Öneri İphone 6s mi Sony Z5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

0343434

0343434

Üye
Alacaksanız Z5 Compact modeline bakın çünkü hem fiyatı daha ucuz hem de Z5 ve Premium'a göre daha fazla batarya süresine daha iyi bir performans gücüne sahip. 6S şu an bence çok pahalı bir cihaz onun yerine bu modele bakma akıllıca bir tercih olur.

• Beğen
Tepkiler: 0rqin4L

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
biraz daha para ekle sony xperia z5 premium al
2600 tl hepsiburada.com'da

birde bu sitede 2499 tl
premium ekranı çok büyük benim için o yüzden normal 5.2 ekrana bile çekimser yaklaşıyorum
Alacaksanız Z5 Compact modeline bakın çünkü hem fiyatı daha ucuz hem de Z5 ve Premium'a göre daha fazla batarya süresine daha iyi bir performans gücüne sahip. 6S şu an bence çok pahalı bir cihaz onun yerine bu modele bakma akıllıca bir tercih olur.
compact modeli biraz oyuncak gibi geliyo bi ara z3 compact bi arkadaşta vardı bakınmıştım oyuncak hissi yarattı ama z3 denk geldiğinde cihaz farkını belli ediyordu

0343434

0343434

Üye
Yine de sizin tercihiniz tabi ama Z5 fiyatına açıkcası ben Note 5 alırdım. Hem en iyi işlemci en iyi ekran batarya ve kameraya sahip. Sony ailesi de güzel ancak Note 5 bu cihazlara göre hem tasarım hem de donanım olarak daha üst seviyede.

• Beğen
TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Yine de sizin tercihiniz tabi ama Z5 fiyatına açıkcası ben Note 5 alırdım. Hem en iyi işlemci en iyi ekran batarya ve kameraya sahip. Sony ailesi de güzel ancak Note 5 bu cihazlara göre hem tasarım hem de donanım olarak daha üst seviyede.
samsunga karşı bir önyargım var :)

0343434

0343434

Üye
samsunga karşı bir önyargım var :)
Benimde aynı önyargım vardı ama bir yandan bakınca da bu modellerle de kendi kendisini aştı. Normalde hiçbir şekilde Samsung'a şans vermezdim.

cici60

cici60

Üye
bence 6s al 1 yıl z3 kullanmış biri olarak ıphone 6ya geçtim cok memnunum.. işletim sistemi uygulmalar herşey kalite
iphone kamerası sonyden daha net cekiyo ugulamaları daha kaltieli vede sonynin piyasası cok cabuk düşüyor iphone düşmüyor ..
sony de ise doya doya suya sokabilirsn korkmadan aynı zamanda cok ısınıyordu z3 ısınma sorunu nasıl z5te bilemem.. android en stabil cihaz en fazla güncelleme sonye geliyor..
6 ve 6s karşılaştırdım: telefonu açarken ki parmak izi sensörü çok hızlı 6s kamerasında ön arka baya farklılık var onun haricinde ufak tefek değişiklik var alacaksan 6s al bence..

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Benimde aynı önyargım vardı ama bir yandan bakınca da bu modellerle de kendi kendisini aştı. Normalde hiçbir şekilde Samsung'a şans vermezdim.
2 sene içinde kullanılmayan cihaz konumuna da gelebilir belli olmaz.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 5 :cool

Ama sadece bu iki cihaz arasından ise
Z5 daha mantıklı olur

• Beğen

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
şeklinde değilim ya benim işimi görsün şarj akşama kadar idare etsin face-twitter takılırken sıkıntı çıkarmasın kamerası iyi olsun ses kalitesi de iyi olsun son olarak da elime tam otursun yani kullanırken iki elimi aynı anda kullanmak zorunda kalmıyayım internet antenleri iyi olsun yeter :D fazla bi isteğim yok
o zaman sony

• Beğen
TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
abi benim anlıyamadığım sony z3 kullanan arkadaşa soruyorum kesinlikle al diyo ama internetten araştırıyorum incelemelerde adamlar neredeyse z2 bile daha iyi diyecek kıvama geliyorlar ben bundan bir şey anlamadım siz anlayabildiniz mi?

The Pancar

The Pancar

Üye
Hangi tasarımı beğeniyorsan ona göre almalısın bence,2 telefonuda eline al hangisi sana daha yakın geliyorsa onu al.Sonynin arayüzü androide göre biraz sade kalıyor bana göre ama yeni arayüz geliştiriyorlar galiba.İphone kaç gb modelini almak istiyorsun ?

cici60

cici60

Üye
abi benim anlıyamadığım sony z3 kullanan arkadaşa soruyorum kesinlikle al diyo ama internetten araştırıyorum incelemelerde adamlar neredeyse z2 bile daha iyi diyecek kıvama geliyorlar ben bundan bir şey anlamadım siz anlayabildiniz mi?
kardeş ben z3 kullandım ve iphone 6ya geçtim üste yorum bıraktım bu konuda okumadın sanrım ?

• Beğen
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Xperia Z5 derim ben, Çok iyi yazılımı ve tasarımı var bana göre

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Hangi tasarımı beğeniyorsan ona göre almalısın bence,2 telefonuda eline al hangisi sana daha yakın geliyorsa onu al.Sonynin arayüzü androide göre biraz sade kalıyor bana göre ama yeni arayüz geliştiriyorlar galiba.İphone kaç gb modelini almak istiyorsun ?
iphone alırsam 64 gb alırım 16lıkla uğraşmak istemem veya 16 alır 16lık falan iphone usbler den alır öyle kullanırım.
kardeş ben z3 kullandım ve iphone 6ya geçtim üste yorum bıraktım bu konuda okumadın sanrım ?
okudum hocam sorun yok fakat tatmin edici bi cevap olarak hissetmedim :)

cici60

cici60

Üye
iphone alırsam 64 gb alırım 16lıkla uğraşmak istemem veya 16 alır 16lık falan iphone usbler den alır öyle kullanırım.

okudum hocam sorun yok fakat tatmin edici bi cevap olarak hissetmedim :)
z3 kullanıcısı olarak sony hakkınıda sunu diyebilirim en iyi android cihazdır. güncellmesini günü gününe verir. ram olarak samsung 4 gb ram verip 3 gb kendini ayırmıyor sonyde 3 gb vardı 1 gb sistem kullanıyordu. Android düşünrsen sonyden şaşma şarjıda yeterli biraz ısınıyor sadece.. ama sony mi applemi dersen bu konu cok tartışılır.. ben applle tercih ederim neden dersen işletim sistemi çok iyi güncellemer çok iyi.. kaliteli en stabil cihanlar iosta iphone6 ve z3 kamerları bakınca ben denedm iphone daha canlı cekiyor ön kamera ve arka kamera.. şarj konusunda iphone üzer bluetootla bişey atamazsın whatsaptan müzik atmazsın telefona müzik foto atmak cok yorucu problemleri harincde iphone 6s derm :D iphone 6s alırsan eğer alacağın ikinci cihaz iphone 7 yada 7s olacaktır eminim

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
6s'in fiyatında düşme var şaşırtıcı normalde böyle ani düşüş yaşamazdı iphone fakat ne oldu anlıyamadım şuanda 6s 16lık 2900 64lük 3500 16lık ilk çıktığında 3200 falandı bakalım daha ne kadar düşüş yaşıyıcak zaten acelem olmadığı için sıkıntı yok beklemedeyim en son kaça kadar düşücek :D

smh60

smh60

Üye
6s'in fiyatında düşme var şaşırtıcı normalde böyle ani düşüş yaşamazdı iphone fakat ne oldu anlıyamadım şuanda 6s 16lık 2900 64lük 3500 16lık ilk çıktığında 3200 falandı bakalım daha ne kadar düşüş yaşıyıcak zaten acelem olmadığı için sıkıntı yok beklemedeyim en son kaça kadar düşücek :D
Kliksada 16 gb 2780 :ehe

0343434

0343434

Üye
İlk çıktığı Zaman dolar kuru su anki haline göre daha yüksekti. Ama dolar düştükçe fiyatta da revize yapıldı.

Üst Alt