Xda dan mı geldinizyada cm12.1 snapshot kullanın ben şuan kullanıyorum çok memnunum
cm13 snapshot bekliyorum
eğer demek istediğiniz buysa xda yı takip ediyorumXda dan mı geldiniz
Ben xda dan umuturunc. Sizinle muhabbetimiz olmuştu. sozer51 [emoji4]eğer demek istediğiniz buysa xda yı takip ediyorum
Dostum bizimle izlenimlerini paylaşırsan sevinirim..3g romunu kurdum telefon tas gibi saglam. twrp daha kullanisli gibi. romu yuklemenin hemen ardina gapps kurunca aciliyo sorunsuz. yakinda ekran gorunteleri atarim
teşekkür ederim manuel deneyeceğimmanuel kesin yüklersinde dediğin şekilde oluyorsa böyle dene olmazsa sıfırdan kurulumu yap derim
hocam bende şuan cm 12.1 snapshot var bunun için xposed installer nasıl yükleyebilirim bir türllü bulamadım hangisi uyumludur ?
memnun oldum. Artık burada görüşürüzBen xda dan umuturunc. Sizinle muhabbetimiz olmuştu. sozer51 [emoji4]
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bootloop sorunuyla ben de karşılaşmıştım. Farklı zip dosyalarını deneyerek çalışan sürümü buldum. Silmeseydim paylaşırdım.hocam ilginiz için teşekkür ederim telefona aynı şekilde yükledim fakat samsung yazısında takılıp kalıyor sebebi ne olabilir acaba cmw den yükelemede sıkıntı vermiyor ama açılırken hiç bir şeklide açılmıyor tekrar format atmak zorunda kalıyorum.
Bootloop sorunuyla ben de karşılaşmıştım. Farklı zip dosyalarını deneyerek çalışan sürümü buldum. Silmeseydim paylaşırdım.
Bu arada touchwiz teması mı kullanıyorsunuz?

sik oyun oynuyosan fazla gitmiyo da,Hocam sarj durumu nasil memnunmusunuz?