**LG G4** ((Kullanıcı Kulübü))

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Greenify ücretsiz sürümleri nette var boşuna para vermişsin.
Root ettikten sonra sistem uygulamalarını uyutma ve diğer işe yarar bazı özellikleri kullanmak için almıştım full sürüm heryer de var tabi de ucuzdu aldım geçtim :)
Candy Crush Cash Royal falan tarzı şarjı yiyen oyunda yok telefonda.
şu an ki durum bu

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Root ettikten sonra sistem uygulamalarını uyutma ve diğer işe yarar bazı özellikleri kullanmak için almıştım fu ll sürüm heryer de var tabi de ucuzdu aldım geçtim :)
Candy Crush Cash Royal falan tarzı şarjı yiyen oyunda yok telefonda.
şu an ki durum bu

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
Lg g4 ithalatçı garantili almayi cok ciddi düşünüyorum sizler kullanici olarak onerir misinz eger lg g4 olmassa lenovo s1 olabilir lutfen mesajimi dikkate alin. Özellikle bataryasi ve perfonmasi önemli oyun oynayan biriyim teşekkürler

GT-I9301Q ile uygulamasından gönderildi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Lg g4 ithalatçı garantili almayi cok ciddi düşünüyorum sizler kullanici olarak onerir misinz eger lg g4 olmassa lenovo s1 olabilir lutfen mesajimi dikkate alin. Özellikle bataryasi ve perfonmasi önemli oyun oynayan biriyim teşekkürler

Ben uzun zamandır kullanıyorum.Çok memnunum.En ufak bir kasma donma yok.Çok uzun süre oyun oynayacaksan hiçbir telefonun bataryası dayanmaz.İlla bataryası dayansın istiyorsan OUKİTEL K10000 alacaksın :)

• Beğen
Tepkiler: ahmtwrc857
ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
Eyvallah ama oyun suresi olarak 3:30-4saat verir mi veriyor mu teşekkürler

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Eyvallah ama oyun suresi olarak 3:30-4saat verir mi veriyor mu teşekkürler

Oynadığın oyuna bağlı.Asphalt oynarsan mümkün değğil.Okey oynarsan daha uzun gider

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
Peki asphalt a kac saat verir 100den sifira

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
İthalatçı alicam sikinti yasar miyim

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
İthalatçı alicam sikinti yasar miyim

Deri kapaklı alma çok çabuk soyuluyor.Çok dandik.Seramik yada altın al

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
Bunu ithalatçı al sıkıntı olmaz diye kabul etmelimiyim

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
İnternetten al. hepsiburada.com dan

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
Zaten oyle yapicam satıcı da hepsiburada

• Beğen
Tepkiler: kadirzoom ve BomberMAn TR01

kadirzoom

Üye
Mhl ozelligi varmiydi
Ekran goruntusunu hdmi ile tv ye aktarmak icin deneme yapan yada nasil yapildigini bile anlatabilirmi?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
Bir şey sorucam internette lg g4 ile alakalı kronik bootloop sorunu var diyorlar hatta hala satılmasının mucize olduğunu söyleyenler var bilgisi olan biri bilgilendirirse sevinirim

Sent from mTalk using lumia950

kadirzoom

Üye
Bootloop ne demek

furyzer0

furyzer0

Üye

Cihaz kendiliğinden kapanıyor ve açılmayabiliyor bazı iddialara gore uzun vadede ısınma ve soğuma zamanla ankartta temassızlık yapıyor ve cihaz açılamıyor kendiliğinden kapanıyor bazı Kaynaklar tasarımsal bir hata olduğu için her g4 e bunun olacağını ve hala satılmasının bile garip olduğunu söylüyor

• Beğen
Tepkiler: abcderhan
reflex

reflex

Üye

Cihaz kendiliğinden kapanıyor ve açılmayabiliyor bazı iddialara gore uzun vadede ısınma ve soğuma zamanla ankartta temassızlık yapıyor ve cihaz açılamıyor kendiliğinden kapanıyor bazı Kaynaklar tasarımsal bir hata olduğu için her g4 e bunun olacağını ve hala satılmasının bile garip olduğunu söylüyor

5 ayı geçti sıkıntı yok ilginç aslında bende görmüştüm bu sorunu ama okadar ciddiye almadım.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Mhl ozelligi varmiydi
Ekran goruntusunu hdmi ile tv ye aktarmak icin deneme yapan yada nasil yapildigini bile anlatabilirmi?

MicroUSB'den HDMI çıkışı sağlayan dönüştürücüler ile TV'ye görüntü aktarımı yapabilirsin. 30-40 tl gibi fiyatları
Bir şey sorucam internette lg g4 ile alakalı kronik bootloop sorunu var diyorlar hatta hala satılmasının mucize olduğunu söyleyenler var bilgisi olan biri bilgilendirirse sevinirim

Evet bu konuyla ilgili çok fazla sorun yaşayan var. Hatta LG'de kabul etti böyle bir sorunun olduğunu. Ayrıca Ghostscreen sorunu da var. Nette ararsan bulabilirsin. Ben 6 aydır kullanıyorum ve bazen oyun oynarken elde tutulamayacak kadar ısındığı halde bu sorunlarla hiç karşılaşmadım

abcderhan

Üye
merhaba arkadaşlar.
eğer g4 alacak olursak bu bootloop sorunu olursa 6 ay geçmediyse telefon değişimi yapıyorlarmış geçerse ana kart değişimi. Garantisi dolup bootloop olursa ne yapacağız.tamiri masraflı olmaz mı

Üst Alt