Anil-D
Üye
hocam xposedi halledinde banada soyleyin Allah rizasi icinçok sağol şimdi kuruyorum
hocam xposedi halledinde banada soyleyin Allah rizasi icinçok sağol şimdi kuruyorum
hocam xposedi halledinde banada soyleyin Allah rizasi icin
hocam çalışmadı geneLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızönce bunu cwmden flasladım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsonra bunu normal apk yükler gibi yükledim çalışıyor denedim
yanlız bu kernel bende googleplay bağlantı sorunu çıkardı gerçi tam emin değilim xposed sorun olmuşta olabilirim şimdi tekrar kurdum orjinal kernelle kullanıyorum xposedi kurup tekrar deneyecem
ben kernel yüklemedim çalışıyor öyle xposedhocam çalışmadı gene
orjinal kernel neki ss atarmisinizben kernel yüklemedim çalışıyor öyle xposed
Hayırlı olsun. Hoş GeldinN9005 ile artık bende Note3 cüyüm![]()

Ace 2'den geçtiğim de bende öyle hissetmiştim. Sözde en ağır TouchWiz varken bile öyle geliyor6 Yıldır Samsung Waveyi android ile kullanan ben Note 3 ü kullanınca kendimi ışık hızında giden bir aleti kontrol ediyormuş gibi hissettim![]()

Bu hissi Galaxy Gio kullandıktan sonra Motorola Atrix geçtiğimde yaşamıştım.Ace 2'den geçtiğim de bende öyle hissetmiştim. Sözde en ağır TouchWiz varken bile öyle geliyor![]()
Onun yedek olarak görmek bile insanı kalp krizine sokar. TftBu hissi Galaxy Gio kullandıktan sonra Motorola Atrix geçtiğimde yaşamıştım.
Ace 2 evde yedek telefon olarak yatıyor başlarda iyiydi ama şimdi resmen kullanırken verem ediyor.
N9005'i tek kullanan olmaktan kurtuldum. Hayırlı uğurlu olsun.
İnşallah işimiz düşmez Ace 2 yeOnun yedek olarak görmek bile insanı kalp krizine sokar. Tft![]()

Hayır 0 almadım. 0 Note 3 ün fiyatı çok absürt geliyor bana o yüzden almadım alacak olsaydım 2. el Note 4 alırdım@Koradam N9005'i sıfır mı aldın?

Yani extradan kernel yuklemedim romu kurup kullaniyorumorjinal kernel neki ss atarmisiniz
o kernele nasil donucem bende doneyim link varmiYani extradan kernel yuklemedim romu kurup kullaniyorum
Romu bastan kur kernel yuklemeo kernele nasil donucem bende doneyim link varmi
su pilde bozuyor orjinal ligiRomu bastan kur kernel yukleme
nasıl yanisu pilde bozuyor orjinal ligi