Mesaj atmada gecikiyor biraz bide 5.1.1 gibi wifi si hızlı degil sarj konusunda bende pek birsey gormedim hafiza kartini dahili yapinca usb baglatinsda gozukmuyor gordgum hatalari bu ama beklemek daha iyi sonucta yeni bir rom biraz daha gecmesi lazim uzerinden daha bir istekli rom olsun
En son tarihli rom u mu kurdun yoksa onceki tarih li birini mi ? Bazen yeni tarihli hatalı oluyor 5.1.1 den biliyorum
Orjinal 6.0 rom isterdik samsungdan s4 mini icin fakat samsung bu konuda malasef pek birseye yaramiyor guzel ve hizli bir telefon ama sahipsiz kaldı
olumlu olumsuz dönüş yapar isen ona göre bende yüklerim.

şimdi bunu neye dayanarak yazdın bilmiyorum ama ekran görüntüsünde gördüğün gibi s4 mini için kurulu ve o sorun yani status sorunu romdan kaynaklıydı sanırım düzeltildi sanırım keza diğer arkadaş sorunsuz olarak kurmuş.Verilen linkteki LTE modeli için yani 9195 için sanırım bir de buradakini dener misin?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi bunu neye dayanarak yazdın bilmiyorum ama ekran görüntüsünde gördüğün gibi s4 mini için kurulu ve o sorun yani status sorunu romdan kaynaklıydı sanırım düzeltildi sanırım keza diğer arkadaş sorunsuz olarak kurmuş.
şarj durumu eski rom ile aynı şebekede hiç sorun yaşamadım 3g 2g ve wifi olarak rahat kullanıyorum şuan bugün ki update i kurunca aşağı çekerek indirdiğimiz üst barda beyaz sorunu var instagram hiç uyumlu çalışmıyor hata alıyorum baya uygulamaları hafıza kartına taşıma bölümünü bulamadımBugünkü update kurdum. Wifi de bir sorun var gibi hakketten indirirken yavaşlıyor çıkıyor .
3g açılmıyor uçuş modundan sonra açılıyor ama günde 1 kere
sarj hala kötü özellike müzik dinlerken su gibi gidiyor.
Sizde nasıl ?
romun ilk sürümleri olduğu için böyle sıkıntılar oluyor malesef umarım düzeltirler..gecilir durumda mi rom ?
gunluk islerimi gorsun yeter bana. fazla telefon kullanan biri degilm zaten
az once talimatlarla yapmaya calistim ama surekli bu uyariyi aliyorum
"CWM-based Recovery v6.0.4.6
-- Installing: /storage/sdcard1/cm-13.0-20151231-NIGHTLY-serranoltexx.zip
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
This package is for device: serranolte,serranoltebmc,serranoltektt,serranoltexx; this device is serrano3g
E:Error in /storage/sdcard1/cm-13.0-20151231-NIGHTLY-serranoltexx.zip
(Status 7)
Installation aborted."
bu kadar.
stock rom ve rootlu cihaz
tmm yukledim. serrano3gxx dosyasi istiyomus. TWRP ile yukledim. ama bu seferde GApps sorun cikartiyo durmadan acar acmaz. arayuze erisemiyorum hic bir sekilde :/
3g romunu kurdum telefon tas gibi saglam. twrp daha kullanisli gibi. romu yuklemenin hemen ardina gapps kurunca aciliyo sorunsuz. yakinda ekran gorunteleri atarimSizin yüklemeye çalıştığınız rom serranoltex için. Ama cihazınız serrano3g. Yanlış romu yüklemeye çalıştığınız için hata aldınız
Özellikle official cm romun yüklerken cwm kullanmaya özen gösterin