Haber Pembe Sony Xperia Z5 resmileşti

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Pembe Sony Xperia Z5 resmileşti
Sony’nin amiral gemisi Xperia Z5’in yeni rengi pembe oldu…


Son dönemde akıllı telefon pazarında özellikle altın rengi büyük ilgi görürken, Apple’ın iPhone modelleri ile bu ilgi oldukça üst seviyelere çıkmıştı. Bir çok firma, cihazlarını altın rengi tasarımlarla da sunmaya başlarken, şimdi de Roze Altın ya da pembe renk revaçta.



Apple, geçtiğimiz sene akıllı saati Apple Watch’ı özellikle kadın kullanıcılar için tasarladığı Roze Altın rengi ile pazara sunmuş ve bu renk oldukça ilgi görmüştü. Daha sonra bu rengi firma iPhone 6S / 6S Plus ile birlikte akıllı telefon pazarına da getirdi.

Bir çok firma, pembe rengin değişik tonlarını cihazlarında kullanırken, Sony de bu aileye katıldı. Firma, Eylül ayında duyurduğu ve pazara sunduğu amiral gemisi Xperia Z5’in şimdi de pembe renkli versiyonunu gün yüzüne çıkardı.

Bu yeni renk ile Xperia Z5, gelecek ay satışa sunulacak ve henüz fiyatı hakkında ise bilgi gelmiş değil. Bu rengin özellikle kadın teknoloji meraklıları tarafından tercih edileceğini söyleyebiliriz.



Donanım olarak ise diğer versiyonlarla herhangi bir farkı olmazken, Sony Xperia Z5 akıllı telefon 5.2″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 23MP arka kamera, 5.1MP ön kamera, Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi gibi özelliklere sahip.

Pembe Sony Xperia Z5 resmileşti - MaxiCep
 


TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bayanlar için iyi bir alternatif olabilir :hmmm
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Snapdragon 820 mi var gerçekten
 
0MG90

0MG90

Üye
S820 değil yanlış yazmışlar. Yeni renk seçeneği sundular sadece.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Zaten daha önce Tayvan'da pembe Z5'in geleceği söylenmişti. Sony heyecan yaratmak istemiş yine :D

Buradakinin rengi biraz daha koyu gibi ama



İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 


Üst Alt