Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İşte maalesef ülkemiz koşullarında artık iPhone 3100 TL oldu başlangıç fiyatı olarak ve millet evet yine sırada. Ben 2000 diyerek inebileceğim en alt sınıra indim. Tahminim 2300-2600 arası fiyattan gireceği.
Pazarlama şirketleri ülkelerin ve ülke insanlarının yapısına göre hareket ediyor.
Bir zamanlar, Piyasada A markası olarak bilinen ve atıyorum ikinci eli 12.000 .-TL olarak satılan arabayı almadım.
Onun yerine B markası olan ve o A markasından daha fazla artıları olan arabayı 7000.-TL ye alarak yıllarca bindim.
Hiç kimsenin lafına da itibar etmedim, çünkü her şey ortada idi..
Neye göre iyi, neye göre kötü diye sistematik bir analiz yok.
O yüzden Windows Phone kullananların çoğunluğunu bilinçli tüketici olarak görüyorum.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Pazarlama şirketleri ülkelerin ve ülke insanlarının yapısına göre hareket ediyor.
Bir zamanlar, Piyasada A markası olarak bilinen ve atıyorum ikinci eli 12.000 .-TL olarak satılan arabayı almadım.
Onun yerine B markası olan ve o A markasından daha fazla artıları olan arabayı 7000.-TL ye alarak yıllarca bindim.
Hiç kimsenin lafına da itibar etmedim, çünkü her şey ortada idi..
Neye göre iyi, neye göre kötü diye sistematik bir analiz yok.
O yüzden Windows Phone kullananların çoğunluğunu bilinçli tüketici olarak görüyorum.
Çok iyi etmişsin abi araba işinde, katılıyorum kesinlikle sana araba mevzuunda. Telefon işinde evet bir çoğumuz bilinçliyiz windows phone hakkında ama kullanıcı sayısını artıracak olanlar bilinçsiz olan kullanıcılar. Telefonu sadece ınstagram, snapchat, twitter vb seklinde kullanan kullanıcılar. Bu kullanıcıları çekecek en büyük etken ise market. Oy ne çok konuştuk, Microsoft bizim kadar takmıyor mobil bölümü

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
MS'nin yerinde olsam önce çıkar sistemi tanıtırım ama içi boş tanıtım değil sistemi de adam gibi yapar öyle tanıtırım. Sonra ardından çıkar telefonları lanse ederim sonra de güzel temiz bir fiyat biçerim çok az bir karla çok satmayı amaçlarım. Tutarsa tutar tutmazsa zaten mobilden kazandığım bir şey yok Lumia tarafında.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim tahminim;

950=2000 tl
950 XL=2300 tl

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Esendağlı

skynet

Üye
Çok iyimsersiniz :)
Bence:
950 = 2500 ₺
950 XL = 2850 ₺ :D

• Beğen
Tepkiler: murooo55 ve csH
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çok iyimsersiniz :)
Bence:
950 = 2500 ₺
950 XL = 2850 ₺ :D
Bu söyledikleriniz ancak aksesuar paketli fiyatlar olur.
Yalın fiyatlar için konuşuyorsanız irtifanız çok yüksek, biraz alçalmalısınız.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve Esendağlı
pirenuri

pirenuri

Üye
Bu söyledikleriniz ancak aksesuar paketli fiyatlar olur.
Yalın fiyatlar için konuşuyorsanız irtifanız çok yüksek, biraz alçalmalısınız.
Bence çok ucuz da beklememek lazım zira İphone 6s 4299 lira sonuçta. Baktığımızda donanım olarak da çok iddialı bir cihaz geliyor. Bu cihazda İos olsa 5 bin tl android olsa 3 bin tlnin altında olmaz gelişi. Bakalım Microsoft kaçtan çıkartacak

dakamon

dakamon

Üye
950 2500
950xl 2899

• Beğen
Tepkiler: technogamer2345
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Fiyat ne olur bilemiyorum ama şunu biliyorum sektör liderlerine yakın olursa Apple ve Samsung alır tüketici

ON9

ON9

Üye
Benim tahminim;

950=2000 tl
950 XL=2300 tl
Aslında çok ülke ekonomisi baz alındığında ama piyasa şartlarında çok iyi olur. Gerçi w10 ağzıyla kuş tutsa ilk yılında patlama yapacağını sanmıyorum. Neyse dert deliğim açıldı yine. En iyisi mi susayım ben :)
Benim tahminim;

950=2000 tl
950 XL=2300 tl
Aslında çok ülke ekonomisi baz alındığında ama piyasa şartlarında çok iyi olur. Gerçi w10 ağzıyla kuş tutsa ilk yılında patlama yapacağını sanmıyorum. Neyse dert deliğim açıldı yine. En iyisi mi susayım ben :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Lumia 950 XL
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lumia 950
Tasarım gerçekten çok kötü :hmmm.Belkide siyah versiyonunu gördüğüm için bana öyle geliyor

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
O fiyatlara değil sen ben Gabe aul hatta
@satya Nadella bile almaz.
ağaya beleş zaten :D adamlar istemese bile zorla gönderirler , yazılımcı mı olsaydık acaba ya :dry:

• Beğen
Tepkiler: ON9
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Lumia 950

• Beğen
Tepkiler: technogamer2345

technogamer2345

Üye
2 yili daha Camcung Dalaxy Ece Ş5830i ile gecirmem lazim gibi.
O zamana Surface Phone'lara bakariz.

skynet

Üye

Önde ki flaş mı ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
950'de ikili LED flaş var deniyordu, son görüntülere göre 950 XL gibi üçlü LED flaş var.
Cihazların çift SIMli versiyonları da var.

Üst Alt