premium ekranı çok büyük benim için o yüzden normal 5.2 ekrana bile çekimser yaklaşıyorumbiraz daha para ekle sony xperia z5 premium al
2600 tl hepsiburada.com'da
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde bu sitede 2499 tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
compact modeli biraz oyuncak gibi geliyo bi ara z3 compact bi arkadaşta vardı bakınmıştım oyuncak hissi yarattı ama z3 denk geldiğinde cihaz farkını belli ediyorduAlacaksanız Z5 Compact modeline bakın çünkü hem fiyatı daha ucuz hem de Z5 ve Premium'a göre daha fazla batarya süresine daha iyi bir performans gücüne sahip. 6S şu an bence çok pahalı bir cihaz onun yerine bu modele bakma akıllıca bir tercih olur.
samsunga karşı bir önyargım varYine de sizin tercihiniz tabi ama Z5 fiyatına açıkcası ben Note 5 alırdım. Hem en iyi işlemci en iyi ekran batarya ve kameraya sahip. Sony ailesi de güzel ancak Note 5 bu cihazlara göre hem tasarım hem de donanım olarak daha üst seviyede.

Benimde aynı önyargım vardı ama bir yandan bakınca da bu modellerle de kendi kendisini aştı. Normalde hiçbir şekilde Samsung'a şans vermezdim.samsunga karşı bir önyargım var![]()
2 sene içinde kullanılmayan cihaz konumuna da gelebilir belli olmaz.Benimde aynı önyargım vardı ama bir yandan bakınca da bu modellerle de kendi kendisini aştı. Normalde hiçbir şekilde Samsung'a şans vermezdim.
o zaman sonyşeklinde değilim ya benim işimi görsün şarj akşama kadar idare etsin face-twitter takılırken sıkıntı çıkarmasın kamerası iyi olsun ses kalitesi de iyi olsun son olarak da elime tam otursun yani kullanırken iki elimi aynı anda kullanmak zorunda kalmıyayım internet antenleri iyi olsun yeterfazla bi isteğim yok
kardeş ben z3 kullandım ve iphone 6ya geçtim üste yorum bıraktım bu konuda okumadın sanrım ?abi benim anlıyamadığım sony z3 kullanan arkadaşa soruyorum kesinlikle al diyo ama internetten araştırıyorum incelemelerde adamlar neredeyse z2 bile daha iyi diyecek kıvama geliyorlar ben bundan bir şey anlamadım siz anlayabildiniz mi?
iphone alırsam 64 gb alırım 16lıkla uğraşmak istemem veya 16 alır 16lık falan iphone usbler den alır öyle kullanırım.Hangi tasarımı beğeniyorsan ona göre almalısın bence,2 telefonuda eline al hangisi sana daha yakın geliyorsa onu al.Sonynin arayüzü androide göre biraz sade kalıyor bana göre ama yeni arayüz geliştiriyorlar galiba.İphone kaç gb modelini almak istiyorsun ?
okudum hocam sorun yok fakat tatmin edici bi cevap olarak hissetmedimkardeş ben z3 kullandım ve iphone 6ya geçtim üste yorum bıraktım bu konuda okumadın sanrım ?

z3 kullanıcısı olarak sony hakkınıda sunu diyebilirim en iyi android cihazdır. güncellmesini günü gününe verir. ram olarak samsung 4 gb ram verip 3 gb kendini ayırmıyor sonyde 3 gb vardı 1 gb sistem kullanıyordu. Android düşünrsen sonyden şaşma şarjıda yeterli biraz ısınıyor sadece.. ama sony mi applemi dersen bu konu cok tartışılır.. ben applle tercih ederim neden dersen işletim sistemi çok iyi güncellemer çok iyi.. kaliteli en stabil cihanlar iosta iphone6 ve z3 kamerları bakınca ben denedm iphone daha canlı cekiyor ön kamera ve arka kamera.. şarj konusunda iphone üzer bluetootla bişey atamazsın whatsaptan müzik atmazsın telefona müzik foto atmak cok yorucu problemleri harincde iphone 6s dermiphone alırsam 64 gb alırım 16lıkla uğraşmak istemem veya 16 alır 16lık falan iphone usbler den alır öyle kullanırım.
okudum hocam sorun yok fakat tatmin edici bi cevap olarak hissetmedim![]()
iphone 6s alırsan eğer alacağın ikinci cihaz iphone 7 yada 7s olacaktır eminimKliksada 16 gb 27806s'in fiyatında düşme var şaşırtıcı normalde böyle ani düşüş yaşamazdı iphone fakat ne oldu anlıyamadım şuanda 6s 16lık 2900 64lük 3500 16lık ilk çıktığında 3200 falandı bakalım daha ne kadar düşüş yaşıyıcak zaten acelem olmadığı için sıkıntı yok beklemedeyim en son kaça kadar düşücek![]()

İlk çıktığı Zaman dolar kuru su anki haline göre daha yüksekti. Ama dolar düştükçe fiyatta da revize yapıldı.6s'in fiyatında düşme var şaşırtıcı normalde böyle ani düşüş yaşamazdı iphone fakat ne oldu anlıyamadım şuanda 6s 16lık 2900 64lük 3500 16lık ilk çıktığında 3200 falandı bakalım daha ne kadar düşüş yaşıyıcak zaten acelem olmadığı için sıkıntı yok beklemedeyim en son kaça kadar düşücek![]()