Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdiden sorun çıkınca aklıma 920,1020 hatta 1520 nin de sorunları olduğu aklıma geldi
Microsoft konu ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada; Test için sergilenen cihazların zaten prototip oldukları ve sınırlı süre ile teşhirde kalacaklarını, cihazların ve özelliklerinin tamamlanıp sorunsuz olarak satışa sunulmak üzere test sürecine son verdiklerini belirttiler.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim ve suyunsesi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Cihazlarda sorun yok,sorun sistemde arkadaşlar birde şu sistemi bir türlü tamamlayamayan ms.de:)

dakamon

dakamon

Üye
Tam sıvama açıklaması. İnşallah öyledir diyelim geçelim. Ama alacak kişiler bi kıllanmadı değildir şimdi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tam sıvama açıklaması. İnşallah öyledir diyelim geçelim. Ama alacak kişiler bi kıllanmadı değildir şimdi.
Aslında sorun (ki var mı yok mu belli değil) benim tahminlerine göre Verizon'un GSM şebekeleri üzerinden oluşturduğu reklam ağı ile ilgili. Lumia 950 ve Lumia 950 XL'nin bu reklamları engelleyebildiği bu yüzden de Verizon'un bu iki cihazın kendi ağlarına erişimini engellediği belirtiliyor. Hatta şimdiden Verizon aboneleri bu engelleme için tepki göstermeye başladı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Verizon aboneleri, bu cihazlardan alıp katlanmak zorunda oldukları reklamlardan kurtulmak isteyebilir. Bu da Amerika’nın en büyük operatörü Verizon'un işine hiç gelmiyor.

Ekli dosyalar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
950 XL parçalarını sökme & birleştirme:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 950 XL'nin Siyah ve Kahverengi deri arka kapakları ön siparişte tükenmiş. Şu anda sadece Beyaz renk kalmış. @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
ON9

ON9

Üye
Lumia 950 XL'nin Siyah ve Kahverengi deri arka kapakları ön siparişte tükenmiş. Şu anda sadece Beyaz renk kalmış. @bulutsuzgece
Microsoft kesin tamamına yakınını kendi sipariş etmiştir. Daha doğmayan çocuğa don biçecek çok insan olduğunu sanmam.

Not: Çok mu kötümserim. ;)

@YasirTaHazal Ncs,de olmadı kuramadım bir türlü. Bilinmeyen aygıt hatası veriyor Aygıt Yöneticisinden.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft kesin tamamına yakınını kendi sipariş etmiştir. Daha doğmayan çocuğa don biçecek çok insan olduğunu sanmam.

Not: Çok mu kötümserim. ;)
Güzel fikir. Ama neden ihtiyaç duysun ki. Ayrıca bugün gelen bilgilerde Hindistan'a bu cihazlardan 500'er tane mağaza demosu gitmiş. Demekki var bir bildikleri. Bin tane cihaz teşhir için gönderilmez.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sorunsuz cihaz, zeka köreltir.
Turgay...

• Beğen
Tepkiler: ceza87
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Cihazlarda sorun yok,sorun sistemde arkadaşlar birde şu sistemi bir türlü tamamlayamayan ms.de:)
920 yi kullandığım için diyorum ses gitmeme sorunu vardı herkes şikayetçiydi bende mikrofonu değiştirdiler kurtuldum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 950 ve Lumia 950 XL'nin Türkiye Satış fiyatı tahminimi değiştiriyorum :ehe
  • Lumia 950 XL: 2.349Tl
  • Lumia 950: 2049TL
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 950 ve Lumia 950 XL'nin Türkiye Satış fiyatı tahminimi değiştiriyorum :ehe
  • Lumia 950 XL: 2.349Tl
  • Lumia 950: 2049TL
@bulutsuzgece

Ben nokta atışı yapmışım resmen :kop2: (XL:2300 / Normal: 2000 demiştim)
Kur düzeyi ve donanımsal özellikler minimum bu fiyatları gösteriyor çünkü.

Şimdi bütün olay yazılımda, her ne kadar donanım olarak o fiyatlar normal gibi gelse de, iyi bir yazılımla desteklenmezse alan olmaz.
İnşallah Microsoft kalan 2 ayda şu sistemi düzene oturtur da, başka cihazlara geçmek zorunda kalmam.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Şimdi bütün olay yazılımda, her ne kadar donanım olarak o fiyatlar normal gibi gelse de, iyi bir yazılımla desteklenmezse alan olmaz.
İnşallah Microsoft kalan 2 ayda şu sistemi düzene oturtur da, başka cihazlara geçmek zorunda kalmam.
Sana katılmamak elde değil umarım sistemi de bir an önce iyi hale getirirler

ArMaGeDdOn_87

Üye

yazılım ve mağaza ben 2300 TL verdikten sonra x uygulaması şu tarihte "belki" gelir :) yada y uygulaması şu tarihte güncelleme ile stabil ve yeni özellikler kazanacakmış,w10 güncellemesinin eksikleri 2016 sonundaki büyük güncelleme ile tamamlanacakmış gibi konuları beklemem :) örnek olarak S6 2150 TL-Note 5 2500 TL ve XL 2300 TL hazır sistem varken zor olanı neden seçeyim ? kullanıcılar böyle düşünüyor,şu aşamada bu rakamlardan dolayı bu cihazları satması zor gözüküyor,satışlar çok düşük olacaktır

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
yazılım ve mağaza ben 2300 TL verdikten sonra x uygulaması şu tarihte "belki" gelir :) yada y uygulaması şu tarihte güncelleme ile stabil ve yeni özellikler kazanacakmış,w10 güncellemesinin eksikleri 2016 sonundaki büyük güncelleme ile tamamlanacakmış gibi konuları beklemem :) örnek olarak S6 2150 TL-Note 5 2500 TL ve XL 2300 TL hazır sistem varken zor olanı neden seçeyim ? kullanıcılar böyle düşünüyor,şu aşamada bu rakamlardan dolayı bu cihazları satması zor gözüküyor,satışlar çok düşük olacaktır
aynen katılıyorum aynı fiyata oturmuş bir sistem yada marka ne dersen varsa neden maceraya gireyim

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve ArMaGeDdOn_87
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Zaten bizler de bunu diyoruz.
Kalan 2 ay içinde günlük kullanımda, kullanıcıların isteklerini pratik ve akıcı bir şekilde karşılayan sistem oluşturamazlarsa işleri zor.
Finali bekleyelim bakalım.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, ArMaGeDdOn_87 ve dilmenibrahim
dakamon

dakamon

Üye

Eğer sistemi ocağa kadar adam edemezlerse. Kullanımda büyük zevk veren hale getirmezlerse almam aksi halde alınabilir bir fiyat alırım.

sahanemir

sahanemir

Üye
Not3 u kullanmıştım uzun zaman kalemini 2 veya 3 kere kullanmıştım birçok özelliğini kullanmıyordum bile çunki kendi yazılımı hantaldı x romları her zaman kullanıyordum onlar da birçok özelliği çalışmıyordu ama hızlıydı şimdi sorarım size ne gerek var o kadar teşkilatlı cihaza ha bunu derken de kendi payıma diye belirteyim.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft, İngiltere'deki resmi Lumia 950 ve Lumia 950 XL'nin ön sipariş fiyatlarını 50£ düşürmüş.

@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Krnl386, suyunsesi ve 3 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
950&950XL

İngiltere:
Aralık ayının ilk haftası

Amerika:
Kasım ayının 2. haftası

Hindistan: