atakanokur
Üye
fiber değil fakat 950kb hızında indirme yapıyor bu gayet iyiAma oda her yerde yok
fiber değil fakat 950kb hızında indirme yapıyor bu gayet iyiAma oda her yerde yok
Bizim burda hiç yok superonlinefiber değil fakat 950kb hızında indirme yapıyor bu gayet iyi
Burdur merkezde olup olmaması sorun degıl senın sokakta var mı yok mu ona bak sitesındenSüper online fiyatları nasıl ben burdur merkezdym burda var diyorlar
Bizim burda yok sizin orayı bilememsokak falan sorun değil ttnetin olduğu her yerde superonline da var aynı altyapı çünkü
superonline ı arayıp sormayı denedinizmi?Bizim burda yok sizin orayı bilemem
Buda yerde varsa bu guzelUydunet 10 MBps 25 GB AKKli Ondan Sonra 3 MBPS Neti 36 TLye Kullanıyorum Şu Anda + HD Kutu Kablo TV Bedava
Hocam harikams bu ya valla tadından yenmez.Uydunet 10 MBps 25 GB AKKli Ondan Sonra 3 MBPS Neti 36 TLye Kullanıyorum Şu Anda + HD Kutu Kablo TV Bedava
Hocam harikams bu ya valla tadından yenmez.
Yani Uydunet Varsa Bulunduğun Yerde Durman Hata Zaten 50 60 TL Paramı Verilir Bu Devirde NeteHocam harikams bu ya valla tadından yenmez.
Malesef bulunduğum yerde yokYani Uydunet Varsa Bulunduğun Yerde Durman Hata Zaten 50 60 TL Paramı Verilir Bu Devirde Nete
Ozaman ttnet kullanmakMalesef bulunduğum yerde yok
Aynen hocam tek çare buOzaman ttnet kullanmak
Her ay 59 verene kadar ortak olarak bir Wifi artırıcı alınAynen hocam tek çare bu
Geçmiş Olsun Daha Pahali Fiyata Ttnete Muhtaçsın Uydunet Yetkilileri İle Görüş Belki GetirirlerMalesef bulunduğum yerde yok
Bunun gelmesi imkansız gıbı birsey diyelim benim bildigim ya sokak tan imza toplayacak yada binada oturuyorsa ordan imza toplayıp dilekçe yazmalıGeçmiş Olsun Daha Pahali Fiyata Ttnete Muhtaçsın Uydunet Yetkilileri İle Görüş Belki Getirirler