Faturasız Bir Efsane Sona Erdi (AylıkCepnet Bitti)

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
Benim tanıdık A da gelmiş aynı mesaj

e.piker

e.piker

Üye
Kesin olarak bitti mi simdi beyler. Paketi iptal ettirneyip lira yukleyen ve deneyen var mi? Sanki abonelerin zayisi azaltilsin diye yapilmis bir hamle gibi geliyor :D Insan guvenemiyor ki paketi iptal ettirmeden lira yukleyip denemek lazim :D

phasan

phasan

Üye
Kesin olarak bitti mi simdi beyler. Paketi iptal ettirneyip lira yukleyen ve deneyen var mi? Sanki abonelerin zayisi azaltilsin diye yapilmis bir hamle gibi geliyor :D Insan guvenemiyor ki paketi iptal ettirmeden lira yukleyip denemek lazim :D
Bitti

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Forumlarda birkaç kişi yazmış paket yenilendiğinde 18 tl alıp 1.5 gb sınırlı internet vermiş vodafone...

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
I go to the avea

phasan

phasan

Üye
Bu cepnet bitmesi avea için iyi olacaktı

• Beğen
gutihaz1

gutihaz1

Üye
Vodafone foruma baktımda epey kullanan varmış ben çok az kişi kullanıyor sanıyordum. Herkes şikayetçi çok abone kaybedecek vodafone.

• Beğen
phasan

phasan

Üye
  • Beğen
skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle çok büyük kayıp yaşayacak vodafone.Ancak yeni bir sınırsız cepnet paketi çıkararak kendilerini affettirebilirler ama böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum.

phasan

phasan

Üye
Kesinlikle çok büyük kayıp yaşayacak vodafone.Ancak yeni bir sınırsız cepnet paketi çıkararak kendilerini affettirebilirler ama böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum.
Aslında paraya doydular

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Ben vodafone yeni gectim ama ısınamadım vodafone avea daha cok sevıyorum
Avea müşterilerine çok seçenek sunuyor o yönden iyi ama insanların zihnindeki çekmiyor sorununu yok etmesi gerekiyor bu olursa belkide Türkiyenin 1 numarası olur.Aslında vodafone da iyi ama cepneti bitirerek benim gözümden düştü...

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1
phasan

phasan

Üye
Avea müşterilerine çok seçenek sunuyor o yönden iyi ama insanların zihnindeki çekmiyor sorununu yok etmesi gerekiyor bu olursa belkide Türkiyenin 1 numarası olur.Aslında vodafone da iyi ama cepneti bitirerek benim gözümden düştü...
Vodafone cazibe si kalmadı

phasan

phasan

Üye
Avea ise gelişiyor ama ceker mi cekmek mi muhabbet var avea evimde genelde ful çekiyor

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Self Servisten baktığımda 2 adet internet paketi tanımlandığını gördüm.
Tanımlanan paketler ise şöyle;
1) Aylık 1,5 GB
2) Mini Aylık Cepnet
Cepnet bittiğine göre burda gözükmemesi gerekmiyor mu? Ayrıca ben talep etmediğim halde beni 1,5 gb lık pakete abone etmesi saçma değil mi sizce ?

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Vodafone forumda herkes sikayetci. 1.5 gb internet paketine zorla uye yapiyorlar ama iptal etmek istersen edemiyorsun sistem hatasi diyor. Mecburen hattı taşıyacağım. Keyifleri bilir.

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
Vodafone forumda herkes sikayetci. 1.5 gb internet paketine zorla uye yapiyorlar ama iptal etmek istersen edemiyorsun sistem hatasi diyor. Mecburen hattı taşıyacağım. Keyifleri bilir.
Avea yada türkcell taşı

• Beğen
Tepkiler: gutihaz1