdcard1/cm-13.0-20151231-NIGHTLY-serranoltexx.zip
(Status 7)
Installation aborted."
bu kadar.
stock rom ve rootlu cihaz
tmm yukledim. serrano3gxx dosyasi istiyomus. TWRP ile yukledim. ama bu seferde GApps sorun cikartiyo durmadan acar acmaz. arayuze erisemiyorum hic bir sekilde :/

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
dostum ilk yüklemede bende status hatası aldım hatta 7 ve 6 yı aldım bende sorunu şöyle çözdüm sadece wipe işlemleri ile 5.1.1 i açtım ekran açıldı tüm wifi vs ayarlarını yaptıktan sonra hafıza kartına atıp elden kurulum yaptım düzeldi birde bu durumun neyden kaynaklandığını tam çözemedim çeşitli söylentiler var

Arayüz sorunuda yaşamıştım gappsdan olduğunu düşünmüyorum aynı romu boş wipe işlemleri ile düzeltmiştim bide yeni romla da denedim ikiside çözebiliyor işini gapps a gelince normalde bu rom için ayrı bir düzenleme yapılsa iyi olurdu yukarda belirttiğim paketleri denedinmi?

Son düzenleme:
androfilex

androfilex

Üye
gecilir durumda mi rom ?
gunluk islerimi gorsun yeter bana. fazla telefon kullanan biri degilm zaten
az once talimatlarla yapmaya calistim ama surekli bu uyariyi aliyorum
"CWM-based Recovery v6.0.4.6

-- Installing: /storage/sdcard1/cm-13.0-20151231-NIGHTLY-serranoltexx.zip
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
This package is for device: serranolte,serranoltebmc,serranoltektt,serranoltexx; this device is serrano3g
E:Error in /storage/sdcard1/cm-13.0-20151231-NIGHTLY-serranoltexx.zip
(Status 7)
Installation aborted."
bu kadar.
stock rom ve rootlu cihaz
tmm yukledim. serrano3gxx dosyasi istiyomus. TWRP ile yukledim. ama bu seferde GApps sorun cikartiyo durmadan acar acmaz. arayuze erisemiyorum hic bir sekilde :/

Sizin yüklemeye çalıştığınız rom serranoltex için. Ama cihazınız serrano3g. Yanlış romu yüklemeye çalıştığınız için hata aldınız
Özellikle official cm romun yüklerken cwm kullanmaya özen gösterin

Son düzenleme:

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
şimdi benim anlamadığım serranoltex olduğunu nerden çıkarıyorsunuz :))) görseller benim telefona ait link i de kontrol ettim

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Sizin yüklemeye çalıştığınız rom serranoltex için. Ama cihazınız serrano3g. Yanlış romu yüklemeye çalıştığınız için hata aldınız
Özellikle official cm romun yüklerken cwm kullanmaya özen gösterin
3g romunu kurdum telefon tas gibi saglam. twrp daha kullanisli gibi. romu yuklemenin hemen ardina gapps kurunca aciliyo sorunsuz. yakinda ekran gorunteleri atarim

reflex

reflex

Üye
Arkadaşlar cm 13 yeni çıktığı için çok fazla sorunu olacaktır. Benim tavsiyem en az 2 ay orjinal kitkat kullanın ve ondan sonra bu sürüme geçiş yapın ki hatalar giderilsin gerçi ozamana kadar genede gideremezlerde neyse

Üst Alt