GM Discovery 2 [Güncellendi] CyanogenMod 12.1 (5.1.1) V3

Sponsorlu Bağlantılar

doguk54

Üye
arkadaslar butun hatalarin fixlenme yontemleri yazan yeni konu acilmis cm12.1 icin

• Beğen
Tepkiler: TheLosT.PG

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Bende gördüm fakat çalışma olasılığı %100 değil, telefonum olmadı hala, olunca o rom'u yapmaya çalışcam, yapabildiğim kadarını burada paylaşırım
forumxda'daki geliştirici "fire855" sorunsuz CM12.1 versiyonunu çıkardı, Umarım yakında bbs forum'u final versiyonu çıkarır. Telefonum hala gelmedi ama gelince burdaki yolu deneyerek bizim telefona uyarlamayı denicem. Sizde bakabilirsiniz;
ROM:
Port Anlatım:

• Beğen
Tepkiler: mamomi, doguk54 ve back-ir
mamomi

mamomi

Üye
Bende gördüm fakat çalışma olasılığı %100 değil, telefonum olmadı hala, olunca o rom'u yapmaya çalışcam, yapabildiğim kadarını burada paylaşırım
forumxda'daki geliştirici "fire855" sorunsuz CM12.1 versiyonunu çıkardı, Umarım yakında bbs forum'u final versiyonu çıkarır. Telefonum hala gelmedi ama gelince burdaki yolu deneyerek bizim telefona uyarlamayı denicem. Sizde bakabilirsiniz;
ROM:
Port Anlatım:
Portlamayı bilenler halletsin ben denedim yapamadım :D wantto nerdesin

mparlak105

Üye
abi v4 ne zaman çıkar
abi v4 ne zaman çıkar

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
mtkroms'daki adam "Ajid" yeni bi CM versiyonu çıkarıyo "fire855"in yaptığı CM12.1 Romu olacak, Büyük ihtimal video/hotspot/GPS sorunları çözülmüş olur. MT6592 için yapıyor yani bizim telefonlara kolayca uyarlanabilir. 1-2 haftaya çıkar umarım

mparlak105

Üye
sağol abi

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
"fire855" yaptigi ROM, MT6592 için çıktı mtroms'da bulabilirsiniz. Dedigine gore v6'dan biraz daha iyiymis, video sorunu çözülmüş

doguk54

Üye
rom bu galiba daha linkler yok ama rom buysa

• Beğen

sametASD123

Üye
Ya arkadaslar tamam bi suru sorunsuz rom cikiyo portlayamiyoruz kullanmadiktan sonra ciksa nolur cikmasa nolur ben sahsen pc m de kac kez denediysem portlayamadim portlayabilen biri portlasin artik sunlardan birini

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
Nobetteyim eve gideyim denerim

• Beğen
Tepkiler: memo4535

doguk54

Üye
Insallah portlanır ya

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Telefonum çalışır durumda değil. Telefon duzelince yapmaya baslicam

memo4535

memo4535

Üye
wipe sorunu nasıl çözülüyor

memo4535

memo4535

Üye
telefon açılış kapanışta wipe yapıyor
bu romu kurunca

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
yeniden portladım ama ses yok ahizeden geliyor ama biri sizi aradığında çalmıyor

mamomi

mamomi

Üye
?

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
?
O Rom, bi cihaza ozel yapılmış, bizim telefona olmaz.
yeniden portladım ama ses yok ahizeden geliyor ama biri sizi aradığında çalmıyor
fire855'in Romunu mu denedin yoksas CM122.1 v6 mı? Eger v6'yi denediysen, rom.zip'in icindeki data klasörünü sil ve ses liblerini stocktan, porta atip tekrar dener misin

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
Cm12.1 V6 denedim.Data yi temizledim ses liblerini değiştirdim,çalışmadı.Nvram içine bizim telefonun ses dosyalarını attım.Gene çalışmadı.Böyle giderse 1-2 ay içinde elden çıkarıcam.

• Beğen

Üst Alt