Hoş mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Hoş mu ?

Her gördükçe adblock aklıma geliyor bilginiz olsun. Zaten telefon kasıyor bide sayfa yüklenmesini de bekliyorum biraz. Yükleme bitince de birden boyle bise çıkması hoş olmuyor gerçekten benim açımdan. Bunun yerine sayfa icerisinde daha mantıklı bir yere konularak sürekli de kazanç sağlanabilir ayriyetten. mesela en altta bulunan masaüstü görünümü yukarı felan yazan yerle sayfa sonu arasında enine konulsa sorun olacağını zannetmiyorum çünkü aynisi tepe de de var.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Mobil sürüm de çok reklam var hakikaten. Tamam kazanç da :ehe

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
reklam olmasın demiyorum reklam elbette olucak da bu şekilde olmaz
ayrıca demin itibari ile siyasi içerikli reklam çıkdı abi bi el atsanız ya şu reklam işine @Ozan

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Reklamlar adminlerin elinde degilki google sunuyor reklamlari?

cihanata_1

cihanata_1

Üye
reklam olmasın demiyorum reklam elbette olucak da bu şekilde olmaz
ayrıca demin itibari ile siyasi içerikli reklam çıkdı abi bi el atsanız ya şu reklam işine @Ozan
katılıyorum mobil sürümde sayfa yüklendikten sonra çıkan o sayfayı engelleyen kaydırdıkça takip eden reklam çok kötü özellikle düşük seviye cihazlarda çok yavaşlama vb. problemlere neden oluyor kapatılamıyor sitenin kullanılmasına engel oluyor örneğin samsung galaxy y youngta bu roblemleri yaşıyorum @Ozan :)
Reklamlar adminlerin elinde degilki google sunuyor reklamlari?
sitenin kullanımını engelleyecek şekilde reklam yerlestirmemek onların elinde uygunsuz içerikli reklam çıkıyorsada bunu şikayet etme hakları var:)

Sarangni

Sarangni

Üye
PC de Adblock telefonda Adaway vazgeçilmez uygulamalarım. Hiç bir sitenin reklamını çekmek istemiyorum.

Sarangni

Sarangni

Üye
Adaway başarılı mı?

Çok uzun süredir kullanıyorum ve çok başarılı. Yalnız root gerektiriyor. Sırf bunun için cihaz root edilir oradan buradan fışkıran reklamlardan nefret ediyorum.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Çok uzun süredir kullanıyorum ve çok başarılı. Yalnız root gerektiriyor. Sırf bunun için cihaz root edilir oradan buradan fışkıran reklamlardan nefret ediyorum.
Cihazım rootlu ve deneyeceğim. Ben de sıkıldım çünkü.

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
yapmayın arkadaşlar o reklam lar olmasa şuan bu site olmazdı emeğe saygısızlık bu sadecde eskiden site böyle değildi şuan sorun olarak görüyorduk yazdık eminim halledilecekdir bu tarz yollara başvurmak çare değil 2 taraf içinde mantıklı olan yapılmalı

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Ben bilgisayardan giriyorum :)

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
farkındayım adblock mobil de de pc de de var genel olarak söyledim zaten

Sarangni

Sarangni

Üye
yapmayın arkadaşlar o reklam lar olmasa şuan bu site olmazdı emeğe saygısızlık bu sadecde eskiden site böyle değildi şuan sorun olarak görüyorduk yazdık eminim halledilecekdir bu tarz yollara başvurmak çare değil 2 taraf içinde mantıklı olan yapılmalı

2011 yılından bu yana Android kullanıyorum. Hep reklam engelleyici kurdum. Hoş zaten Tapatalk kullanan biriyim. Sitenin Mobil versiyonunu da çok az kullanmışımdır. Siz de görüşünüz de haklı noktalar var ama siteler de de abartı derecede reklam var. Hadi siteleri geçtim uygulamalar içinde çıkan reklamlar yüzünden telefon kullanılamaz hale geliyor. Ben bu halinden memnunum.

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
düşün site kurdun emek verdin yıllarca en iyisi oldun alanın da ve bir gün herkes adway kullanmaya başladı ne yapıcaksın ?

Sarangni

Sarangni

Üye
düşün site kurdun emek verdin yıllarca en iyisi oldun alanın da ve bir gün herkes adway kullanmaya başladı ne yapıcaksın ?

Düşün 1000~1500 liralık telefon kullanıyorsun ve keyif almak istiyorsun ama sağdan soldan reklam fışkırıyor ve ne kullandığını anlamıyorsun. Buda yetmez gibi gereksiz ne kadar reklam var senin ekranında. Bunun için de üç kağıtçı reklamlar, erotik reklamlar, seks shop reklamları, arkadaş edinme siteleri vs vs gibi ıvır zıvır dolu. İyi ve kaliteli siteler kendi reklamını kendi belirler bu işi Google keyfine bırakırsan olumsuz durumlarla karşılaşırsınız.

Hoş Tapatalk kullanıyorum beni çok ilgilendiren bir durumda yok. Tapatalk olmayınca ara ara mobile bakıyorum.

Son düzenleme:

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
zorla kullandırılmıyor ki reklam konusunda katılıyorum zaten konunun amacı da o
ama bu adway konusunda katılmıyorum reklam hoş değilse siteyle yada uygulama ile iletişime geç yanıt alamazsanda zorunda değilsin kaliteli iş istiyorsan da eğer kendi siteni/uygulamanı kullanıcaksın senin şuan yaptığın işin kaymağını yalayıp kalanı ne olursa olsun diye bırakmak ve buda hiç hoş değil hizmeti alıyorsan karşılığını vericeksin

Sarangni

Sarangni

Üye
zorla kullandırılmıyor ki reklam konusunda katılıyorum zaten konunun amacı da o
ama bu adway konusunda katılmıyorum reklam hoş değilse siteyle yada uygulama ile iletişime geç yanıt alamazsanda zorunda değilsin kaliteli iş istiyorsan da eğer kendi siteni/uygulamanı kullanıcaksın senin şuan yaptığın işin kaymağını yalayıp kalanı ne olursa olsun diye bırakmak ve buda hiç hoş değil hizmeti alıyorsan karşılığını vericeksin

Bir kere kullandığımız kelimelere özen gösterelim. Kaymağını yalamak felan hoş olmuyor. Ben de kendimce kullanıcılara faydalı olmaya çalışıyorum. Biz sözleşme imzalamadık ki aldığım hizmetin karşılığını vereyim. Kalite beklemek kullanıcının hakkı. Kendi sitemi açmak için bir nedenim yok çünkü böyle bir amacım yok. Siz konuyu başka noktalara çekim amacından saptırır kişisel algı oluşturmayı amaçlıyorsunuz bunu yapmayın. Bırakın herkes nasıl kullanmak istiyorsa öyle kullansın. Benim tercihim bu yönde, siz de istediğiniz gibi kullanmaya devam edin.

Ben zamanın da Tapatalk Pro verdim parasını reklamsız rahat rahat kullanıyorum. Sitenin de olsun öyle bir uygulaması direk alırım ama kimse reklam demesin lütfen çünkü reklam çekilmiyor.

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
tamam eyvallah da ben uygulamalara yönelik yaptım o yorumu detaylı yazmadığım için yanlış anlaşıldı. şimdi uygulamalardan da bahsettin de o uygulamayı kullanıyorsan hizmet alıyorsundur xml yazma vs grafikleri yapma hep emek bunlar ve uygulama ücretli olsa bi apk ile para alamicak insanlar bunun için haklı olarak devam lı kazanç sağladıkları reklam sistemini kullanıyorlar ama önemli olan o reklamları kullanıcıyı rahatsız etmeden yayınlamak ki buda ince bir olay benim yukarda kullandığım kelimeler bu şekildeydi forumu kasdetmedim genelleme yaptım forumda şu yüzden yorum yapmıyorum bildirdik rahatsız olduğumuzu ve eğer geri dönüş olmazsada kullanırsınız forum da kendi kaybeder ama bunu 2 için de mantıklı boyuta getirirlerse sıkıntı olmayacakdır. (yani burdan yardım alıyorsun reklamlar la karşılığını vermiyorsun gibi bir şey kasdetmedim burda olmasa başka platform da yardım alırsın o ap ayrı bir mevzu yanlış anlaşılma olmasın)

• Beğen
Tepkiler: Sarangni

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
@Ozan abi bi baksan artık diyorum siyasi içerikli reklam lar da çıkıyor ve nedense sadece tek partininki çıkıyor hoş değil abi telefon demin kafayı yedi zaten reklam lar yüzünden o popup ıda kapatana kadar cebelleşdim zaten telefon la

• Beğen
Tepkiler: ghstr
Takipçi Satın Al

Üst Alt