Öneri İphone 6s mi Sony Z5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
İphone 6s mi Sony Z5 mi?
2-3 ay içinde aklımda telefon almak var ama hala tam karar veremedim ben telefonda genelde sosyal medyayı çoğunlukla kullanırım arada fotoğraf çekinirim ve bi de arada sırada oyun oynarım öyle ahım şahım oyun oynamam 1.70 boy var yani elim biraz orta boy kalıyor z5 te biraz büyük olabilir düşüncesi var zaten çerçevesi telefonu büyük gösteriyor ekran ortalama aynı sayılır elle tutulur uzun vadeli kullanım için hangisini önerirsiniz ve neden o cihaz olarak belirtirseniz çok sevinirim :)

0MG90

0MG90

Üye
Bence 6S'e fazla yenilik katmadılar. O kadar para değmez. Onun yerine 6 al.
Z5'de çok büyük gelirse alternatifi Z5 Compact var. Hangi işletim sistemini istediğine karar vermen lazım. Android bi başka çünkü.

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
iki işletim sistemini de kullandım ikisinin de kendine göre güzellikleri var ios stabillik konusunda diğerlerine göre iyi ama son model z5 te stabil olmayacaksa hangi cihaz stabil olucak o ayrı bi konu kullanmadığım tek telefon modeli sony kaldı sayılır şimdi sadece kullanmış olmak için de 2-3 bin tl para vermek istemiyorum bu kez uzun vadeli kullanım için cihaz arıyorum yani en az 2-3 yıl değiştirmeden devam edebileceğim bi cihaz bu konuda da ikisi de beni yarı yolda bırakmaz ona laf yok z5 te en kötü rom yüklerim gene devam eder diğer taraftan iphone belli zaten 4s bile hala iyi çalışıyor sıkıntısı yok iphonenin ekranı küçük mü gelir yoksa z5 büyük mü olur o saçma kararsızlığın içindeyim şuan :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Ikiside problem çıkarmaz. Benim Gm 4g bile sıfır kasma akiciyken Z5 te öyle bişeyin olmasını hiç beklemem. 6s te güzel tabi 3-4 yıl güncelleme şeyin var. Kendin bilirsin ikiside güzel. Ama iphone ile ortamlarda ayrı bir şeklin oluyor o da ayrı bi mesele

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
şeklinde değilim ya benim işimi görsün şarj akşama kadar idare etsin face-twitter takılırken sıkıntı çıkarmasın kamerası iyi olsun ses kalitesi de iyi olsun son olarak da elime tam otursun yani kullanırken iki elimi aynı anda kullanmak zorunda kalmıyayım internet antenleri iyi olsun yeter :D fazla bi isteğim yok

0MG90

0MG90

Üye
O zaman Sony :)

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
bakalım :D para dengesini ayarladıktan sonra nasıl düşünceler içinde olucam :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Ikisinide eline al öyle karar ver. İphone kamera yazılımına bayılıyorum ben. Birde böyle saniyelik birşey var gife benziyor fotoğraf çekerken hareketli olarak gösteriyor

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
yok onların ekran ve kalınlık biraz hatalı gibi geliyo kalın gibi geliyo o telefon ve ekran daha ufak gibi :D ortalama 5inç benim için ideal D: şuan discovery 2 kullanıyorum yeterli ekran yani o boyutlar benim için :d
Ikisinide eline al öyle karar ver. İphone kamera yazılımına bayılıyorum ben. Birde böyle saniyelik birşey var gife benziyor fotoğraf çekerken hareketli olarak gösteriyor
aynen iphonenin kamera yazılımı benimde hoşuma gitmişti kullandığım dönemde fakat o sen son live foto olayını biraz bakındım da kadar bi önemi yok aslında benim için

phasan

phasan

Üye
Sarj diyosan sony

• Beğen
Tepkiler: 0rqin4L
zencibitc

zencibitc

Üye
şeklinde değilim ya benim işimi görsün şarj akşama kadar idare etsin face-twitter takılırken sıkıntı çıkarmasın kamerası iyi olsun ses kalitesi de iyi olsun son olarak da elime tam otursun yani kullanırken iki elimi aynı anda kullanmak zorunda kalmıyayım internet antenleri iyi olsun yeter :D fazla bi isteğim yok
şarj diyorsan SONY.

• Beğen

osicik

Üye
en önemli sıkıntın şarj olacaksa sony diye bağırıyor yazdıkların :))

• Beğen
Tepkiler: 0rqin4L ve phasan
phasan

phasan

Üye
Suan en son cıkan Apple belki biraz sarj sorunu gidermiş gibi gorünsede yinede Sony derim günde 1 defa sarj takarım

• Beğen
The Pancar

The Pancar

Üye
6S uzay grisi :)

• Beğen
TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
bakalım devlet babayı bekliyoruz :) burs verirse güzel olur :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
iPhone 6s

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
biraz daha para ekle sony xperia z5 premium al
2600 tl hepsiburada.com'da

birde bu sitede 2499 tl

Üst Alt