Türk Telekom Hafifleten İnternet - TAM 50 GB bedava internet

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom Hafifleten İnternet - TAM 50 GB bedava internet
GSM ve internet alanlarında gösterdiği başarılı adımlar ile Türkiye’nin en çok tercih edilen firmalarında biri olan Türk Telekom hazırladığı ekonomik fiyatlı ve cazip fırsatlı kampanyaları ile Türkiye genelindeki birçok kullanıcının ilgisini üzerine toplamayı başarıyor. Bu topladığı ilgi sayesinde de günden güne kullanıcı sayısını arttıran ve sektörün yapı taşlarından olan dev firma bu başarılı hamlelerini sürdürdüğü sürece başarısını katlayarak arttıracağını gözle önüne seriyor.

Altyapı çalışmaları ve teknoloji alanındaki yatırımları ile de işine ne kadar önem verdiğini gösteren dev firma, müşterilerinin en iyi hizmeti alabilmelerini sağlamak amacı ile her gün canla başla çalışıyor. Bu yaklaşımı sayesinde de diğer şirketlerden olan farkını gözler önüne seriyor.

Hafifleten İnternet kampanyası ile müşterilerinin ihtiyaçlarını uygun olan internet hizmetini astronomik ücretler ödemek zorunda kalmadan almasına olanak sağlayan firma bu yaklaşımı ile birçok kişinin takdirini kazanıyor. Sizde size uygun olan teklifi seçip, hemen kullanmaya başlayarak farklı bir hizmet deneyimi yaşayabilirsiniz.

Türk Telekom mağaza veya bayilerine gidip ihtiyaçlarınıza uygun olan paketi seçip, katılım talebinde bulunarak kısa bir süre içerisinde katılım sağlayabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine telefon edip katılım talebinde de bulunduğunuz takdirde de kısa bir süre içerisinde katılabilirsiniz.



Katılım Şartları Nelerdir?
Bu fırsattan 2 aydan daha uzun süredir Türk Telekom müşterisi olan kişiler faydalanabilmektedir. Gerekli şartları sağladığınız takdirde katılım sağlayabilirsiniz. Başka bir pakette taahhüdünün bitmesine 6 ay kalmış müşteriler de bu pakete geçiş yapabilirler.

Nasıl İptal Edebilirim?
444 1 444’e telefon edip müşteri hizmetleri aracılığı ile iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Web kanalı yolu ile de kısa bir süre de iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Paketler ve Detayları
S: 24 aylık taahhüt yaparak 54,90 TL karşılığında sınırsız 50 GB AKK’li bir internete sahip olabilirsiniz.

M: Sınırsız 75 GB AKK’li 16 Mbps hızlı internete aylık 59,90 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

L: 100 GB AKK’li sınırsız interneti 24 aylık kontrat yaparak aylık 64,90 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

XL: 24 Mbps hızında limitsiz interneti aylık 61,90 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

XXL: 35 Mbps hızında 100 GB AKK’li internete sahip olmak için 24 aylık kontrat yapıp aylık 71,90 TL ödemeniz yeterlidir.



Esaslar
  • AKK’yi aştığınız zaman internet hızınızda kısıtlama uygulanır.
  • Taahhüdünüzün süresi bittiğinde standart ücret üzerinden ücretlendirilirsiniz.
 


ali.44

ali.44

Üye
Keşke mobil hatlar içinde benzer kampanyalar olsa
 
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Mobil hata olsa ev internetine ihtiyaç kalmaz
 
phasan

phasan

Üye
Keske mobilde 10 gb da olsa ucuza oda yeterli

G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
ali.44

ali.44

Üye
Birşey verecekleri yok halkın yanında olanda yok böyle gelmiş böyle gider
Kazıklanmaya mecburuz
 


Üst Alt