Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

blau1907

Üye
en az 1 hafta sürermis

MrDexter11

MrDexter11

Üye
ya goblinler'in artık ana bina ve klan kalelerine saldırabiliyor olması ; üstelik bunu da aynı toplayıcılara olduğu gibi 2x atakla yapması çok hoş olmuş :D botun eksikliğini aratmadı dün gece, ama bot bir an önce gelse de ana binadan ham kastırsak :)

• Beğen
Tepkiler: recpcn

NyksRuLinq

Üye
ya goblinler'in artık ana bina ve klan kalelerine saldırabiliyor olması ; üstelik bunu da aynı toplayıcılara olduğu gibi 2x atakla yapması çok hoş olmuş :D botun eksikliğini aratmadı dün gece, ama bot bir an önce gelse de ana binadan ham kastırsak :)

hocam bot gelse dahi oyunda çevrim içi kalma süren 3 saatten fazla olmayacak her 3 saatte bir botun başına gelip bakıcakmısın ne yapmış ne olmuş gibi yani botun gelmesi epey bir süre alacak çok ayarlama yapılması lazım.

baronsavas

baronsavas

Üye
hocam bot gelse dahi oyunda çevrim içi kalma süren 3 saatten fazla olmayacak her 3 saatte bir botun başına gelip bakıcakmısın ne yapmış ne olmuş gibi yani botun gelmesi epey bir süre alacak çok ayarlama yapılması lazım.
mola süresi bitince bot yeniden başlatıyo dostum

baronsavas

baronsavas

Üye
mola süresi 6 dk eskiden de olduğu gibi

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Beyler bu bot olayını ben yapamadım nasıl yapıcam yerdımcı olurmusunuz ?

ykpknl

ykpknl

Üye
şu an çalışıyomu bot ?

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Maalesef çalışmıyor. :/
Hadi hayırlısı beta sürümü çıkıyormuş yakında çıkar botumuz :)
çıkmış beta sürümü ama ben ilk defa kullanıcam indirdim nasıl kullanılıyor bilmiyorum ?

ykpknl

ykpknl

Üye
Beta surum calistimi ?

MrDexter11

MrDexter11

Üye
botu kullanan deneyen vs olduysa bilgilendirin arkadaslar ya (:

Üst Alt