**LG G4** ((Kullanıcı Kulübü))

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
G4 Türkiye Marshmallow hepimize hayırlı uğurlu olsun.

[Özellikler]
- Android OS Yükseltme
- Şimdi Telefon veya uygulamalar belirli bir süre kullanımda değilken pil otomatik olarak optimize edilecektir.
Pil optimizasyonu sırasında alarmlar çalmayabilir ve en son iş sürümüne güncellenmeyen uygulamalardan bildirim alınamayabilir.
Belirli uygulamalardan bildirimlerin alındığından emin olmak için Ayarlar>Pil ve güç Tasarrufu>Pil Kullanımı>Optimizasyonları Yok Say ögesine gidin.
- Şimdi otomatik parlaklık özelliğini kullanırken ortamın ışığına göre otomarik olarak ayarlanan parlaklık kaydırma çubuğu görülebilir.
- Şimdi mesajlaşma ve e-postada silme işlemi için sola ve sağa kaydırma hareketi ters yönde kaydırma hareketi ile geri alınabilir.
- Şimdi bildirimler ekranı engellemelerini önlemek için ''Gözetlemeye İzin Ver'' özelliği kullanıldığında ekranın üst kısmında görülebilir.
- Şimdi bellek bilgileri Ayarlar>Bellek ögesinde görülebilir.
- Uygulama ayarları ekranı basitleştirildi ve çeşitli uygulama yönetim özellikleri sunuyor.
- Telefonunuzaki bilgilerin daha iyi korunması için şimdi uygulamalar yüklendikten sonra izin istenecektir. İzin verilmeyen uygulamaların kullanımı kısıtlanacak ya da kullanımı sırasında sorunlar yaşanacaktır. Bu ayarları daha sonra Ayarlar>Uygulamalar>İzinler ögesinden kontrol edebilir veya değiştirebilirsiniz.
- Ses profiline Sessiz Modu eklendi.
- Qmemo+ Capture+ olarak yeniden adlandırıldı.
- Lg Bridge Lg Airdrive olarak yeniden adlandırıldı.
- Knock Code ayarları değiştirildi. Knock Code en az 6 dokunuştan oluşmalı ve en az 3 farklı yön kullanılmalıdır.
- Kesintiler ''Rahatsız Etmeyin'' olarak yeniden adlandırıldı.
- Google yaması ile kullanılabilirlik iyileştirmeleri.
- google uygulamaları ve hizmetleri şimdi Ayarlar>Direct Share kullanılabilir. Bağlantı paylaşılan uygulama ve kişi için öneriler alabilirsiniz. Lg uygulamaları için topluluk uygulamalası olarak mesaşlaşma ve e-posta kullanılabilir.

Son düzenleme:

Emre

Üye
Cümleten hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

ArMaGeDdOn_87

Üye
Firmayı tebrik etmek lazım,sanırım ilk güncellemeyi veren LG oldu ?

Emre

Üye
Geçen hafta OnePlus 2'de aldı.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
anladım bravo valla LG ye :) telefonun derisinde bozulma oldumu ? ne kadar zamandır kullanıyonuz ?
İki üç ay oldu herhalde şeffaf kılıf kullanıyorum cebe koyarken deri kılıf yıpranmaya elverişli dikkat etmek lazım [emoji2]

ArMaGeDdOn_87

Üye
İki üç ay oldu herhalde şeffaf kılıf kullanıyorum cebe koyarken deri kılıf yıpranmaya elverişli dikkat etmek lazım [emoji2]
Hocam telefon zaten kalın birde kılıf kullandınmı daha kötü olur,kliksada indirim vardı 1679 ₺+125 ₺ chip para hediye ama cihaz çok kalın

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Hocam telefon zaten kalın birde kılıf kullandınmı daha kötü olur,kliksada indirim vardı 1679 ₺+125 ₺ chip para hediye ama cihaz çok kalın
aşırı kalınlık yada göze batan kalınlık yok telefon düz değilde oval olmasından dolayı arkası biraz kalın gösteriyor ele oturma amacı ile yapılmış kalınlık hiç dikkatimi çekmedi memnunum ben :ehe

ArMaGeDdOn_87

Üye
aşırı kalınlık yada göze batan kalınlık yok telefon düz değilde oval olmasından dolayı arkası biraz kalın gösteriyor ele oturma amacı ile yapılmış kalınlık hiç dikkatimi çekmedi memnunum ben :ehe
evet elde gayet iyi duruyor

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: Frittvilt ve RetaXter
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu marshmallowda bellek ve uygulamalar kısmı ayrılmış bildiğiniz gibi lolipopta açık uygulamalara bakarak istediğimizi içinden kapatabiliyorduk ama marshmallowda bellek kısmında son zaman diliminde hangi uygulama ne kadar bellek kullanmış onları gösteriyor ve ram kullanımı genelde hep aynı ortalama 500 mb boşş, uygulamalar kısmında da sadece kaldırma zorla durdurma gibi seçenekler biliyorsunuz işte :ehe Ram temizleme işini nasıl yapıyorsunuz?

reflex

reflex

Üye
Arkadaşlar bu marshmallowda bellek ve uygulamalar kısmı ayrılmış bildiğiniz gibi lolipopta açık uygulamalara bakarak istediğimizi içinden kapatabiliyorduk ama marshmallowda bellek kısmında son zaman diliminde hangi uygulama ne kadar bellek kullanmış onları gösteriyor ve ram kullanımı genelde hep aynı ortalama 500 mb boşş, uygulamalar kısmında da sadece kaldırma zorla durdurma gibi seçenekler biliyorsunuz işte :ehe Ram temizleme işini nasıl yapıyorsunuz?
Geliştirici seçeneğini aç onun içine alınmış dediğin kısım
Bu arada bu google chrome 500 mb ram yiyo bune ya böle

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
İlginç oraya koymalarına anlam veremedim :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Size birşey soracağım arkadaşlar lolipopta da vardı marshmallowda da var bazen hiç bir bildirim olmamasına rağmen bildirim ışığı mavi renkte yanıp yanıp sönüyor açıp bakıyorum ne mesaj var ne bişey?

reflex

reflex

Üye
Size birşey soracağım arkadaşlar lolipopta da vardı marshmallowda da var bazen hiç bir bildirim olmamasına rağmen bildirim ışığı mavi renkte yanıp yanıp sönüyor açıp bakıyorum ne mesaj var ne bişey?
Ekran kapalıyken aşağı doğru çekersen oluyo ama onun dışında oluyasa bilmiyorum.

Üst Alt