dilmenibrahim
Üye
Bizde ben pek hediyeli ürün görmedim olsa da fiyatı içinde olurİngiltere ve Almanya'da 31 Ocak'a kadar Lumia 950XL alanlara display dock ünitesi ücretsiz...
İnşallah bizde de böyle bir kampanya olur.
Bizde ben pek hediyeli ürün görmedim olsa da fiyatı içinde olurİngiltere ve Almanya'da 31 Ocak'a kadar Lumia 950XL alanlara display dock ünitesi ücretsiz...
Bence bir süreliğine bizde de olacak @papakudiofluBizde ben pek hediyeli ürün görmedim olsa da fiyatı içinde olur
Ben 1520yi alırken kablosuz şarj cihazı ve nokia kılıf vermişti. Verilebilir belli olmazBizde ben pek hediyeli ürün görmedim olsa da fiyatı içinde olur
bende bimeks ten aldım birşey yoktu umarım verirler bir iki şey tabi fiyat makul olmalı 2500 TL olan telefona 3000 TL yanında aksesuar olursa da bir anlam kalmazBen 1520yi alırken kablosuz şarj cihazı ve nokia kılıf vermişti. Verilebilir belli olmaz
bende bimeks ten aldım birşey yoktu umarım verirler bir iki şey tabi fiyat makul olmalı 2500 TL olan telefona 3000 TL yanında aksesuar olursa da bir anlam kalmaz
Rusya'da 99$Dock ünitesi 108$ olarak listelendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İnşallah ama o tarihe burada ancak satılmaya başlar. Sınırlı stok bitti der çıkarlar işin içinden. Yoksa Sivasta ilk alacak kişi ben olurum Xl'ı tıpkı 920 'dw olduğu gibiİngiltere ve Almanya'da 31 Ocak'a kadar Lumia 950XL alanlara display dock ünitesi ücretsiz...

BaşarılıMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lumia 950Xlyi TRde incelenmeye başlamış. Malum sitelerde bulabilirsiniz