Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

Crewno

Crewno

Üye
' DLL error: Something bad happened! ' Yokmudur arkadaşlar bu problemin çözümü bot server üzerinde çalışıyor belirli aralıklarla bu hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz ? Yukarıda tekrar kuran arkadaş sonuç nedir yazarmısın burada isen . Not:Server'da antivirüs yok

guraycelikkiran

Üye
Tekrar kurdum. Aynı hatayı verdi.

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
' DLL error: Something bad happened! ' Yokmudur arkadaşlar bu problemin çözümü bot server üzerinde çalışıyor belirli aralıklarla bu hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz ? Yukarıda tekrar kuran arkadaş sonuç nedir yazarmısın burada isen . Not:Server'da antivirüs yok
3.0.5 yada 3.1.0 versiyonunu deneyin

alpersylar

Üye
merhabalar kıslaların ıkısını bot gormuyor bu kıslaları tekrar tanıtma sansımız var mı

Crewno

Crewno

Üye
3.1.0 İndirdim deniyorum dönüş yapacağım teşekkürler
Kurdum 3.1.0 şuanda sorunsuz çalışıyor yaklaşık 3 saat oldu ama genel olarak arada '' Out of sync! Slowing search speed by 0.5 secs '' hatası alıyorum ve çözümünün bulamadım hiç bir yerde bulduklarımda sonuç vermedi varmı sorunun kalıcı çözümünü bilen arkadaşlar ?

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
3.1.0 İndirdim deniyorum dönüş yapacağım teşekkürler
Kurdum 3.1.0 şuanda sorunsuz çalışıyor yaklaşık 3 saat oldu ama genel olarak arada '' Out of sync! Slowing search speed by 0.5 secs '' hatası alıyorum ve çözümünün bulamadım hiç bir yerde bulduklarımda sonuç vermedi varmı sorunun kalıcı çözümünü bilen arkadaşlar ?
arama hızını düşürün.2yada 3 saniye yapın

stuxnet

stuxnet

Üye
Kısacası uğraşmayın kullandığım en iyi bot clash game bot bırakın şu broken botunu :D

ics1907

Üye
bluestacks 4500 de siyah ekran hatası vermeye başladı.ne yapmam gerek beyler ?

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Broken bot ile şampiyonlar ligine çıkabilir misin usta 1 gün içinde ?
3366 kupaya çıktım ne olcakki? kupa ne alaka yani?stabilite olmadıktan sonra en kralı olsa işime yaramaz :bangin:

serdaldagilgan

Üye
arkadaşlar programı çalıştırıyorum her şey güzel ama alta alıp başka bişeyle ugraşıp bi süre sonra baktığımda. saldıra tıklanmış ama oyle kalmış olarak buluyorum. yani askerler de full olmadan saldıra tıklamış ve bekliyo öyle ne arama yapıyo ne ekrena dönüyo. nasıl çözebilirim ?? ve bideson zmnlarda bilgisayar programı açtığımdan bi süre sonra kendini yeniden başlatıyo başka zaman olmuyo programı çalıştırdığım zmn oluyo nedendir ??

erd88

erd88

Üye
arkadaşlar en başarılı olan son bot u paylaşmak mümkünmü.. bulamıyorum sayfalardan.. teşekkür ederim.

dewil35

dewil35

Üye
kullanıcı adı pass girince oturum açılıyor altında da bu işlem bir kaç dakika surebilir diyor ve dakikalarca oyle kalıyo google a giremiyorum bunun la ilgili bilgisi olan var mı ?

guraycelikkiran

Üye
Konunun icindeki 8. Maddeyi oku
Üstad yükseltme yapmıyor bot. Boşta işçi olmasına ve yükseltilecek bina seçili olmasına rağmen boşta işçi yok diyor geçiyor. Sebep ne olabilir?? Teşekkürler...

x-scarface

x-scarface

Üye
Bot çıktı mertlik bozuldu 142 level köy var satacam :horse:

Meteemre

Meteemre

Üye
bu turbobitten indiremiyorum bluestack ve bot dosyasını baska lınkden verebilirmisiniz

Üst Alt