LG G3 çift taklama çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 çift taklama çalışmıyor
LG G3 telefonumda 2 kere tıklayıp açamıyorum ama 2 kere tıklayarak kapatabiliyorum. Telefonu yeniden başlatınca yada kapatıp açında duzeliyo bi süre sonra tekrar aynısı. Bir şikayetim daha var birini aradığım zaman kulağıma götürüyorum tamam sensör yüzünden ekran kararıyo ama kulağımdan çekinca hala siyah kalıyo ekran telefonu karşı taraf kapatmazsa bende kapatamıyorum bataryayı çıkarmak zorunda kaldım bunun çözümü nedir cevaplarınızı bekliyorum.

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
Ben olsam lg pc suite ile herşeyimi yedekler fabrika ayalarına geri dönerdim hiç bir sorun kalmazdı :D

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Ama artık anladım galiba sensör çalışmıyor çift tıklamanın arada çalışmasına bu sebep oluyo cebimden cikardigimda hala cebimdeymis gibi davraniyo vede cift tiklamada acilmiyo bu yuzden servislik bi durum var galiba yanlismi dusunuyorum?

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Ama artık anladım galiba sensör çalışmıyor çift tıklamanın arada çalışmasına bu sebep oluyo cebimden cikardigimda hala cebimdeymis gibi davraniyo vede cift tiklamada acilmiyo bu yuzden servislik bi durum var galiba yanlismi dusunuyorum?
Evet sensör kartı değişmeli :oke: küçük parça hiç sorun değil
cihazı götürün bir saat sonra alın ;)

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
ama işte 1 saatde olmaz ama 1 hafta sürse çok iyi olur :D çünkü satın aldığım lg bayisine götürücem ordan garantiye gidicek vede çatlak yüzünden garantiye gittiğinde 1 ayda geri gelmişti bu arada garanti delta

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
ama işte 1 saatde olmaz ama 1 hafta sürse çok iyi olur :D çünkü satın aldığım lg bayisine götürücem ordan garantiye gidicek vede çatlak yüzünden garantiye gittiğinde 1 ayda geri gelmişti bu arada garanti delta
Arada biri varsa işin zor direk servise gitseniz uzun sürmüyor.

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Peki ne kadar sürerki?

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Denizlide servis varmı işte sıkıntı orda?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Eğer lg nin gizli menüsüne girip bi kaç ayara tikladiysanız böyle bi sorun olusabiliyor

Bi zat başıma geldi bi sekmeye tıklayınca bi işlem yaptı ve çift tıklama ile uyanma çalışmıyordu

Tek yapmanız gereken bi kere format atmak

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Eğer lg nin gizli menüsüne girip bi kaç ayara tikladiysanız böyle bi sorun olusabiliyor

Bi zat başıma geldi bi sekmeye tıklayınca bi işlem yaptı ve çift tıklama ile uyanma çalışmıyordu

denemekte fayda var :oke:

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi

Lg nin gizli menüsüne hiç girmediğim için böyle bişey imkansiz diyebilirim. bugun garantiye goturucem son care :(

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Lg nin gizli menüsüne hiç girmediğim için böyle bişey imkansiz diyebilirim. bugun garantiye goturucem son care :(
Bende gizli menüye girince oldu ama
Sende farklı bi nedenle aynı şekilde bozulmuş olabilir
Zaten garantiye göndermeye hazırsın göndermeden önce bi format at baktın düzelmiyor yine gönderirsin denemekte fayda var :oke:

Hiç çalmayan çift tıklama formattan sonra düzeldi ve ıskalamadan çalıyor hala

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
bendede çift tiklama az cok calismaya basladi ama gonderdim bile garantiye :D

umut77

umut77

Üye
benimde ekranın sol üst kösede 3-4 cm lik sarı bir kronik iz cıkıyor bu yüzden tekrar göndericem (2.defa göndericem) henüz 1 senelik garanti daha devam ediyor boş zamanımı bekliyorum üni yüzünden pek ilgilenemiyorum en kötüsü vodafone 1 ay bekletiyor telefonsuz 1 ay için 4 aydır şu sarı şey ile takılıyorum :D

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Galiba bende 1 ay bekliycem

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada bugun telefonu garantiden geri aldim vede ustunde duran kirilmaz ekran bile cikarilmadan hallolmus :D

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye

Üst Alt