Galaxy S4 Mini İ9190 Cm-13. Marshmallow Official Nightly(Sürüm T. 2015-12-22 )

Sponsorlu Bağlantılar

sozer

Üye
yada cm12.1 snapshot kullanın ben şuan kullanıyorum çok memnunum
cm13 snapshot bekliyorum

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
3g romunu kurdum telefon tas gibi saglam. twrp daha kullanisli gibi. romu yuklemenin hemen ardina gapps kurunca aciliyo sorunsuz. yakinda ekran gorunteleri atarim
Dostum bizimle izlenimlerini paylaşırsan sevinirim..

eferd09

Üye
arkadaşlar merhaba.6.0 ın ilk yuklemesini 13-12-15 de yaptım ama ondan sonrakı güncellemeleri yuklemiyor hata veriyor,
acaba başına gelen varmı?cözümü nedir?

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
hangi hatayı alıyorsun,direkt faild veriyorsa eksik yapmadığından da eminsen romu tekrar indir koplayamadaki veri kayıplarına dikkat derim

eferd09

Üye
otomatik güncelleme açık yani yuklemeyi en önce indiriyorum sonra diğerlerinde yaptiğim gibi yukle diyorum ve telefon kendini güncelliyor ama cyanogen recorvery modunda açılıp android logosunda bir unlem işareti ve yuklemiyor
acaba manuel mi yuklemem lazım dicem ama diğerlerini defalarca otomatik kendi güncelledi

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
manuel kesin yüklersinde dediğin şekilde oluyorsa böyle dene olmazsa sıfırdan kurulumu yap derim

Dn@

Dn@

Üye
hocam bende şuan cm 12.1 snapshot var bunun için xposed installer nasıl yükleyebilirim bir türllü bulamadım hangisi uyumludur ?

androfilex

androfilex

Üye
hocam bende şuan cm 12.1 snapshot var bunun için xposed installer nasıl yükleyebilirim bir türllü bulamadım hangisi uyumludur ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dn@

Dn@

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

hocam ilginiz için teşekkür ederim telefona aynı şekilde yükledim fakat samsung yazısında takılıp kalıyor sebebi ne olabilir acaba cmw den yükelemede sıkıntı vermiyor ama açılırken hiç bir şeklide açılmıyor tekrar format atmak zorunda kalıyorum.

androfilex

androfilex

Üye
hocam ilginiz için teşekkür ederim telefona aynı şekilde yükledim fakat samsung yazısında takılıp kalıyor sebebi ne olabilir acaba cmw den yükelemede sıkıntı vermiyor ama açılırken hiç bir şeklide açılmıyor tekrar format atmak zorunda kalıyorum.
Bootloop sorunuyla ben de karşılaşmıştım. Farklı zip dosyalarını deneyerek çalışan sürümü buldum. Silmeseydim paylaşırdım.
Bu arada touchwiz teması mı kullanıyorsunuz?

Dn@

Dn@

Üye
Bootloop sorunuyla ben de karşılaşmıştım. Farklı zip dosyalarını deneyerek çalışan sürümü buldum. Silmeseydim paylaşırdım.
Bu arada touchwiz teması mı kullanıyorsunuz?

Yok hocam cm 12 teması kullanıyorum farkli temalar degistiriyorum hep

exp_l0it

exp_l0it

Üye
rehberde sizde de sorun var mi ?
telefona kayitli olanlari tararken cok bekliyor. alti ustu 40 tane kartvizit var :(
Rehber Sorunu: COZDUM: s60v5 kartvizitlerini gormuyomus :ehe

SS:

yuklu uygulamalar:

Spotifye ozel :D

telefonu turkceye cevirsek de ingilizce kalan yerler var bu arada

Son düzenleme:
Dn@

Dn@

Üye
Hocam sarj durumu nasil memnunmusunuz?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Hocam sarj durumu nasil memnunmusunuz?
sik oyun oynuyosan fazla gitmiyo da,
sadece whatsapp-snapchat 1 gun goturur gibi. daha tam olarak pili test etmis degilim, kitkata benzer biraz pili

Dn@

Dn@

Üye
Peki hocam kullanisli mi ben 5.1.1 kullaniyorum snaphot. Nightly surumune gore baya iyi yapilmis bir stock rom gibi sifir hata olmadan kullaniyorum bu rom da hata yada bir sıkıntı yaşadınız mı?

Üst Alt