Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

eren3546

eren3546

Üye
Telde bu boot olayı calışıyormu ??

kadiitorunu

Üye
son güncellemeden sonra yeni bir bot cıktımı ücretsiz?

zuhe

Üye
s.a. 3.3 botu kurdum fakat 5 dk sonra birlik mevcudu:hata bilinmiyor uyarısı yapıyor ve arama yapmıyor, önceki tavsiyelerinizi yaptım ama düzelmedi (farklı kamplar denedim, silip tekrar yükledim) yardım lütfen

ics1907

Üye
Sürekli pixel hatası alıyorum.Botu kullanamıyorum.Söylenen adımları denedim.Bluestacksı defalarca silip yükledim sonuç değişmiyor.Screenda işe yaramıyor.Sürekli pixel hatası alıyorum...Yardımcı olabilecek olan var mı ??

serair

Üye
Uzaktan destek ile boot ayarlarını yapabilecek varmı?

by-fattaci

by-fattaci

Üye
s.a. 3.3 botu kurdum fakat 5 dk sonra birlik mevcudu:hata bilinmiyor uyarısı yapıyor ve arama yapmıyor, önceki tavsiyelerinizi yaptım ama düzelmedi (farklı kamplar denedim, silip tekrar yükledim) yardım lütfen
Virüs programı varsa devre dışı bırak öyle dene

sadettin38

Üye
hocam kolay gelsin oncelikle kurdum yukledım hersey tamam ama savas yapmıor ıxır altın topluor adam basıor ama savas yapmıor nasıl yardımcı olursunuz ?

yunnusari

Üye
ya ne emeği arkadaşım 3 saatir aynı şeyler bi botu indiremedim. sürekli kaydoluyoruz ondan sonra yine indiremiyoruz
adam akıllı bir link koyacan oraya sitenide sürekli ziyaret ederiz
trbobit le bağlantımız yokmuş bizde yedik ..................................................................................................................... .

vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
arkadaşlar benim bir sıkıntım var bu sorunu aylardır yaşıyorum brokenbot kullanıyorum gayet memnunum ayarlar stabil talimatlarına uyarak yapmıştım ancak kupam 1900 üzerine çıktığında saçmalıyor köylere saldırı yapacakmış gibi giriyor asker bırakıp geri çıkıyor akşam kupam 1900 ken sabah baktığımda 700 800 lere düşüyor acaba kupa aralığını 0-1800 yapmıştım ondan mı düşürüyor

guraycelikkiran

Üye
arkadaşlar benim bir sıkıntım var bu sorunu aylardır yaşıyorum brokenbot kullanıyorum gayet memnunum ayarlar stabil talimatlarına uyarak yapmıştım ancak kupam 1900 üzerine çıktığında saçmalıyor köylere saldırı yapacakmış gibi giriyor asker bırakıp geri çıkıyor akşam kupam 1900 ken sabah baktığımda 700 800 lere düşüyor acaba kupa aralığını 0-1800 yapmıştım ondan mı düşürüyor
Dediğin sebepten olması kuvvetle muhtemel. Kupa sayısını 0-3000 olarak değiştir...

Said2793

Üye
Şu an çalışıyor mu gençler bot bilgisi olan bi yazıversin

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
evet ondan düşüyor.1300-1900 yap:spr

soma1996

Üye
gençler herşeyi ayarladım genel olarak ama köye geldiğinde otomatik saldırmıyor neden oluyor bu ya

blau1907

Üye
beyler en iyi bot mybot burdan indirin bedava

mehmetmrt

mehmetmrt

Üye
sorun var arkadaşlar.

farklı sürümleride denedim.

[10:02:31] ~~~~~~~Ölü Köy Bulundu!~~~~~~~
[10:02:33] ===============Arama Tamamlandı===============
[10:02:33] Saldırıya hazırlanıyor
[10:02:37] ======Saldırı Başlıyor======
[10:02:37] ~4 yönden saldırılıyor...
[10:02:37] Kaynak Kontrolü: [A]: 268816 [İ]: 247110 [Kara]: 647 [Kupa]: 17 [KB]: -Q5, In, Live
[10:02:37] ~Kalan birlikler bırakılıyor
[10:02:37] Bırakılmayan birlikler tespit ediliyor
[10:02:40] ~Saldırı bitti, sonlanması bekleniyor

köye gidiyor. bekliyor. ve dönüyor.....

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Arkadaşlar bu nasıl çalışıyor ilk sayfada paypal bağış yap falan var yapmak zorundamıyız ilk defa bu oyunu oynuyorum

mehmetmrt

mehmetmrt

Üye
Arkadaşlar bu nasıl çalışıyor ilk sayfada paypal bağış yap falan var yapmak zorundamıyız ilk defa bu oyunu oynuyorum
kardeşim gönlünden koparsa zoraki değil tabiki :)
sorun var arkadaşlar.

farklı sürümleride denedim.

[10:02:31] ~~~~~~~Ölü Köy Bulundu!~~~~~~~
[10:02:33] ===============Arama Tamamlandı===============
[10:02:33] Saldırıya hazırlanıyor
[10:02:37] ======Saldırı Başlıyor======
[10:02:37] ~4 yönden saldırılıyor...
[10:02:37] Kaynak Kontrolü: [A]: 268816 [İ]: 247110 [Kara]: 647 [Kupa]: 17 [KB]: -Q5, In, Live
[10:02:37] ~Kalan birlikler bırakılıyor
[10:02:37] Bırakılmayan birlikler tespit ediliyor
[10:02:40] ~Saldırı bitti, sonlanması bekleniyor

köye gidiyor. bekliyor. ve dönüyor.....
bu soruna yardımcı olabilecek bi babayiğit varmı?

blau1907

Üye
arkadaslar ben size ücretsiz bot sundum onu indirin ve deneyin, suanki en iyi bot.

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Arkadaşlar bu nasıl kullanılıyor tam bilmiyorum varmı anlatacak birisi olan :)

Üst Alt