Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İngiltere ve Almanya'da 31 Ocak'a kadar Lumia 950XL alanlara display dock ünitesi ücretsiz...
İnşallah bizde de böyle bir kampanya olur.
Bizde ben pek hediyeli ürün görmedim olsa da fiyatı içinde olur

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben 1520yi alırken kablosuz şarj cihazı ve nokia kılıf vermişti. Verilebilir belli olmaz
bende bimeks ten aldım birşey yoktu umarım verirler bir iki şey tabi fiyat makul olmalı 2500 TL olan telefona 3000 TL yanında aksesuar olursa da bir anlam kalmaz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bende bimeks ten aldım birşey yoktu umarım verirler bir iki şey tabi fiyat makul olmalı 2500 TL olan telefona 3000 TL yanında aksesuar olursa da bir anlam kalmaz

Bence diğer ülkelerde olduğu gibi 1-2 aylık bir süre için kampanya olacaktır.
Örneğin 15 Ocak'ta satışa çıktığını düşünün, 15 Şubat'a kadar alana Dock Station ücretsiz olacaktır diye düşünüyorum.
Yahut da satın alan ilk 1000 kişiye ücretsiz gibi vs. (Operatör kampanyası)

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Dock ünitesi 108$ olarak listelendi.

ON9

ON9

Üye
İngiltere ve Almanya'da 31 Ocak'a kadar Lumia 950XL alanlara display dock ünitesi ücretsiz...
İnşallah bizde de böyle bir kampanya olur.
İnşallah ama o tarihe burada ancak satılmaya başlar. Sınırlı stok bitti der çıkarlar işin içinden. Yoksa Sivasta ilk alacak kişi ben olurum Xl'ı tıpkı 920 'dw olduğu gibi :sirit:

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Finlandiya da dock ünitesi ile birlikte 700€ dan listeleniyor XL.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Umarım güzel kampanyalarla gelir eğer iyi kampanya olursa alabilirim yok olmaz ise ertelerim

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
950 benim baya bi hoşuma gitti. Kullanıcılarının elinde prestijli bir telefon olacak gibi duruyor bakalım. Gelse de canlısını bi görsek.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ON9, bulutsuzgece ve maydinmaydin

alaca61

Üye
Lumia950 ve950xl Türkiye de nezaman on siparişe sunulur
Lumia950 ve950xl Türkiye de nezaman on siparişe sunulur

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
ON9

ON9

Üye
Lumiaların video performansı eskidende gozle görülür duzeyde eşdeğerlerinden öndeydi. Bunlarda da fark kapanmayacak sanırım. Ama yakın çekimleri saymazsak uzak plan çekimlerinde diğer (Samsung, iphone) markaların kamerasından detay bakımından geride kalıyor idi. İnşallah fotoğrafın sadece yakın çekimden ibaret olmadığını anlamışlardır.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Lumia 950Xlyi TRde incelenmeye başlamış. Malum sitelerde bulabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bazen 1520 mi alsam diyorum nede olsa 1400 TL olmuş fiyat yazık diyorum

ON9

ON9

Üye
bekliyorum bekleyeceğim falan diyorum ama 2500₺'yı da telefona gömmeye vicdanım el vermiyor. 800-900'luk bir şeyalacağım üstüne de bir dslr

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ya 2k ekran 4000 mah batarya 21 arka 8 ön 4gb ram li telefonu 300 dolara satılıyor.Özellikler lumia 950 xl dan iyi bizimki çok pahalı ya

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt