O mesaj banada geldi ama paketi yeniden nasıl talep edeceğiz onu anlamadım...Bu mesaja dayanarak soyluyorum
BittiKesin olarak bitti mi simdi beyler. Paketi iptal ettirneyip lira yukleyen ve deneyen var mi? Sanki abonelerin zayisi azaltilsin diye yapilmis bir hamle gibi geliyorInsan guvenemiyor ki paketi iptal ettirmeden lira yukleyip denemek lazim
![]()
Forumlarda birkaç kişi yazmış paket yenilendiğinde 18 tl alıp 1.5 gb sınırlı internet vermiş vodafone...Kesin olarak bitti mi simdi beyler. Paketi iptal ettirneyip lira yukleyen ve deneyen var mi? Sanki abonelerin zayisi azaltilsin diye yapilmis bir hamle gibi geliyorInsan guvenemiyor ki paketi iptal ettirmeden lira yukleyip denemek lazim
![]()
En az 1 milyon kullanıcısı varVodafone foruma baktımda epey kullanan varmış ben çok az kişi kullanıyor sanıyordum. Herkes şikayetçi çok abone kaybedecek vodafone.
Aslında paraya doydularKesinlikle çok büyük kayıp yaşayacak vodafone.Ancak yeni bir sınırsız cepnet paketi çıkararak kendilerini affettirebilirler ama böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum.
Paraya doydular ama zarar etme günleri yakındır...Aslında paraya doydular
Ben vodafone yeni gectim ama ısınamadım vodafone avea daha cok sevıyorumParaya doydular ama zarar etme günleri yakındır...
Avea müşterilerine çok seçenek sunuyor o yönden iyi ama insanların zihnindeki çekmiyor sorununu yok etmesi gerekiyor bu olursa belkide Türkiyenin 1 numarası olur.Aslında vodafone da iyi ama cepneti bitirerek benim gözümden düştü...Ben vodafone yeni gectim ama ısınamadım vodafone avea daha cok sevıyorum
Vodafone cazibe si kalmadıAvea müşterilerine çok seçenek sunuyor o yönden iyi ama insanların zihnindeki çekmiyor sorununu yok etmesi gerekiyor bu olursa belkide Türkiyenin 1 numarası olur.Aslında vodafone da iyi ama cepneti bitirerek benim gözümden düştü...
Aynen öyle...Vodafone cazibe si kalmadı
Avea yada türkcell taşıVodafone forumda herkes sikayetci. 1.5 gb internet paketine zorla uye yapiyorlar ama iptal etmek istersen edemiyorsun sistem hatasi diyor. Mecburen hattı taşıyacağım. Keyifleri bilir.