İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

ulabuneya

Üye
Hocam benim de L920nin mikrofonu sıkıntılı.. Baktım hâlâ satışta alabilirim ama nasıl takacağımı bilmiyorum siz nasıl hallettiniz?
Eğer tornavida setin varsa , elin bu işlere yatkınsa ve youtubede söküm videolarını izlersen . Nasıl sökülüp takılacağını görüp yapabilirsin. Sesim karşıya boğuk ve kısık gidiyordu. Alt mikrofonu değiştirdim , tertemiz gitmeye başladı. Aynı anda usb girişide yenileniyor. 920de mikrofon ve usb bütünleşik..

• Beğen
Tepkiler: drangela61

merlin19

merlin19

Üye
930 un mikrofonunu değiştireceğim sanırım sakatlandı, linkteki ürün nasıldır gören duyan bilen var mı 930 un ki böyle mi?
onu bilmem ama Cihazın içi açıldığında söküldüğünde bazı parçaların hata olmadan bozulmadan dahi değişmesi gerektiğini yani tek takımlık ve tek sökümlük olduğunu bizzat yetkili servisler söylüyor yani sırf kontrol için dahi cihaz içi açıldığında bazı film ve şeritler direk değişmesi gerekiyor yani çok hassas parça olduklarından :D
Böyle bir mail gelmiş nedir bu?

@bulutsuzgece
Bu şekilde Mail alan varmı arkadaşlar..?

erhanercan

erhanercan

Üye
Akilliphone.com ise gözün kapalı al üstadım bende ordan arka kapak getirtmiştim gayet iyi ve orjinal parça yolluyorlar.

benim eski 920 ye kapak almıştım a kalite yollamışlardı ve içi eksikti direk cope atmıştım sim kapağı bile uyumsuzdu her parçası birebir orjınal degıldır butun urunlerini inceledim.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
onu bilmem ama Cihazın içi açıldığında söküldüğünde bazı parçaların hata olmadan bozulmadan dahi değişmesi gerektiğini yani tek takımlık ve tek sökümlük olduğunu bizzat yetkili servisler söylüyor yani sırf kontrol için dahi cihaz içi açıldığında bazı film ve şeritler direk değişmesi gerekiyor yani çok hassas parça olduklarından :D

Bu şekilde Mail alan varmı arkadaşlar..?
Sıkıntı yok evelAllah her parçayı söker takarım o beceri var :) bir alet çantasıyla traktör söküp toplamış adamız ;)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
kilit ekranında çıkan bing resimlerini indirmenin yolunu bilen varmı. Son haftalardaki resimler baya hoşuma gidiyor ama birtürlü indiremedim.
Ben de aradım ama bulamadım,
Fazla basit bir yol ama,
Bing sayfasında iken sağ click ve resim olarak kaydet seçeneği ile resimleri alma ve sonra da resim proğramlarında(paint gibi) fazlalıkları kesme gibi aklıma geliyor...
Bir de Windows'a ait EKRAN ALINTISI ARACI ile resmi o web sayfasından almak...
Aklıma gedi..
Bilmem belki işinize yarar mı?

merlin19

merlin19

Üye
Sıkıntı yok evelAllah her parçayı söker takarım o beceri var :) bir alet çantasıyla traktör söküp toplamış adamız ;)
Problem o değil ben tırnak makası ile her cihazı söküyorum bahsettiğim şey cihazda sorun olsun yada olmasın içi açıldığında kesinlikle sırf içi açıldığı için deforme olan bazı özel parçalar var yani onların da değişmesi

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Ben de aradım ama bulamadım,
Fazla basit bir yol ama,
Bing sayfasında iken sağ click ve resim olarak kaydet seçeneği ile resimleri alma ve sonra da resim proğramlarında(paint gibi) fazlalıkları kesme gibi aklıma geliyor...
Bir de Windows'a ait EKRAN ALINTISI ARACI ile resmi o web sayfasından almak...
Aklıma gedi..
Bilmem belki işinize yarar mı?
yok buldum birden fazla uygulama varmış. bing image kit kullanıyorum onunla beğendiklerimi indririyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yok buldum birden fazla uygulama varmış. bing image kit kullanıyorum onunla beğendiklerimi indririyorum.
pc için bence bundan daha iyisi yok hem türk geliştirici tarafından yapılmış ama sadece bir tane bing resmi buluyor normalde daha fazla eğer daha fazla bing resmi isterseniz pc için şöyle bir program var bunda 4 farklı katogari var istediğiniz resmi seçebilir ilğili sayfasına gidip indirebilirsiniz

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Problem o değil ben tırnak makası ile her cihazı söküyorum bahsettiğim şey cihazda sorun olsun yada olmasın içi açıldığında kesinlikle sırf içi açıldığı için deforme olan bazı özel parçalar var yani onların da değişmesi
Olabilecek tek hasar arka kapağı sökerken çıkması gereken tırnaklar o konuda da ustayız :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Merhaba arkadaşlar.
W10M ve 10. Yapı'dayım, dün Edge tarayıcının geçmişini sileyim dedim (ne zamandır sildiğim yoktu) sonra [f]'a bi girdim görünüm bu olmuş. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Bu arada, tarayıcı masaüstü görünümde değil.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
@bulutsuzgece abi yok mu bunun bir çözümü ilk defa dün oldu

Mikrodalga fırında ısıtılarak gönderildi.

skynet

Üye
Pc'de Windows 10 pro var telefonda da Windows 10 son yapı yüklü ne yaptıysam remote desktop uygulaması ile bağlantı kuramadım :hmmm
Pc'de Virüs programı yok kendi içinde gelen defender var sadece ve uzak masa üstü bağlantı seçeneği de seçili ama ne yaptıysam bağlantı olmuyor :alsana:
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
Edit: Bağlanmama sebebi wifi ayarlarında ki bu bilgisayarı bulunabilir yap seçeneğinin kapalı olmasından kaynaklanıyormuş :) Sorun çözüldü.

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Pc'de Windows 10 pro var telefonda da Windows 10 son yapı yüklü ne yaptıysa remote desktop uygulaması ile bağlantı kuramadım :hmmm
Pc'de Virüs programı yok kendi içinde gelen defender var sadece ve uzak masa üstü bağlantı seçeneği de seçili ama ne yaptıysa bağlantı olmuyor :alsana:
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
Edit: Bağlanmama sebebi wifi ayarlarında ki bu bilgisayarı bulunabilir yap seçeneğinin kapalı olmasından kaynaklanıyormuş :) Sorun çözüldü.
ayarları tam olarak nasıl yaptın bende bir çok kez denedim bir türlü bağlanmadı wifide o ayarı açtım peki telefondan nasıl bağlantı kuruyoruz detaylı yazar mısın acaba

skynet

Üye
ayarları tam olarak nasıl yaptın bende bir çok kez denedim bir türlü bağlanmadı wifide o ayarı açtım peki telefondan nasıl bağlantı kuruyoruz detaylı yazar mısın acaba
Uygulamayı aç desktop seçeneğine gir gelen ekranda pc name yerine bağlanacağın bilgisayarın ıpv4 (öğrenmek için komut satırına ipconfig yazıp enter de) adresini gir sonra altta ki seçeneklerden enter every time seçeneğini seçip kaydet ve sonra bağlantıyı aç ve pc deki microsoft hesabını ve şifreni gir tamamdır.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Uygulamayı aç desktop seçeneğine gir gelen ekranda pc name yerine bağlanacağın bilgisayarın ıpv4 (öğrenmek için komut satırına ipconfig yazıp enter de) adresini gir sonra altta ki seçeneklerden enter every time seçeneğini seçip kaydet ve sonra bağlantıyı aç ve pc deki microsoft hesabını ve şifreni gir tamamdır.
peki pc nin windows 10 pro versiyonu olması şartı falan yok değil mi

skynet

Üye
gutihaz1

gutihaz1

Üye
Hala tarayıcı olarak sadece internet explorer mi var windows phone da.

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Ie nin devami gibi mi. Yoksa daha farkli bir tarayici mi?

Üst Alt