Laptop aldım dilini Türkçeye çevrilmiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_70

Üye
    Konu Sahibi
Laptop aldım dilini Türkçeye çevrilmiyor.
S.a arkadaşlar yeni lenova y5070 aldım içinde win 8 yüklü kurulumda herşeyi Türkçe yaptığım halde yazılar hep ingilizce çıkıyor. Türkçeye nasıl çevirebilirim ?
2.sorum ise win 10 yükle çıkıyor onu yüklesem garantiden düşermi? Ve rekoveriy proğramı var oda silinirmi?
İngilizcem fazla yok.yardımcı olursanız sevinirim.

kralberk13

kralberk13

Üye
4 milyarmı verdin :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
S.a arkadaşlar yeni lenova y5070 aldım içinde win 8 yüklü kurulumda herşeyi Türkçe yaptığım halde yazılar hep ingilizce çıkıyor. Türkçeye nasıl çevirebilirim ?
2.sorum ise win 10 yükle çıkıyor onu yüklesem garantiden düşermi? Ve rekoveriy proğramı var oda silinirmi?
İngilizcem fazla yok.yardımcı olursanız sevinirim.
1- Denetim Masasından Bölge ve Dil ayarlarını Türkçe'ye çevirebilirsiniz..
2- Halen yüklü windows orjinal ise o'nun üstüne Windows 10 yükleyebilirsiniz..
Yüklemeden önce her ihtimale karşı ya size verilen dökümanlarda veya bilgisayarın altında mutlaka ürün anahtarları bulunmalı.. Onları bir kenara not ederek ardından win 10 'a yükseltebilirsiniz..
O mesaj ile Anladığım kadarıyla zaten size microsoft tan bildiri gelmiş..

yaren_70

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ilk önce verdiğin cevaplar için teşekkürederim. Birincisi dediğiniz o ayarları daha önce yaptığım halde yine inglizce. Ama sorunu hallettim. Kurulum esnasında bir hata yapmıştım ondan dolayı yazılar ingilizce çıkıyordu.
Kurulum esnasında dil seçeneği panosu çıkıyordu panonun sağ altında Türkçe yazısı var ona tıklayıp ileri demem gerekiyordu. Ben ordaki ayarları türkçe türkçe deyip devam ettiğimdendolayı ingilizce yazılar çıkıyordu.tekrar ben recovery yapıp ayarları düzeltince normala döndü.

kralberk13

kralberk13

Üye
ozaman hayırlı olsun :)

yaren_70

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürederim. 3750 TL. Ye aldım

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
İşletim sistem simgle laungle olabilir yani
Belli başlı yerler hep ingilizce olacak
İşletim sistemini degistirmek yani farklı bi lisans satın alırsanız düzelir

yaren_70

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sorun halledildi.tümüyle Türkçeleşti.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Windows 8/8.1 ve 10 sürümleriniz Single Language dışında bir sürüm ise denetim masasındaki dil ayarlarında dil paketi indiripte görüntüleme dilini değiştirebilirsiniz.

Üst Alt