Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar bence bu romla hic ugrasmayin note 5 rom cıkmış orjinal arayüzü felan var sıfır bug sadece port gerekmis
Pardon 6592 icin degilmis o 6582 icin mis fakat 6592 icin gelecek diyor insallah iki romda hallolur
Ve arkadaslar birsey daha buldum eger ses yoksa sunu yapın diyor cm12.1 icin ,replace: libaudio.primary.default.so
Mr.Dat
Üye
değiştirdim. Maalesef
leonkennedy35
Üye
libaudio yu kitkat romlardakiyke degistirince benim portlarımdada ses düzelmiyordu. Ama ses çalışan cm12.1 romundan alırsanız o lib dosyasını bi ihtimal düzelebilir.
TheLosT.PG
Üye
Bu rom şuanki bizim romdakine göre daha hızlı daha stabil, değiştirmeye değer mi bilmiyorum, galiba bbs'deki v4'ü bekliyecez yine.
sametASD123
Üye
Galaxy s6 rom cikmis mtk romsda orjinal arayuz lolipop ui hemde dual sim destekli biri baksin ben port etmeden fazla anlamiyorum belki bu sorunsuzdur
Link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
doguk54
Üye
Arkadaslar harbiden bir el atsa bilenler iyi olur portlayın bencede s6 romu bugsuz diyor
sametASD123
Üye
Arkadaslar portlama yapamiyoruz daha dogrusu benim pc 8.1 ve cygwin calismiyor biri su s6 roma el atsin bugsuz full orjinal lollipop ui li rom cm ye bu kadar port yaptiniz bunada bi bakin
TheLosT.PG
Üye
Ses sorunu için hem lib'in içindeki audio dosyalarını taşıdım hemde hw'in içindeki audio dosyalarını taşıdım ama yinede ses çalışmyor sorun sadece kulaklık ve hoparlörde. Birisi ile telefonda konuşurken ses geliyor ama dediğim gibi alt taraftaki hoparlör okumuyor. Sorun nerde anlayamadım
Dolby atmos'uda indirdim deneme amaçlı fakat açtığımda kendini kapatıyo uygulama, müzik dinlenmiyo, sesde baya bi sorun var.
doguk54
Üye
Bence yeni çıkan romları portlayın.Bu rom çok hatalı
TheLosT.PG
Üye
mtkroms'daki CM rom'unda ses sorunun, yapımcıya sordum Rom'unda içindeki/data klasorunu sil dedi system içindeki değil dışındaki /data'yı silmek lazım ve system içindeki lib klasorundeki audio yazan herşeyi stocktan porta atcaz ayrıca lib'in içindeki hw klasorundeki audio ile alakalı herşeyi yine stocktan porta atcaz. Denemek isteyen varsa denesin, benim telefon öldü yeni telefon alabilirim
sametASD123
Üye
Ya biri su samsungu portlasin yukarda link var
TheLosT.PG
Üye
Sorunsuz CM12.1 bu yılın sonuna kadar gelir büyük ihtimal, bu sefer Hotspot, Bluetooth Kulaklık gibi birçok sorun çözüldü, GPS sorunu da yakında çözülcekmiş. Çözümleri burada yazıyor (Hotspot fix sayfanın en alttında)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
*Bu arada ses sorunu için dediğim şeyi deneyen var mı?
sametASD123
Üye
The lost biri port link atsin biz portlayamiyoruz
doguk54
Üye
Ben portlayabılsem portlayacamda 2 - 3 tane rom cıktı mtkromsda bırısı su samsung romu portlasa cok makbule gecer en azından denemıs oluruz cunku romda bug yok
sametASD123
Üye
Maalesef telefon piyasadan siliniyor
TheLosT.PG
Üye
@sametASD123 eski mesajlara bak ben oraya yazdım nasıl port edeceğinizi. Sayfa 20'de @doguk54 Samsung Rom'u kullanılacağını pek sanmıyorum bizim telefonda ama telefonum yapılırsa portlamayi denerim.
Telefon piyasadan silinmiyor aslında, şuan Alcatel Lollipop üzerinde çalışıyor o yüzden telefon yazılımsal olarak bi duraksadı. 2016'ya kadar Lollipop güncellemesi gelir umarım.
doguk54
Üye
ben yeni bir rom buldum yunOS diye yayınlayabilecek varsa konuşalım halledelim beraber fix felanda var
Şuan bu romu kullanıyorum herşeyinden memnunum