Galaxy S4 Mini İ9190 Cm-13. Marshmallow Official Nightly(Sürüm T. 2015-12-22 )

Sponsorlu Bağlantılar

androfilex

androfilex

Üye
Romun son nightly'lerini kullanan arkadaşlar, kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
Ben ilk nightly'yi kullanırken max 2 buçuk saat ekran süresi alıyordum. Stock roma göre bayağı az. Siz pil ömründen memnun musunuz?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Peki hocam kullanisli mi ben 5.1.1 kullaniyorum snaphot. Nightly surumune gore baya iyi yapilmis bir stock rom gibi sifir hata olmadan kullaniyorum bu rom da hata yada bir sıkıntı yaşadınız mı?
arada programlar duruyo cok kurcalarsan. ben temayla oynadigimda gidiyodu bazen yeniden baslatiyodu sayfayi. ama kurcalamazsan cok sorun cikarmiyo. hani extreme isler yapmayip gunluk kullanicaksaniz gayet ideal.
Romun son nightly'lerini kullanan arkadaşlar, kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
Ben ilk nightly'yi kullanırken max 2 buçuk saat ekran süresi alıyordum. Stock roma göre bayağı az. Siz pil ömründen memnun musunuz?

gerisini sen hesap et. daha oncede yazdim, normal olarak kullanirsan bir gun gider, surekli kurcalarsan su icer gibi gidiyo boyle, bide benim pil biraz bozuk, butun gun oyun oynamaktan gunde 3 kere sarj ediyodum

Dn@

Dn@

Üye

Hocam nightly surumunu kullanirken sizin gibi 2 saat anca oluyordu fakat snapshotta bu biraz daha farkli oldu 3 saat 3 bucuk saat atiyor ekran suresi ama stock roma guzel bir rom arka planda calisan cok uygulama ve gereksiz uygulamalar yok ben bunun icin yukledim cm yi bide gorseli stocka gore daha iyi

androfilex

androfilex

Üye
arada programlar duruyo cok kurcalarsan. ben temayla oynadigimda gidiyodu bazen yeniden baslatiyodu sayfayi. ama kurcalamazsan cok sorun cikarmiyo. hani extreme isler yapmayip gunluk kullanicaksaniz gayet ideal.

gerisini sen hesap et. daha oncede yazdim, normal olarak kullanirsan bir gun gider, surekli kurcalarsan su icer gibi gidiyo boyle, bide benim pil biraz bozuk, butun gun oyun oynamaktan gunde 3 kere sarj ediyodum
Screen'e dokunup SOT(Screen On Time) kısmını paylaşır mısınız? Benim asıl merak ettiğim yer orası
Hocam nightly surumunu kullanirken sizin gibi 2 saat anca oluyordu fakat snapshotta bu biraz daha farkli oldu 3 saat 3 bucuk saat atiyor ekran suresi ama stock roma guzel bir rom arka planda calisan cok uygulama ve gereksiz uygulamalar yok ben bunun icin yukledim cm yi bide gorseli stocka gore daha iyi
CM13 için release sürüm henüz çıkmadı. Sanırım siz snapshot derken 12.1den bahsediyorsunuz.
CM13 e doze modunu sorunsuzca entegre edilip snapshot çıkarılırsa tadından yenmez

androfilex

androfilex

Üye
  • Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Stock romda 4 saat ekran süresi alınca CM ye geçmek zor oluyor. Ama CM nin arayüzü ve performansı stock rom ile kıyaslanamaz bile.
yok ben 4 saat almiyodum heralde 3-3.30 arasi idi heralde

• Beğen
Tepkiler: androfilex
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Ben de çoğunlukla 3 saatin üzerinde alıyorum. Mobil veriyi açık unutmazsam 4saati buluyor
benim internet her zaman acik belli oluodur fotoda :D

dun guncelleme gelmedi? normalde gunluk veriyolardi

Dn@

Dn@

Üye
Screen'e dokunup SOT(Screen On Time) kısmını paylaşır mısınız? Benim asıl merak ettiğim yer orası

CM13 için release sürüm henüz çıkmadı. Sanırım siz snapshot derken 12.1den bahsediyorsunuz.
CM13 e doze modunu sorunsuzca entegre edilip snapshot çıkarılırsa tadından yenmez
Bende snapshotu nu bekliyorum cm 12.1 kullaniyorum inşallah cm 13 te bir an once gelir rahatlarız gercekten bunu yapanlar bu işi kendine hırs yapmışlar orjinal samsung kendisi bunu temin edecegine başka kişiler samsunga nispet yapar gibi çıkarması gerçekten takdir edici bir durum allah razı olsun CM den bizi bu dertten kurtariyor.

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Bu gunun surumu cikmis. Gidince yuklicem ama pek bi farklilik hissetmiyorum ben

sechzen

Üye
Ben bu rom'da root yapamadım yardımcı olur musunuz beyler?

androfilex

androfilex

Üye
Ben bu rom'da root yapamadım yardımcı olur musunuz beyler?
Ayarlar ,Cihaz hakknda, yapım numarasına 7 kez üstüste dokun.
Ayarlar, geliştirici seçeneklerinde root iznini uygulamalar ve adb olarak seç

exp_l0it

exp_l0it

Üye
dunku guncellemede kamera uygulamasi degismis. daha iyi gibi
halen muzik sesi eklenemiyor ve mp3 olarak atilanlar calmiyor :/
telefonu rahat birakinca butun gun rahat gidiyo bu arada.

androfilex

androfilex

Üye
Telefon boştayken ne kadar şarj harcıyor. Stock romda geceleri (8-9 saat) maksimum yüzde 5 gidiyor

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97

sozer

Üye
Bir yazı buldum greenify ile ilgili

cm13 yüklü arkadaşlar deneyip sonucu burada yazabilirmi acaba

• Beğen

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
bende durumlar neden farklı şarj durumu gayet iyi 3g wifi açık bir gün rahat gdiyor
bazı düzeltmeler mevcut kamera durum çubuğu vs

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Müzik çalar arada tekliyodu. Düzeltmişler. Şarjda daha uzun gidiyo öncekine göre

sozer

Üye
kamera karta kayıt özelliği varmı?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Evet var. Mozilla arka planda video oynatırken çok tekliyo. Buna çözüm bulmaları lazım. Stockda böyle değildi

Üst Alt